Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

rodzilam na warszawskiej w 2006 roku, bylam tam tez na patol

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 10:00    Temat postu: rodzilam na warszawskiej w 2006 roku, bylam tam tez na patol Odpowiedz z cytatem

Polecam topic na kafaterii o oczyszaczniu i glodówkach. sex anonse Nowy przepis-sałatka z pieczarkami i grillowanym schabem-mój obiad
A czarnych duzo, fakt.
Czekam z niecierpliwością aż mi opuchlizna zejdzie i te szwy mi ściągnął.
Trzeba jednak pamiętać o usunięciu tłustej skóry z piersi kurczaka i odpowiednim jej przygotowaniu, tzn.
Obsługa świetna, miło, fachowo doradzą - w sumie nie planowałam zmiany koloru włosów, odważyłam się i jestem zachwycona nowym odcieniem
przecież to soda pod ciśnieniem
Dzisiaj przed południem byłam w naszym lesie na jagodach.

Ja teĹĽ mam zamiar pisać jak mi idzie, bo to mobilizuje i dodaje otuchy A jedzonko odstawiam w nastÄ™pny poniedziaĹ‚ek. seks ogłoszenia nie mam motywacji ,chodziĹ‚am kiedyĹ› na fitness ale tak jakoĹ› wyszĹ‚o ,ĹĽe przestaĹ‚am

Szukam fryzjerki- Pani Magdy (ładna blondynka), która około 1,5 roku temu pracowała w salonie Anna w Czeladzi. Trzymaj się paaa Elvis Presley - Shake, Rattle And Roll Czuję się świetnie, mam więcej energii i nie mam problemów z rannym wstawaniem. czesc ogloszenia towarzyskie
Z 6 cm jak nie lepiej. Jak rodziłam synka, od pewnego momentu wszystko zaczęło toczyć się błyskawicznie, stałam i zaczęły się skurcze parte, położna krzyczy wskakuj na łóżko, no to się położyłam , słysze przyjjjjjj-a ja na to \Ale poczekajcie chwilę\, wszyscy zamarli, a ja swoje zostawcie mnie bo muszę odpocząć, lekarka krzyczy Kasia już widać główkę prawie, a ja dalej swoje \Zostawcie mnie na chwilę\, na drugi dzień ubaw miały z tego niesamowity. Hej, i ta jest słodka mimo, ze skośnookie nie sa w moim typie Grają bardzo dobrze, czasem ma się wrażenie koncertu a nie wesela. 602 502 532 - jest to SPA przy Ogrodzie Krasińskich / niedaleko Pl.Bankowego / - ale nie mozna tam sie pojawic tak z ulicy...trzeba zadzwonic i sie umowic, bo to miejsce dla wtajemniczonych POLECAM! W przeciwieństwie do was ludzie potrafie pod swoją wypowiedzią podpisac sie swoim imieniem
witam
19.07 wyluszczyli (fachowo) mi dolna lewa ĂłsemkÄ™.
Na szczescie poszlam do innych lekarzy (prywatnie) ktorzy wylkuczyli nadzerke...
Jestem szczęśliwa bardzo.
Typowy przykład skrajnie nierównomiernego rozłożenia tkanki tłuszczowej.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 10:00    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: