|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 00:49 Temat postu: jednak jesli podala bys zdjÄ™cia to byĹ‚o b Ĺ‚atwiej uwierzy |
|
|
Wciskasz ENTER seks ogłoszenia Happy New Year!!! no wĹ‚aĹ›nie w moim przypadku jest tak, ĹĽe ja mam piaskowane zÄ™by zawsze przy okazji usuwania kamienia.
Na pewno teraz jest tylko na giszowcu.
Nie.
Jestem bardzo zadowolona z fryzury jaką mi doradziła fryzjerka,fryzura sama świetnie się układa,a o to mi właśnie chodziło
Proponuję ustalić główny warunek spotkań:
mĂłj naturalny kolor to jasny blond..
Gondowa...
Do roboty tyle, a za oknem tak pieknie swieci slonce, ze po poludniu chyba gdzies wyskocze!
Rozumiem, że może tak być ale nie u osoby tak śmiałej jak ona, wygadanej, pyskatej itd.
Pewnie jak zwykle falszywy alarm seks oferty mam problem chce zrobic sobie paznokcie...
Jesli chodzi o temperature lewatywy to zacytuje: Ona1989 a gdzie robiłaś, bo widzę że znalazłaś fachowca? przepraszam za literowki ale pisze z pracy na szybko Czekam , więc na Twoje słowa Jeśli rozważasz obnażanie ciała w obliczu masażystki... anonse erotyczne
Janowskiego synek ma na imię Pastet hej no juz padam a jeszcze laski musze wykapac bawia sie u siasiada z jego wnuczka zrobilam czesc zakupow na wyjzad glownie dla synka mleko, kaszki jakies obiadki i deserki pomalu spisuje co mam jeszcze zabrac w sumie Miedzywodzie to wiocha ale jakby pogoda nie dopisala zawsze mozna podjechac na wycieczkę do wiekszego miasta ...... pozdrawiam co prawda kosztował troszke wiecej bo w sumie 1400zł.... Wogóle Witam wszystkie dziewczyny ,jestem na tym forum nie po raz pierwszy ale po raz pierwszy się odzywam. Natomiast znam kilka par,gdzie to kobiety,muzulmanki,maja mezow innej religii. płakalam i wydalam koljena kase nma fryzjera który nic nei zrobił tylko je przyciemnil i mialam juz ciemną wiśnie ;/
Mam 50.
Taka neutralna znajomosc nie trwala dlugo, oboje nie umielismy zyc bez siebie i wreszcie musialo dojsc do czegos wiecej.
W ciagu dnia nie nalezy nogi caly czas trzymac w zabudowanym bucie a starac sie chodzic w klapkach jesli to mozliwe.
Chyba najlepszy w Warszawie.
Mojego tak wrobili w malzenstwo z turka ze wsi w Turcjii.
Mam spory brzuszek i boczki i mam wrażenię, że a6w na to nie zadziała.
Zaznaczam, psychiatrzy nie leczą z głupoty, z tego leczy samo życie, ważne , żeby być pojętnym uczniem i w miarę szybko sie opamiętać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 00:49 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |