Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Ira

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 23:48    Temat postu: Ira Odpowiedz z cytatem

spadĹ‚a nawet wiecznie podwyzszona leukocytoza seks ogłoszenia mam dziekie mieso z 2 stron :/:/, jest czerwone, da rade cos zrobic z tym w tydzien bo jade nad morze i boje sie ze nie bede sie mogla kapac ...
I pierwszą rzeczą jaką zrobię to zamontuje ogromny baldachim nad łóżkiem tak aby te bestie mnie nie dosięgnęły w czasie snu!!!
będe pisala czy sie polepszyło.
spiewa ja babka z gosciem.
Po skzoleniu w Lorealu razem z kumplem ruszylismy wlasny salon - i to był strzał w dziesiątkę!
jak wyzej - i cwicze juz 18 dzien!
Boje sie tez że to świnstwo mi sie odnowi,mam byc pod stała kontrola lekarza,co dwa tyg mam b5yc u ginekologa.Bo ostatnio dośc późno mi go wykryli,było juz za późno na cokolwiek,tylko została mi operacja,po niej czuje sie dobrze i w ogóle,widze ze rana sie goi i w ogóle,ale nikomu nie zycze tej formy zwalczania torbieli.Moja torbiel jak już kiedyś wspominałam była gigantyczna bo 11na6cm i mogła w kazdej chwili peknac, a wtedy to by dopiero było,bo jak by pękła to mogło by sie wdac zakarzenie i w ostateczności mogłabym nawet umrzec!Moja torbiel-cysta była na prawym jajniku i na szczescie udało sie usunac ja sama,jajnik mam cały.
W praktyce dermatologicznej uważa się, że zwalczanie łojotoku korzystnie wpływa na zahamowanie wypadania włosów.
Oj z tym wpatrywaniem się w fotki to mam mały problem, dlugo się co prawda nie wpatruję, ale za to robię to prawie codziennie Wiesz kiedyś ktoś powiedział, że najważniejsza jest systematyczność
Niestety to prawo natury,z tym nie da dsię walczyć ale ja troszke ja utrwalam.Przed prostowaniem nakładam coś co chroni przed temperaturą prostownicy,a gdy juz wyprostuje psikam troche lakierem lub przygładzam sowkiem.Chodzi o to aby na niej było troche tych kosmetyków bo wtedy wilgoc tak łatwo sie nie przedostanie.
strasznie siÄ™ boje o dzieci,no nie wiem czy one gryzÄ… czy nie ?

u mnie dzis dzień lenia w sensie że nic nie muszę gotować mam gołąbki wczoraj robiłam seks oferty Po 3 malo kto pisze o konsekwencach typu rozregulowania pracy jelita, wyniszczenie dobrej flory, ingerencja w ksztalty jelitA, hemoroidy i podraznienie jelita.

Sporo Marokancow, Albanczycy, Rumunie, niektorzy z innych krajow afrykanskich kradna, napadaja, handluja narkotykami, prostytucja, ze naprawde czasem az strach wyjsc z domu. ja już nie zmienię Z forum dowiedziałam się o skuteczności zabiegów przeciwzmarszczkowych na medycznym urządzeniu VENUS FREEZE, znajoma w Warszawie w La Perli wykonywała taki zabieg liftingujący na twarz - efekt był widoczny po pierwszym zabiegu, choć skończyła ostatecznie na 8- wyglądała fantastycznie, oko bardzo się otworzyło. Tu wrzucam film z prezentacją obu tych procesów. trochę raczej drogo ale jest super!! anonse erotyczne
Niestety, cierpie na bezsenność od paru lat ( mam 26l.) do lekarza poszłam dopiero po przeprowadzce do Norwegi, przepisał mi Imovane, 0.5 tbl nie działa na mnie, biore 1 ale, ... czy w nadzieniu czy ciasto tez ma inne skladniki? o tym preparacie mowila Tobie lekarka : Mogę mieć za to 7 innych niewiem tylko jak dlugo czeka sie na badanie histopatologiczne . Czytałam, że z zeli jednofazowych dziewczyny polecają alessandro są drogie ale podobno rewelacyjne. A był ktoś w Pro-medzie na Piłsudskiego?
gary moore-empty rooms
widzę tu male rozbiezności, za 3 mce mam termin i nie mogę się zdecydować gdzie rodzić mojego maluszka.
Właśnie jestem na etapie szukania noclegu.
a wygląd biustu można poprawić przez dobry biustonosz,cuda teraz takie są,że hej ,kupiłam sobie z żelowymi wkładkami,zakładam go czasami do dużych dekoltów,nikt by nie powiedział,że mam miseczkę B,duże C to jest i tak fajnie się schodzą ,zresztą opadnięte piersi tez na pewno wywindowałby w górę,tak więc patrząc na zdjęcia pięknych,pełnych piersi nie zawsze wierzę,że jest to dokładnie to,co widzę (nie mowię o R.Dancewicz,tylko tak ogólnie)
Zabieg chirurgiczno-plastyczny, wyciecie blizny.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 23:48    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: