Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

chce żeby był dobry mocny i nieodchodził od płytki Błag

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 12:53    Temat postu: chce ĹĽeby byĹ‚ dobry mocny i nieodchodziĹ‚ od pĹ‚ytki BĹ‚ag Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieje, ze wkrotce pojawia sie wpisy i tych kolezanek, ktore tak nagle zniknely...Brakuje mi Was. seks oferty odroznic od innych schorzen bo dretwieje kciuk wskazujacy srodkowy i czasami polowa serdecznego.
Moze jakies zdjecia efektĂłw!?
byleby czasami darować sobie tak zwany total look i będzie ok
a rodzice robiÄ… coĹ› w kierunku pomocy ci ,wiedzÄ… o wszystkim ,pokazywalaĹ› im te forum ???????
spódnica jest z materiału podobnego do satyny, a rajstopy nie są z lycrą.
mi sie również diabeł przygląda ;
Pozdrawiam i zdrowia ĹĽycze
Tombaka:
Na sali porodowej spedzilam dwie godziny.
Zastanawiam się tylko jak pojedziemy nad morze, to jak to będzie.
Wiesz na suche włosy jest dobry olejek rycynowy - tylko uprzedzam, jest bardzo tłusty, ale myślę, że możesz nałożyć raz na tydzień albo nawet dwa razy.

i nie polecam tego szpitala. sex anonse choć mogę przysiąc

Ja polecam na Wilanowie (daySPA ) kosmetyczki Monike lub Gosie - ul. ChciaĹ‚abym skoĹ„czyć z herbatkÄ…, ale no trzeba przyznać, ĹĽe efekty daje niesamowite i szkoda by byĹ‚o zmarnować 3 tygodnie cierpienia... Wikszość nie jest do tego przygotowana. super historie. Szybka decyzja i krĂłtka wizyta w aptece. portal społecznościowy
Wiem jakie to uczucie A poczekaj jeszcze 3-4 tygodnie jak dzidźka będzie do Ciebie machać!! no wlasnie, ja mam takie same pytania odnosnie operacji jak poprzedniczka, ja nie mam miesniakow, ale moja mama ma jednego, tylko, ze z niej uparciuch straszny i nie chce ich zoperowac! Pozdrawia (znowu gruba) Dulka Zacznij działać! Jak sie budzisz lepiej jak leżysz... Witam , widze ze nie jestem sama ;/ Od niedawna dretwieja mi dwie rece zwlaszcza w czasie snu sa takie ciężki ;/ az nie moge zgiąc palcow;/ nasila sie to w godzinach nocnych ;/ a kiedys bylam chora na reumatoidalne zapalenie stawow poztaym , czesto kreca mnie stawy zwlaszcza na zmiane pogody ;(( czy to moze byc zwiazane z braniem lekow hormonalnych??? Jeszcze jedno chciałam napisać, otóż po życiu z alko mam takie poczucie jakbym niczego się nie bała bo chyba najgorsze już przeżyłam więc cóż jeszcze gorszego może mnie spotkać czy Wy też tak czujecie?
Pozdrawiam i prosze o szybka odpowiedz.
Jak przedluza sie paznokcie zelowe?
Podczas pobytu na sali porodowej strasznie chciało mi się kupę, a kiedy powiedziałam położnej, że muszę do toalety ona do mnie, że mnie nie puści, bo mam prawie pełne rozwarcie i że w tym kiblu urodzę.
Chwilowo waga stoi, ale wiem, że znów zacznie spadać.
Witam wszystkich a szczegĂłlnie uĹĽytkownikĂłw z Pomorza!!!
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 12:53    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: