Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Ja jestem dokladnie Twojego zdania!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 02:27    Temat postu: Ja jestem dokladnie Twojego zdania! Odpowiedz z cytatem

Zawsze trzeba miec nadzieje i myslec pozytywnie. seks oferty JA NIE POLECAM. Groszek...moje plany na swieta sa identyczne jak Twoje!!
Sama jak pisala prace magisterska mialam stycznosc z takimi lampami wlasnie tam.
wiatm,w tym roku zdaje mature i chciałabym studiowac połoznictwo.Bardzo mnie to interesuje tylko nie wiem czy to zawód z przyszłoscią?jak myślicie?pozdrawiam
Małgosiu, od jutra najlepiej zacznij od nowa..
do mnie chyba przez okno przychodza..
a ci, co piszą, że są super to albo kryptoreklama, albo zakładają raz na 2 miesiące
Cześć Dziewczyny

Jak już będziesz czuła, że chcesz kończyć to tak cię wyprowadzimy z głodówki, że nie rzucisz się na nic. anonse erotyczne Zrobiła mi takie włosy ze dramat i jeszcze wmawiała mi że ta jajecznica to jest rewelacja.

Mialam 35.9%, a teraz mam 32.7%. !!wracaj do nas szybciutko cieszÄ™ siÄ™ ogromnie napisz meila wyĹ›le ci nasze hasli na pocztÄ™ nk juĹĽ nie mam jÄ… jak zwykle siÄ™ wlocze ale jak dojade do domu to siÄ™ odezwÄ™ no nqtka juĹĽ w takim wieku aĹĽ siÄ™ bojÄ™ a pamiÄ™tam jak miaĹ‚a bzika na punkcie harrego pottera karolka i róża pewnie siÄ™ duĹĽo zmienily później zajze Ale przeba przeciąć pasek z tyĹ‚u w miejscu szwu siedzeniowego(Ĺ‚Ä…czy dwie nogawki, biegnie przez Ĺ›rodek poĹ›ladkĂłw).JeĹ›li jest poĹ›rodku tyĹ‚u spodni jest potrzymywacz czyli szlĂłwka to zakryje miejsce Ĺ‚aczenia paska i nie bÄ™dzie nic widać.Szew siedzeniowy trzeba rozpruć,przykroić i przeszyć od nowa. BÄ™dÄ™ krÄ™ciĹ‚a hula hopem, a bu. i bedziesz miaĹ‚Ä… z gĹ‚owy problem wymyslania zabaw info na stronie oragnizatora tego pokazu: adwokat kraków
Widzę, że bardzo wiele kobiet sięga po informacje w internecie. ohh tak kukuryku, wiem cos na ten temat, tez mam juz tyle nadgodzin ze nawet nie wiem kidy je odbiore...ale pisz czasami co u ciebie. hmm ajajaj taka fryzura moglaby byc ciekawa tylko nie do końca umiem sobie ją wyobrazić, może masz jakieś zdjęcie? wiec wiecej ... mam 25 lat i jestem mamą 3,5 rocznej dziewczynki. wyrwano mi dolna lewa osemke 10 dni temu, byly antybiotyki i ketonal, bole minely ale nadal mam male zapuchniecie. ja we wroclawiu Anie bieszczad zamowila.
Proponuje nie korzystac z ogloszen o prace w polskich gazetach poniewaz mozesz sie naciac.
40 blach ciasta to przegięcie, tego ciasta nikt nie zje, a obdarowana nim rodzina połowę będzie musiała wyrzucić.
Tak to pani Magda
Polecam siÄ™ modlitwie Wioli.
sory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!klikło mi się przez przypadek-
Marceli przeczytaj od pierwszej strony cały wątek.
ale to nie koniec.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 02:27    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: