Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

TAK i nauka jest besplatna pozdro

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 12:37    Temat postu: TAK i nauka jest besplatna pozdro Odpowiedz z cytatem

b1),nie przeszło.po miesiącu przepisał mi zastrzyki 5szt.wit.b12 carboxylaza i jeszcze coś ale nie pamiętam!była poprawa jak brałem je,a jak sie skończyły to wszystko wróciło do normy!poszłem znowu i dostałem drugą serie tych samych zasrtzyków plus rehabilitacja połoczona z jonoforezą!do końca mi nie przeszło,ale było o niebo lepiej! anonse erotyczne Ale mam dzisiaj już ochotę na owoce!!
Na twazry zostaja mi slady po trÄ…dziku, mimo iz ich nie wyciskam.
jasne wymiana z sąsiadką ok jak najbardziej ale nie w ramach stałej systematycznej opieki nad dzieckiem...
zawijasz polewasz miksem truskawkowym albo jakimĹ› innym...
Ja przebiłam sobie pępek 2 tygodnie temu i jestem z tego zadowolona bo nareszcie moje marzenie sie spełniło.
Na moje nieszczescie kobiety w mojej rodzinie rodzą duze dzieci ,a wiec i mi sie trafił kolosek, ktoremu trzeba była wspomoc przyjście na swiat cesarką.Z mojego płaskiego brzuszka zrobił mi sie worek skóry ,która sie niezstąpiła, orzaz rozwleczone mięsnie podłużne z 2 mm do 1,5 cm z racji zbytniego rozciągniecia.
dlatego chcialabym sie dowiedziec co oznacza ten wynik z awidnosci...
Nie wiem jak można kupić bez recepty...
kosmetyki są kiepskie z tej okazji jest logo loreala żeby milej się kojarzyło prawda jest taka zeby zostać fryzjerem w krótkim czasie trzeba mieć to coś inaczej będzie ciężko najważniejsze są podstawy nikt mi nie powie ze jest inaczej a tych podstaw niestety uczyć nie chce się bo to nudne ale się opłaca bo później jest łatwiej.
Ja z tej serii kupuje tylko lakiery w kolorach typu turkus czy zieleń, których nie będę używać na co dzień, a jedynie od czasu do czasu.

Ja tez mam duzy, bardzo duzy biust i uprawiam sport 5x w tygodniu seks ogłoszenia Te ktĂłre majÄ… podobne objawy do moich to mam radÄ™, mi kiedyĹ› lekaĹĽ powiedziaĹ‚ aby szybciej sie wyleczyć i aby bylo mniejsze prawdopodobienstwo zarazenia sie tym to powinno sie (podczas choroby) podmywać sie kilka razy dziennie rumiankiem!

Teraz okropnie sie czujÄ™, watpie, ĹĽe to przez niedokĹ‚adne przygotowanie, ale strasznie gĹ‚odna jestem i osĹ‚abiona. TrochÄ™ nawet jest tych jagĂłdek w lesie. nie wiem czy zaczynac ta szĂłstke... Ja swoich lekko falowanych wĹ‚osĂłw nienawidzÄ™. prosze!!! seks ogłoszenia
Rano na wadze było 102,8!!!!!!! spóźnione życzenia urodzinowe dla małego jubilata ziemniaczki ugotować ale tak aby pozostały lekko nie dogotowane (nie mogą się rozpadać) barbra streisand - woman in love Zafarbowałam sobie włosy farbą do 24 zmyc ii ta farba pominna mi sie zmyć juz póltora mięciąca tem ale najgorsze jest to ze ze z bordowego koloru zrobił mi sie rudy kolor na włosach i nie wiem co mam robic zeby jak najszybcie mi farba zeszła ! Britney Spears- Everytime A możesz mi powiedzieć, kiedy (data) doszło u Ciebie do poronienia i czy miałaś zatrzymane (ciąża obumarła), czy samoistne?
poważnie ja już pisałam na tym forum jak doszłam do blondu mam super jaśniutki blond i włos odżywiony
Nie chcę robić awantur,scen itp.alepolubownie nie wchodzi w grę!
Billy Zane, Kevin Costner, Leonardo di Caprio.
doktor jednak wprowadzil caly material na raz i mowil, ze bedzie fajnie.
a długo tak traeba to masowac ..????
Jestem z wami duchem i sercem i trzymam kciuki żeby sie nam wkońcu udało
New Yorker- n[i]u jorker
\ nie martw się to nic dziwnego, że podczas brania M czasami chce ci się słodkiego (ja też tak mam najczęściej przed okresem).
nawet gdyby nie było to po co zabijać, większość z was to katolicy, czy ktoś się z tego potem chociaż spowiada!
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 12:37    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: