|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 12:33 Temat postu: Jimmy Cliff - You Can Get It If You Really Want It |
|
|
wracalam dzis z zakupow (obwieszona torbami ) ogloszenia towarzyskie na jakim pĹynie?
Pozdrawiam
Wiem Ĺźe to duĹźo, ale nie odczuĹam tego drastycznie.
ale jestem przed slubme a ty moja droga nie masz seksu tylko szybki numer
UWAGA !!!
WysĹaĹam mu swoje zdjÄcia blizn, napisaĹ ze jest w stanie mi pomĂłc.To duzo dla mnie znaczy.tylko CIEKAWE ILE TO BÄDZIE KOSĹźTOWAĹO;(
Killa wiec tak to moze byc z tego powodu ze skora sie goi i samoistnie odpada...albo tesh wlansie od tego ze jak napisalas ciagle ja zdrapywalas!!
JA JESTEM PO OPERACJI TARCZYCY ITO FORUM JEST DLA MNIE SKARBNICÄ WIEDZY.
gĹupie....
witam adwokat kraków a jesli juz pepek masz jakis taki nie tego,to kolczyk Ci go zakryje(taki z jakims wiekszym,wybajerowanym \oczkiem\czy zawieszka...czy jak tam to sie zwie)
no tak jak sie ma tradzik to sie siedzi w domu i sie nie wychodzi......sam przejdzie...a dermatolog to na pewno nie pomoze, lepiej przemywac sie uryna......jesli to jest naprawde bardzo nasilony tradzik to nie przejdzie, skore trzeba leczyc. Nie zebym miala komorke czy laptop ale zawsze prosza zeby wszystko wylaczyc ? A te inne czarne ( te krotkonogie, ale z grubszymi nozkami i te dlugonogie z malenkim brzuszkiem sa spoko) ja nie robi zadnych kapeli i nie mam zakwasow PojechaĹam spowrotem na oddziaĹ a tam powiedzieli Ĺźe siÄ pomylili. portal społecznościowy
JA TEĹť DZIĹ ZACZYNAM !!!!!! ByĹam dziĹ u ginekologa i wĹaĹciwie to nic mÄ
drego mi nie powiedziaĹ, tylko przepisaĹ ten gynalgin, kazaĹ braÄ po jednej tabletce na dobÄ, nastÄpnie odczekaÄ tydzieĹ i przyjĹÄ na badanie cytologiczne. rozdanie oscarĂłw wyglÄ
dajÄ
olĹniewajÄ
cÄ
?? I bardzo dobrze ze tak sie dzieje bo najbardziej wĹaĹnie wkurzaĹo mnie dawne podejĹcie ksiÄĹźy do Ĺźon alkoholikĂłw. tylko najgozej w co tu sie ubrac jak tak cieplo a cialka coraz wiecej ;( a aktorki juz dawno chyba przestaly przejmowac sie rozchisteryzowanymi zakompleksionymi nastolatkami siedzacymi na tym forum, ktore z zapartym tchem czytaja topiki osob doroslych i ucza sie zycia od bardziej wyĹuzdanej strony. Moim zdaniem powinieneĹ koniecznie zmieniÄ lekarza!
brzuszek juz mi sie prawie calkiem splascil i taka fajna krecha mi sie od gory robi, narazie widac ja tylko do pepka bo po pepkiem jeszcze mala oponka zostala ale to juz nie to co przed 6.
za to szefowa jest PIE**OLNIÄTA, lata, goni jakeĹ duchy czy coĹ tam, sĹyszaĹam jak fryzjerka kĹĂłciĹa siÄ z niÄ
o materiaĹ.
Kiedy stanÄĹam w ciÄĹźkiej sytuacji Ĺźyciowej, zwrĂłciĹam siÄ do sÄ
du o alimenty, bo takowe mi siÄ naleĹźÄ
, zostaĹam zmiaĹźdĹźona, ale teĹź nie daĹam siÄ tak potraktowaÄ, przez jakiegoĹ d*pka sÄdziego, walczyĹam tylko o to, aby on pĹaciĹ za mieszkanie z ktĂłrego korzysta.
Dwa lata temu teĹź piĹam jak musiaĹam ze 3 dni, na czwatry dzieĹ nie mogĹam patrzeÄ na kawÄ i nie smakowaĹ mi dĹugo po gĹodĂłwce.
A kto to jest ?
Wybieralam sie tez teoretycznie do lekarza, ale zawsze cos mi na przeszkodzie stanelo, jak to przy pracy i domu.
Natomiast nieprawidĹowo pracujaca tarczyca rzadzi caĹym ukĹadem hormonalnym i to ma tez duze znacznie w twoich objawach i nie tylko tych,nawet zĹa praca wÄ
troby,choroby autoimmunologiczne etc.
link do aukcji http://allegro.pl/trampki-converse-m9613-r-39 -wysylka-gratis-i2299004479.html
brak mi slow.
Powiem jedno, nie waşne ile waşysz zmierz swoje obwody, zobaczysz jest duşa róşnica. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 12:33 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |