|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 06:07 Temat postu: Po wyjĹciu z salonu moja fryzura wyglÄ
daĹa fatalnie. |
|
|
Dwa lata temu teĹź prĂłbowaĹam od niej uciec - wyjechaĹam za granicÄ. ogloszenia towarzyskie u mnie bylo podobnie..az w koncu doszlo do rozstania )(nie z tego powodu) i wtedy w czasie wolnym potkalam niesamowitego mezczyzne,ktory myslal w lozku tylko i wylacznie o mnie,o mej satysfakcji,boze jak sobie dzis wspomne to az drze..hmm niestety nasza odleglosc...potrzebowalam kogos blisko i eks byl..a ze kochalam i kocham to wrocilam i co seks jest ok ale krotki i co..?
ByĹam w salonie Venus o ktĂłrym jest mowa, nie wiem jakie modelki ta pani czesaĹa ale tredycyjnej koloryzacji nie potrafi zrobiÄ, wĹosy siÄ nie ukĹadajÄ
i kosmetyki na ktĂłrych pracuje sÄ
kiepskie, ceny tez w sumie nie sÄ
aĹź tak niskie, nawet nieadekwatne do Ĺredniej jakoĹci.
Jak przy ostatnim zabiegu powiedzialem chirurgowi ze slyszalem o klamrach na wrastajace paznokcje to mnie praktycznie wysmial.
np w kontur czy jeszcze inna metoda ?
Ĺwietna kadra, bardzo dobrze przygotowuje do zawodu i co wazne uczysz sie od najlepszych.
wszedzie tam daleko nastepne miasto :
nawet 5 MaserakĂłw jej nie pomoze
Doceniam rĂłwnieĹź aspekty lecznicze, ale raczej jako Ĺwietny bonus. portal społecznościowy W ciÄ
gu póŠroku organizm zrzuci caĹy zbÄdny zapas tĹuszczyku.
I chciaĹabym wrociÄ do caĹoĹci swojego ciemnego blondu... i jeszce duzo innych, trudno sie zdecydowac ale kaska wraca z tÄ
d dopiero co siÄ wpisaĹem jako miĹosnik prodziĹźy na innym topicu ale do queen po prostu wracam bardzo czÄsto....ja naleze do tych co sie podoba i znam wiele osĂłb rĂłwniez lubiÄ
cych ten utwĂłr....nie nawidze nudy w piosenkach moĹźe to dla tego.....zwrotka refren zwrotka refren.... ...aĹź sobie muszÄ iĹÄ ulĹźyÄ! sex anonse
Nie WIEM CO JEST ALE PRZEPISAĹ MI TYLKO TABLETKI NA PRZYWRĂCENIE OKRESU._DUPHASTON.! Problemy z miesiÄ
czkami mam od dawna. wiec posiwece 3 cm na sprawdzenie ich tezy juz 2 dzien smaruje i roznice jakie widze po 2 dniach ( te 3 cm sa bardziej czerwone ) po tygodniu napisze czy te zaglebienie sie niweluje) mam nadzije ze doswiadcznie pomoze kilku osoba.mam nadzije ze uda mi sie wygĹadzic te zagĹebienie szybkim i ntensywnym masowaniem. My jestesmy jeszce w ciazy wiec o poraodzie i jakiejs wpadce napisze w listopadzie link do tej stronki sotalam od znajomej z babyboom...kapitalne opowiesci sprobuje zorbic tak jak tu piszecie mam nadzieje ze pomoze... Witam moje wyniki to: A co do tej ody..zaj**ista
ABSOLUTNE ZAKAZY:
Mit mĂłwi o wielogodzinnych igraszkach Ĺóşkowych, a tak naprawdÄ akt seksualny przeciÄtnej pary trwa od 3 do 13 minut.
ja jestem po badaniach prenatalnych, wszystko dobrze
A zastoje- efekt plateau:
No nie wiem jacy sÄ
, ale chamski nie jestem wierzcie mi na sĹowo!
i to je trzeba praÄ o ile juĹź !
piasokowanie to nie jest usuwanie kamienia, to jest zupeĹnie inna procedura |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 06:07 Temat postu: |
|
|
|