|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 10:10 Temat postu: Wczoraj troszkÄ siÄ zdoĹowaĹam w przymierzalniach na zak |
|
|
Hmm chociaz od czasu kiedy wpadl nam przez okno w nocy nietoperz do sypialni osobiscie tego pilnuje seks ogłoszenia MaĹgosiu myĹlÄ, Ĺźe im mniej ziemniakĂłw zjesz tym lepiej
filmu nie mam ale podam ci linka na fajna stronke http://www.fit.pl/cwiczeniadlaciebie/cwiczeni a_na_zgrabne_lydki ,60,20,20,962,1723,0,0,0.html mam nadzieje ze wchodzi pozdr
zainwestowaĹam w program mistrz klawiatury
Fakt faktem - nie bolaĹo, ale byĹo mi niedobrze.
W aglie mieszkam , bywam tam ostatnio malo, bo dlugo siedze w pracy.
ChciaĹam wszystko uporzÄ
dkowaÄ, byÄ sama, nie chciaĹam siÄ z nikim wiÄ
zaÄ.
Ja przymierzam sie do wlozenia paskow skornych.
ale i tak zaĹatwiany jest od rÄki. portal społecznościowy I pewnie bym siÄ poddaĹa gdybym przypadkiem nie odkryĹa body wrappingu i profesjonalnych kosmetykĂłw do niego.
Nie tylko Ty trafiĹaĹ na takich. A to jest pierwszy Ĺrodek w miom Ĺźyciu, ktĂłry naprawdÄ skutkuje! dopiero teraz robisz maturÄ ??? Nie dawajcie siÄ omamiÄ i powtarzam - chirurg to ostatecznoĹÄ!!! Wyniki przychodzÄ
za kilka dni. ogloszenia towarzyskie
Pozdrawiam Was serdecznie W domu dziecka teĹź zazwyczaj znajdzie siÄ jakaĹ Nikola albo Nikole... A CO DO TEJ KOSMETYCZKI BLONDYNKI TO ZGADZAM SIE W 100%, JEST BEZNADZIEJNA. nie pamiÄtam telefonu, ale poszukaj na necie to znajdziesz. tak, pewnie autorka jest tobie nie zmiernie wdziÄczna za to, Ĺźe krzewisz mÄ
droĹÄ i Ĺwietne topici na tym forum ... Niestety od jakiegoĹ czasu coraz wiÄcej uwagi poĹwiÄca na czesanie przy pokazach, sesjach, zdjÄcia na okĹadki etc. Kilka miesiÄcy temu zaczÄ
Ĺem pracÄ (po 12-14h na dzieĹ) do tego w sobotÄ i niedzielÄ silownia lub impreza.
spoko, dziÄki...
SĹyszaĹem teĹź, Ĺźe pĹywanie pomaga.
Dzien dobry, u mnie jak dobrze licze dzien 19.
trochÄ mnie to zastanowiĹo, zwaĹźywszy na to jak duĹźo osĂłb pisze, Ĺźe teĹź niezbyt dobrze reaguje;] Ĺorever, daĹ mi sam metronidazol i wychodzi na to, Ĺźe to chyba jednak byĹa wina tego chlorochinaldolu zawartego w Gynalginie;
DziaĹo siÄ
to bardzo szybko.Podczas tych czynnoĹci przyĹoĹźyli mi maskÄ do twarzy kazali oddychaÄ i juĹź nic nie pamiÄtam.
Wtedy bylam zbyt slaba aby zrozumiec system jakim posluguja sie specjalisci...czulam sie osaczona!
Czy to coĹ powaĹźnego ze mam lekko czerwone koĹo kulecZek czy ?
ok.
TrafiĹam na ATF a teraz na ECKS .....i co mam wybraÄ??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 10:10 Temat postu: |
|
|
|