jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 06:31 Temat postu: 2 jajka przysmazone z plastekiem szynki i kromke naturalnego |
|
|
A jak Ci powiem ze jestem dawno po zabiegu to co mi powiesz w tym temacie? seks ogłoszenia PoszukaĹ‚em na necie jakiegoĹ› dobrego fryzjera w katowicach i znalazĹ‚em jakieĹ› studio na granicznej niby jakieĹ› djstyle. Ta choroba pochĹ‚ania duĹĽo kasy i jedzenia
zajrzyjcie do netu, a najlepiej zamówcie katalog (potem będa Wam już wysyłać aktualne katalogi).
jeśli też sie spali, to się wścieknę
to moja ostatnia szansa i on o tym wie.
W nocy przed nią chciałam sobie ślicznie obciąć paznokcie - obcinając/wycinając jak Głupia rogi paznokci!
Psychika - ok, ale kwestia jedzeniowa?
A po co ci ten szef na brzuchu?
i szczerze mowiac, boli bardzo, ale zagryzam zeby - zostal mi tylko centymetr a mialam 6,5.
pozdrawiam adwokat kraków efektow moze lepiej dac sobie z nia spokoj i zastosowac cos
Strasznie się cieszę . Ja wyjechalam zaraz po maturze do Angli, co prawda tylko na wakacje, ale teraz jest juz ostatni czas, aby moc zarobic w Angli, teraz funt zrownuje sie ze zlotowka, a ceny w Polsce rosna (mieszkan). na osobę, która ma około 85cm pod biustem mierzone bardzo ciasno i 90cm w biuście, więc gdyby pod biustem było mierzone luźno, wyszłoby pewnie i te 90cm, ktoś musiałby być zupełnie i dosłownie płaski. niemieckiego na poziomie rozszerzonym, później odbyła w Niemczech 4mczny intensywny kurs językowy, prywatnie [jeśli Was będą interesować kwoty, to się dowiem], i DSH zdała za pierwszym podejściem na \dobry\. Ja kiedys kupowalam te najdrozsze ,markowe po kilkaset zlotych ,cera wygladala ladniej ,ale tylko chwilowo,w czasie kiedy kosmetyk uzywalam.Potem znowu wracala do stanu poprzedniego.te kosmetyki czesto powoduja lepsze napiecie skory,rozpulchnianie w wyniku czego skora wyglada na gladsza i jest mila w dotyku,ale taka sama skora bedzie w wyniku stosowania oczyszczania i diety na owocach i warzywach.Mnie ludzie na ulicy ( szczegolnie panie) mowili,ze mam taka piekna ,delikatna cere Uzywalam wtedy tylko tanich kremow,a poprawa nastapila po dietach i glodowkach.Wogole w czasie diety owocowo-warzywnej jedynym kosmetykiem jaki uzywalam bylo mydlo w plynie do cery wrazliwej hysiogel i nic wiecej,zadnego kremu,a cera piekniala z dnia na dzien. ogloszenia towarzyskie
powiem wam co ja robilam: Dziewczyny - damy radę schudnąć!! ciesze sie Aga,Baloonik rozgrzeszamy ale wiecej nie ma przebacz lato tuz tuz,niech to nas mobilizuje,scisla dieta i juz Nie polecam nikomu, a Pani Praktykantce proponuję zminę miejsca odbywania stażu bo tam nic dobrego jej nie nauczą. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3236084& start=60 do lusieczki: Mojego pięknisia nie było, co jednak nie przeszkodziło nam, w późniejszej, świetnej zabawie
Pozdrawiam i ĹĽyczÄ™ powodzenia .
potem dopiero wyobraz sobie ze dostajesz ta prace
Tak mi dosłownie powiedziano Więc nie robicie =stolca= do czegoś tam, tylko normalny wymaz.
Nic na to nie poradzisz.
http://venus-meble.eu/
LeciutkÄ… opuchliznÄ™ na pewno masz |
|