|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 16:09 Temat postu: Zastanawiam siÄ™ czy nie bÄ™dzie problemu jeĹ›li wczeĹ›niej |
|
|
Ponad to jak przynajmniej wyczytaĹ‚am w necie ten lekarz miaĹ‚ praktyki i samego Ilizarowa, gostka ktĂłry wymyĹ›liĹ‚ tÄ… metodÄ™ wydĹ‚uĹĽania. seks ogłoszenia dziekuje za zrozumienie pozdrawiam jeszce raz..p.s szybko sie denerwuje ...a jak o tym mysle to w ogole nie mysle.. Mucha Ĺ‚adniejsza niz Cichopek
A tu masz linka:
Dziecko przewijajÄ… siostry, kosmetyki - tylko chusteczki pampers.
prosze o pomoc
Mozna temu latwo zapobiec jesli jest obawa.
Ale widze ze strasznie przezywasz to co kolezanka przechodzi.
piszcie mamusie pliiiiiiiiiisssssssssss
Wszyscy trochę się dziwiliśmy , bo był (jest) naprawdę fajnym, kontaktowym kolesiem, zastanawiało nas jak on tak może żyć, młody zamiast poszaleć............
no cóż.
no sa studia.
Natomiast w gabinecie u gina byłam tak przejęta, że zdjełam bluzkę(spodnie nie) i weszłam na samolot, i tak siedzę z cycami na wierzchu, a on do mnie \'pani pierwszy raz na wizycie?\'.
radykalne postanowienia i tyle. seks ogłoszenia wlasnie dzis stamtad wrocila
Teraz się zastanawiam czy tam nie wejść i nie spróbować stoczyć tej nierównej walki. Co myślicie? czuję sie swietnie. Lewa ręka drętwieje do ramienia,bolą całe plecy ,drętwieje prawa ręka.Czasami budze się kilka razy w ciągu nocy i muszę wstać bo nie mogę leżeć w żadnej pozycji chodzę po mieszkaniu do rana w lewym ręku nastąpił zanik mięśni przed ramienia .Gdyby nie fakt że kożystam systematycznie z rechabilitacji i basenu (pływanie tylko na plecach w ciepłych basenach)to nie wiem jak bym z tym żył . Kochana, tak jak ktos juz to wczesniej powiedzial, z praca w wakacje moze byc krucho. anonse erotyczne
i czasem az klade reke na brzuchu i sprawdzam czy oby na pewno napinam no chyba ze masz bardzo wycwiczony brzuch, wtedy przypuszczam tak nie powinno bolec. I nic. czesc ja wczoraj zamiast 3 po 10 zrobilam 1,5 po 6 nie bylam w stanie nie chce zaczynac juz 2 raz :/ ostatnio zapomnialam na smierc o tych cwiczeniach hehe normalnie zaczne 7 dzien (wczoraj mialam zaczac) zobaczymy cow yjdie a Wy jak sadzicie ??:> Więc jak ktoś chce to musi z rana albo zapłacić za konto premium oby ten topik był szczęsliwy! mmm... (ale i tak dzięki za kalkulator)
gdzie mieliście praktyki i jak byście je ocenili?
Znalazlam w artykule ze mozna gruntownie oczyscic organizm na monodiecie :
Mam pytanie chce sobie zrobić po raz pierwszy paznokcie żelowe lub akryl dotąd nosiłam własne naturalne ale od jakiegoś czasu zaczęły mi sie okropnie łamać i rozdwajać zapewne przez to e sie zaczęłam odchudzać i biorę meridie wiec proszę napiszcie które wytrzymają mi dłużej ponieważ pracuje i moje ręce mają styczność z rożnymi chemikaliami i środkami czystości wiec boje sie ze jak stylistka mi takie pazurki założy one mi odpadną lub sie rozpłyną w tej chemii poradźcie które dłużej wytrzymają i jakie są ceny akryli i żelek
byl caly czarny z dyzm brzuchem.
Drętwienie rąk może pochodzić od kręgosłupa. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 16:09 Temat postu: |
|
|
|