Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Czy mozna to zrobic na smalcu.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pią Mar 21, 2014 07:10    Temat postu: Czy mozna to zrobic na smalcu. Odpowiedz z cytatem

CZEGO WY ŚIĘ BOICIE ! anonse erotyczne Sery żółte i bree uwielbiam, szczególnie z pomidorkiem - pycha
popieram .
Myślę, że nie popełnię naduzycia jeśli przekopiuję ją na założony przeze mnie topik:
A ile kosztuje wypełnianie tym aquamidem???
właśnie tego się obawiam a na dodatek trzeba wyjechać na miesiąc na zamknięte szkolenie..........
no doslownie wyjelas mi to z ust...
New Age popatrzyłam sobie na fazy księżyca.
kosztuje ok.
Ale podobno to dobrze.
Jak to jest z tym wolnym np.
med.Lesław Sozański.Jest najlepszy i najbardziej kompetentny ze wszystkich jakich znam.Dodatkowo jest niezwykle sympatyczny.Serdecznie go polecam.A poza tym ma swoją strone internetową gdzie można go znalezć i dowiedzieć sie więcej o nim.Jeszcze raz go polecam.Będziesz bardzo zadowolona,jak wszystkie moje koleżanki ,którym im go poleciłam.pozdrawiam

okamyk co do ubran i uczenia sie musze przyznac Ci racje sama mam z tym problem i mialam nauczanie indywidualne przez 2 lata, ale jezeli chodzi o bol to az takiego nie ma. sex anonse Miałam wczoraj resekcję górnych jedynek, wybrałam znieczulenie ogólne.

http://www.wrzuta.pl/obraz/xWBSySTnJr/ UmĂłwiłam się na piątek 30-go na podcięcie włoskĂłw i uformowanie grzywki,chcę teĹź podyskutować na temat zmiany koloru włosĂłw...zdam Wam relację w piątek wiec jeszcze raz: i uwazam ze dobrze ze nie pojdziesz tam, bo skoro i tak wiesz najlepiej nie majac nic wspolnego z ta branza, to sama sobie wstrzyknij preparat, w warunkach sterylnych i precyzyjnie I nic. portal społecznościowy
Wiesz tak dla równowagi w przyrodzie i ku przestrodze...tak dla samej siebie. ja od lipca nie pracuje wiec mam troche wolnego czasu i czasami sie nudze. Narazie blizna po zabiegu jest cieniutka(jakiś milimetr) zastanawiam się czy szwy mogą się rozejść a jeśli tak to po jakim czasie od zabiegu? a lewatywy jakie robisz? NFZ finansuje raz w roku ten zabieg tzw. itp... fee42pl@yahoo.com
a i za mature teĹź bede trzymalam kciuki
Witam,
wiesza firnakę na suszarce, a jak już wyschnie, to prasuje ale ok, są domy, gdzie nie przywiązuje się zbyt wielkiej wagi do porządku, i odwala się chałturę, spoko, wy w takich mieszkacie
sunny_daisy
Trafiłam na ATF a teraz na ECKS .....i co mam wybrać???
Niestety rowerek mam bardzo stary i nieziemsko hałasuje.
Ktos może cos poradzić?
czy takie 5 kilogramowe wystarczy????
Ale jak narazie to chcem !
zaczelam jakies 4 mies temu brac bromergon.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pią Mar 21, 2014 07:10    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: