Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

no jak potrafisz...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pią Mar 21, 2014 03:44    Temat postu: no jak potrafisz... Odpowiedz z cytatem

przyłącze się do dyskusji. sex anonse Takiego fryzjera zawsze szukałam. Jak tam się miewają obozy pracy ?
Dolaczam sie do pytania.
Fakt faktem ,że boli, ale coś za coś.
My może jeszcze nie wyszłyśmy tak do końca z bulimii, ale na pewno jesteśmy na dobrej drodze
Napisała ten tekst chyba osoba która nie przykłada większej uwagi do porządku, odwala chałturę i jest tak leniwa do granic możliwości, że NIGDY W ŻYCIU NIE ZDAŻYŁO JEJ SIĘ UPRAĆ FIRANEK
Poza tym reka jest

ale teraz martwi mnie co innego... sex anonse uwazam ze zagadywanie na gg ko nczy sie tak samo nak na chacie czy randkach internetowych.

Mniej boli przelykanie jak gardlo jest rozgrzane, naprawde. w ogole ja niezle pochrzaniona jestem no i ta muzyka - rewelacyjna. Zamknąć pieróg i ugotować. Siostry noworodkowe, pediatrzy (same kobietki) i niekóre połozne, anielsko miłe i naprawdę rzeczowe. seks oferty
moja ciocia, fryzjerka, doradzila mi domowa maseczke na wlasnie suche i zniszczone wlosy. Podczas głodówki możesz nie mieć sily na 1,5 intesywnego wysilku fizycznego, ja bym dzisiaj chyba nie miała, jesli chodzi o ten niedobór to napewno nic Ci się nie stanie jesli nie połkniesz witaminy przez 10 dni. Na całe miasteczko mam dwie dobre kosmetyczki, może do którejś się wybiorę na makijaż próbny, ale czuję, że i tak kiepsko to wyjdzie Ja mam kolczyk niecałe dwa tygodnie..... ferry ... Druga czesc tez jest fajna, ale to nic w porownaniu do pierwszej Ale nie poddaje sie i startuje od dzisiaj jeszcze raz Dzisiejsza waga 80,8kg.
pozdrawiam gorąco
A może jest ktoś z refluksem, komu głodówka pomogła?
tak se wyglądają..
razem łatwiej !O rezultatach dam znać
Mają swój styl i klasę i połączone są z dobrą jakością.
z góry dzięki za jakiekolwiek propozycje...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pią Mar 21, 2014 03:44    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: