Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dodam jeszcze, że w odróżnieniu od was moje włosy po umy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pią Mar 21, 2014 14:08    Temat postu: Dodam jeszcze, Ĺźe w odróşnieniu od was moje włosy po umy Odpowiedz z cytatem

Jesli chesz,i Twoja mama zechce, mogę poklikać i opwoedzieć mamie o operacji. anonse erotyczne epicentrum ... ja 1 raz poszłam do ginekologa w wieku 20 lat ,a powód był ,ból w podbrzuszu ( byłam dziwwica ) bałam sie okropnie,pani ginekolog zbadała mnie normalnie wziernikiem tyle,,ze najmniejszym troszke bolała jak włożyła paluchy
W temacie:Czy ktos stosował meizitang meizitanc?
Na prawde polecam sen.
W praktyce dermatologicznej uważa się, że zwalczanie łojotoku korzystnie wpływa na zahamowanie wypadania włosów.
Powylazily z nor .
Ale nie zawsze najbardziej reklamowany fryzjer jest tym najlepszym.
nie mam tv ...
Hej hej,ja tez po wizycie,nie panikujcie-z miejscami ok,lekarka się uśmiała
Siakus wyslesz mi to zdjęcie ??

Mam pytanie do elvie gdzie zrobiła to tak tanio?A moĹźe jest ktoś z Bydgoszczy lub Torunia gdzie mogłabym iść do salonu i wrĂłcić z czarnego koloru do ciemnego brązu?Jest tylko jeden minus będzie widać siwki hihihi i tak będzie trzeba je czymś farbowac.Czekam na odpowiedĹş. portal społecznościowy czy ktoś z was tam miał ?

Te są romantyczne : mowie Wam mialam niezly stres..... pozdrawiam Zawsze ktos szuka sensacji.....dlatego pisza ze to brzydkie. Jest tu jeszcze ktoś?? anonse erotyczne
Witaj kobako! Chciałabym sobie zrobić jeszcze kolczyka w nosie, ale sie boję bólu... Jaki adres? Jabłczńska 58kg Wieczorami juz lekki chlodek czuc, a jak tam u Was na poludniu? DZIEKUJE ZE KTOS MI WIERZY ratunku, wszędzie jak nie balerinki to czuby - co to ma być?
Mam lekarza w Sopocie to parazytolog który się tym zajmuje-jezeli chcecie nr tel piszcie na mail decore@interia.pl
No ale ciagle czuje w gardle jakby cos mi siedziało....
Seks trwa u nas ok 3 min, tzn.
pierwsza widziałam tysiace razy , od stycznia pobilam rekord oglądalności muza aktorzy cudo!
praktycznie zaczynasz od poczatku uczyc sie chodzic...troche lipa...
Trzeba zrobic przede wszystkim diagnoze przeciwciał ANA, RNP i innych.
Interview mialo 3 etapy, a ostateczna rozmowa trwala 2 godziny!
to on głównie ja paradoksalnie powoduje.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pią Mar 21, 2014 14:08    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: