Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

jednak jesli podala bys zdjęcia to było b łatwiej uwierzy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 00:49    Temat postu: jednak jesli podala bys zdjÄ™cia to byĹ‚o b Ĺ‚atwiej uwierzy Odpowiedz z cytatem

Wciskasz ENTER seks ogłoszenia Happy New Year!!! no wĹ‚aĹ›nie w moim przypadku jest tak, ĹĽe ja mam piaskowane zÄ™by zawsze przy okazji usuwania kamienia.
Na pewno teraz jest tylko na giszowcu.
Nie.
Jestem bardzo zadowolona z fryzury jaką mi doradziła fryzjerka,fryzura sama świetnie się układa,a o to mi właśnie chodziło
Proponuję ustalić główny warunek spotkań:
mĂłj naturalny kolor to jasny blond..
Gondowa...
Do roboty tyle, a za oknem tak pieknie swieci slonce, ze po poludniu chyba gdzies wyskocze!
Rozumiem, że może tak być ale nie u osoby tak śmiałej jak ona, wygadanej, pyskatej itd.

Pewnie jak zwykle falszywy alarm seks oferty mam problem chce zrobic sobie paznokcie...

Jesli chodzi o temperature lewatywy to zacytuje: Ona1989 a gdzie robiłaś, bo widzę że znalazłaś fachowca? przepraszam za literowki ale pisze z pracy na szybko Czekam , więc na Twoje słowa Jeśli rozważasz obnażanie ciała w obliczu masażystki... anonse erotyczne
Janowskiego synek ma na imię Pastet hej no juz padam a jeszcze laski musze wykapac bawia sie u siasiada z jego wnuczka zrobilam czesc zakupow na wyjzad glownie dla synka mleko, kaszki jakies obiadki i deserki pomalu spisuje co mam jeszcze zabrac w sumie Miedzywodzie to wiocha ale jakby pogoda nie dopisala zawsze mozna podjechac na wycieczkę do wiekszego miasta ...... pozdrawiam co prawda kosztował troszke wiecej bo w sumie 1400zł.... Wogóle Witam wszystkie dziewczyny ,jestem na tym forum nie po raz pierwszy ale po raz pierwszy się odzywam. Natomiast znam kilka par,gdzie to kobiety,muzulmanki,maja mezow innej religii. płakalam i wydalam koljena kase nma fryzjera który nic nei zrobił tylko je przyciemnil i mialam juz ciemną wiśnie ;/
Mam 50.
Taka neutralna znajomosc nie trwala dlugo, oboje nie umielismy zyc bez siebie i wreszcie musialo dojsc do czegos wiecej.
W ciagu dnia nie nalezy nogi caly czas trzymac w zabudowanym bucie a starac sie chodzic w klapkach jesli to mozliwe.
Chyba najlepszy w Warszawie.
Mojego tak wrobili w malzenstwo z turka ze wsi w Turcjii.
Mam spory brzuszek i boczki i mam wrażenię, że a6w na to nie zadziała.
Zaznaczam, psychiatrzy nie leczą z głupoty, z tego leczy samo życie, ważne , żeby być pojętnym uczniem i w miarę szybko sie opamiętać.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 00:49    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: