Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Wczoraj troszkę się zdołowałam w przymierzalniach na zak

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pią Mar 21, 2014 10:10    Temat postu: Wczoraj troszkę się zdołowałam w przymierzalniach na zak Odpowiedz z cytatem

Hmm chociaz od czasu kiedy wpadl nam przez okno w nocy nietoperz do sypialni osobiscie tego pilnuje seks ogłoszenia Małgosiu myślę, Ĺźe im mniej ziemniakĂłw zjesz tym lepiej
filmu nie mam ale podam ci linka na fajna stronke http://www.fit.pl/cwiczeniadlaciebie/cwiczeni a_na_zgrabne_lydki ,60,20,20,962,1723,0,0,0.html mam nadzieje ze wchodzi pozdr
zainwestowałam w program mistrz klawiatury
Fakt faktem - nie bolało, ale było mi niedobrze.
W aglie mieszkam , bywam tam ostatnio malo, bo dlugo siedze w pracy.
Chciałam wszystko uporządkować, być sama, nie chciałam się z nikim wiązać.
Ja przymierzam sie do wlozenia paskow skornych.

ale i tak załatwiany jest od ręki. portal społecznościowy I pewnie bym się poddała gdybym przypadkiem nie odkryła body wrappingu i profesjonalnych kosmetykĂłw do niego.

Nie tylko Ty trafiłaś na takich. A to jest pierwszy środek w miom życiu, który naprawdę skutkuje! dopiero teraz robisz maturę ??? Nie dawajcie się omamić i powtarzam - chirurg to ostateczność!!! Wyniki przychodzą za kilka dni. ogloszenia towarzyskie
Pozdrawiam Was serdecznie W domu dziecka też zazwyczaj znajdzie się jakaś Nikola albo Nikole... A CO DO TEJ KOSMETYCZKI BLONDYNKI TO ZGADZAM SIE W 100%, JEST BEZNADZIEJNA. nie pamiętam telefonu, ale poszukaj na necie to znajdziesz. tak, pewnie autorka jest tobie nie zmiernie wdzięczna za to, że krzewisz mądrość i świetne topici na tym forum ... Niestety od jakiegoś czasu coraz więcej uwagi poświęca na czesanie przy pokazach, sesjach, zdjęcia na okładki etc. Kilka miesięcy temu zacząłem pracę (po 12-14h na dzień) do tego w sobotę i niedzielę silownia lub impreza.
spoko, dzięki...
Słyszałem też, że pływanie pomaga.
Dzien dobry, u mnie jak dobrze licze dzien 19.
trochę mnie to zastanowiło, zważywszy na to jak dużo osób pisze, że też niezbyt dobrze reaguje;] Łorever, dał mi sam metronidazol i wychodzi na to, że to chyba jednak była wina tego chlorochinaldolu zawartego w Gynalginie;
Działo sią to bardzo szybko.Podczas tych czynności przyłożyli mi maskę do twarzy kazali oddychać i już nic nie pamiętam.
Wtedy bylam zbyt slaba aby zrozumiec system jakim posluguja sie specjalisci...czulam sie osaczona!
Czy to coś poważnego ze mam lekko czerwone koło kulecZek czy ?
ok.
Trafiłam na ATF a teraz na ECKS .....i co mam wybrać???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pią Mar 21, 2014 10:10    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: