|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 14:08 Temat postu: Dodam jeszcze, Ĺźe w odróşnieniu od was moje wĹosy po umy |
|
|
Jesli chesz,i Twoja mama zechce, mogÄ poklikaÄ i opwoedzieÄ mamie o operacji. anonse erotyczne epicentrum ... ja 1 raz poszĹam do ginekologa w wieku 20 lat ,a powĂłd byĹ ,bĂłl w podbrzuszu ( byĹam dziwwica ) baĹam sie okropnie,pani ginekolog zbadaĹa mnie normalnie wziernikiem tyle,,ze najmniejszym troszke bolaĹa jak wĹoĹźyĹa paluchy
W temacie:Czy ktos stosowaĹ meizitang meizitanc?
Na prawde polecam sen.
W praktyce dermatologicznej uwaĹźa siÄ, Ĺźe zwalczanie Ĺojotoku korzystnie wpĹywa na zahamowanie wypadania wĹosĂłw.
Powylazily z nor .
Ale nie zawsze najbardziej reklamowany fryzjer jest tym najlepszym.
nie mam tv ...
Hej hej,ja tez po wizycie,nie panikujcie-z miejscami ok,lekarka siÄ uĹmiaĹa
Siakus wyslesz mi to zdjÄcie ??
Mam pytanie do elvie gdzie zrobiĹa to tak tanio?A moĹźe jest ktoĹ z Bydgoszczy lub Torunia gdzie mogĹabym iĹÄ do salonu i wrĂłciÄ z czarnego koloru do ciemnego brÄ
zu?Jest tylko jeden minus bÄdzie widaÄ siwki hihihi i tak bÄdzie trzeba je czymĹ farbowac.Czekam na odpowiedĹş. portal społecznościowy czy ktoĹ z was tam miaĹ ?
Te sÄ
romantyczne : mowie Wam mialam niezly stres..... pozdrawiam Zawsze ktos szuka sensacji.....dlatego pisza ze to brzydkie. Jest tu jeszcze ktoĹ?? anonse erotyczne
Witaj kobako! ChciaĹabym sobie zrobiÄ jeszcze kolczyka w nosie, ale sie bojÄ bĂłlu... Jaki adres? JabĹczĹska 58kg Wieczorami juz lekki chlodek czuc, a jak tam u Was na poludniu? DZIEKUJE ZE KTOS MI WIERZY ratunku, wszÄdzie jak nie balerinki to czuby - co to ma byÄ?
Mam lekarza w Sopocie to parazytolog ktĂłry siÄ tym zajmuje-jezeli chcecie nr tel piszcie na mail decore@interia.pl
No ale ciagle czuje w gardle jakby cos mi siedziaĹo....
Seks trwa u nas ok 3 min, tzn.
pierwsza widziaĹam tysiace razy , od stycznia pobilam rekord oglÄ
dalnoĹci muza aktorzy cudo!
praktycznie zaczynasz od poczatku uczyc sie chodzic...troche lipa...
Trzeba zrobic przede wszystkim diagnoze przeciwciaĹ ANA, RNP i innych.
Interview mialo 3 etapy, a ostateczna rozmowa trwala 2 godziny!
to on gĹĂłwnie ja paradoksalnie powoduje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 14:08 Temat postu: |
|
|
|
|