Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

myslalam ze umre ze starchu ...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pią Mar 21, 2014 22:38    Temat postu: myslalam ze umre ze starchu ... Odpowiedz z cytatem

ps. portal społecznościowy Jesli ktos by sie uparl i zjadl kostke albo dwie kostki masla na raz, to 90g byloby zaabsorbowane przez organizm i weszloby do bilansu kalorycznego a reszta jest niewykorzystywana: Oczywiście spoĹźywane z umiarem.
KRETYNKI!!
Fanka i Oczyszczona, dzięki Ja wierzę w moc głodówek.
czy lepiej gdy takie włosy obcięte są w literę U czy na prosto?
Reputacji na marnym forum?
Prosze dajcie namiary na jakiego w miare zetelnego sprzedawce.
Nareszcie!
czarnom wdowe to hyba tylko w snie spotkales
Jeśli zrobisz to w dobrym salonie, kolor wyjdzie jak naturalny.

ja nie robi zadnych kapeli i nie mam zakwasow ogloszenia towarzyskie Ostatnio słyszalam rożne opinie na ten temat.

Chyba wygrałam, zastanawiam się co jest przyczyną Twojej bulimii? nic sie ma nie poprzestawia póşniej??? Mam jeszcze pytanie czy masz rowno ostrzykniete usta? Jakieś opóşnienia mają czy co? mam problem chce zrobic sobie paznokcie... adwokat kraków
Po kilku sekundach, weź czysta gąbeczkę i wytrzyj plamę. hymm ale to nie takie latwe, w Pl tez jestesmy z innych miast.... Zrobię wszystko b y nie iść do chirurga! wieprzowina Pozdrawiam gorąco. ja mam 70E ,160 ,waze 56.ostatnio schuidłam 3 kg ale cycyki sa dalej takie same ,bede próbowac dalej do C jak mi sie nie uda to sie chyba załamie, bo to wyglada beznadziejnie np:na zdjeciu widac pierwsze cycyki potem głowe .Piersi powoduj ze wyglada sie grubo nic ładnego jezeli chodzi o bielizne to polecam samante ,jest sliczna i ma przynajmniej odpinane solidne szelki ,albo bielizne katie price z ok l wody bo wiecej nie wchodzi gdy sie wyproznilam zobaczylam czerwone niteczki w sluzie niewiele tego bylo mysle ze to krew czy jest to normalne
witam,
Na twoim miejscu w 7 dniu zrobilabym chociaz jedna, a najlepiej jak masz mozliwosc to co dzien, bo wczesniej nie robiles.
do mojej poprzedniczki.bardzo dziekuje za slowa uznania az sie milo na serduszku zrobilo.od ilu lat jestes we wloszech?a jak dlugo twoja corka?nie martw sie my polacy mamy inteligencje w genach.ale tez niestety jest prawda ze towarzystwo nas zmienia i sprawia ze popelniamy bledy.najwazniejasza rzecza jest to aby twoja corka skonczyla szkole-nie chce tutaj nikogo urazic ani obrazic-po to aby tak jak prawie wszystkie z nas lataly ze szczotka u bogatszej makaroniary.zadna praca nie chanbi ale nie oszukujmy sie kazdy z nas ma marzenie i napewno nie jest to sprzatanie i mycie kibli.znam duzo osob ktore sa po studiach i tak pracuja ale przy odrobinie szczescia spelnia sie nasze marzenia o lepszym zyciu.niestety duzo osob mysli ze mamy tutaj ameryke.tak nie jest.ja w tej chwili pracuje i zbieram pieniadze w miare mozliwosci.mysle ze we wrzesniu bede miala odpowiednia sume zeby wziac nogi za pas i stad uciekac.jak najdalej.myslalam o angli.tam jest wszystko unormowane.mam juz dosc zycia na warjackich papierach.w zyciu sa potrzebne pewne reguly a tutaj panuje samowolka.jestem juz tym zmeczona.
Ponczoszanka SUPER gratulacje , wiem , że nie jest Ci łatwo
Toksoplazma
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pią Mar 21, 2014 22:38    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: