|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 13:29 Temat postu: ;*********** |
|
|
KARINO JESTEĹ MOJÄ NADZIEJÄ!! anonse erotyczne A co robisz weWloszech? Albo jakie wogole pytania zadaja oprocz oczywiscie tych standardowych typu prosze opowiedziec o poprzedniej pracy czy o wyksztaĹceniu.
Niby jem duzo mniej niz jeszcze miesiac temu a tu schudnac nie moge i juz.
oxazepam??
Pytam bo nie oglÄ
dam tego programu, a jestem ciekawa
Na dzikie miÄso pomaga tylko smarowanie maĹciÄ
zrobionÄ
ze sproszkowanych Ĺźabich udek i kurzego smalcu.
jeĹźeli ktoĹ ma do mnie jakieĹ pytania..
sie roznia mimo iz laski z konkursu Miss podobnego sa wzrostu, tzn musza byc wysokie (bywaly nizsze ale rzadko).
choc i tak nie polecam tipsow ale bede musiala zrobic bo swoich zapuscic nie potrafie
no wlasnie, moze to fajnie wyglÄ
daÄ..ale moĹźe tez wieĹniacko
Mi tam na czasie specjalnie nie zaleĹźy. ogloszenia towarzyskie Jak widaÄ zaleĹźy w jakie rÄce siÄ wpadnie ...
ja tez tesknilam.. wÄ
tpliwoĹciami. ----------> do bankamydlana ....... Upocona jak mysz ?-nie znaĹem tego Stosunek przerywany przed niczym ciÄ nie zabezpiecza!!! adwokat kraków
no i myĹlicie,Ĺźe nada siÄ do leczenia problemĂłw poza ciÄ
Ĺźowych? MĂłj mail dwa razy dziennie, rano i wieczorem po prysznicu wmasowuje olejek brzozowy, robie to tylko tydzien ale juz zauwazylam ze skora jest gladsza Moje pytanie bylo dlaczego ubieracie spodnie zamiast sukienki lub spodnicy? da sie zjesc ,racja,u mnie po 3 dniach jest o wiele luzniej i to tez mnie motywuje poza tym w kupie siĹa pisaĹyĹmy juĹź wiele razy o makijaĹźu permanentnym, wystarczy przejrzeÄ wÄ
tek, nie jest taki dĹugi. a po czÄĹci nie - iloĹc soli mineralnych w Ĺlinie.
wiecej, to gdzie je znaleĹźÄ?
Na razie pozostajÄ ci tylko chodzenie na mszÄ , napisz jak on siÄ zachowujÄ jak ciÄ widzi ????
Ktora jest wyzsza?
qla81 jeszcze raz thx
4) Ĺťaneta, Hanna, Hiacynta, Helena, Henryk, Ĺukasz ( Ĺatwo o bĹÄdy ort.)
JeĹli macie grube wĹosy to moĹźna robiÄ eksperymenty!!!ale zaopatrzcie siÄ w dobre BALSAMY!Pozdrawiam
pozdrowki
DzieĹ Dobry |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 13:29 Temat postu: |
|
|
|