|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 02:27 Temat postu: Ja jestem dokladnie Twojego zdania! |
|
|
Zawsze trzeba miec nadzieje i myslec pozytywnie. seks oferty JA NIE POLECAM. Groszek...moje plany na swieta sa identyczne jak Twoje!!
Sama jak pisala prace magisterska mialam stycznosc z takimi lampami wlasnie tam.
wiatm,w tym roku zdaje mature i chciałabym studiowac połoznictwo.Bardzo mnie to interesuje tylko nie wiem czy to zawód z przyszłoscią?jak myślicie?pozdrawiam
Małgosiu, od jutra najlepiej zacznij od nowa..
do mnie chyba przez okno przychodza..
a ci, co piszą, że są super to albo kryptoreklama, albo zakładają raz na 2 miesiące
Cześć Dziewczyny
Jak już będziesz czuła, że chcesz kończyć to tak cię wyprowadzimy z głodówki, że nie rzucisz się na nic. anonse erotyczne Zrobiła mi takie włosy ze dramat i jeszcze wmawiała mi że ta jajecznica to jest rewelacja.
Mialam 35.9%, a teraz mam 32.7%. !!wracaj do nas szybciutko cieszÄ™ siÄ™ ogromnie napisz meila wyĹ›le ci nasze hasli na pocztÄ™ nk juĹĽ nie mam jÄ… jak zwykle siÄ™ wlocze ale jak dojade do domu to siÄ™ odezwÄ™ no nqtka juĹĽ w takim wieku aĹĽ siÄ™ bojÄ™ a pamiÄ™tam jak miaĹ‚a bzika na punkcie harrego pottera karolka i róża pewnie siÄ™ duĹĽo zmienily później zajze Ale przeba przeciąć pasek z tyĹ‚u w miejscu szwu siedzeniowego(Ĺ‚Ä…czy dwie nogawki, biegnie przez Ĺ›rodek poĹ›ladkĂłw).JeĹ›li jest poĹ›rodku tyĹ‚u spodni jest potrzymywacz czyli szlĂłwka to zakryje miejsce Ĺ‚aczenia paska i nie bÄ™dzie nic widać.Szew siedzeniowy trzeba rozpruć,przykroić i przeszyć od nowa. BÄ™dÄ™ krÄ™ciĹ‚a hula hopem, a bu. i bedziesz miaĹ‚Ä… z gĹ‚owy problem wymyslania zabaw info na stronie oragnizatora tego pokazu: adwokat kraków
Widzę, że bardzo wiele kobiet sięga po informacje w internecie. ohh tak kukuryku, wiem cos na ten temat, tez mam juz tyle nadgodzin ze nawet nie wiem kidy je odbiore...ale pisz czasami co u ciebie. hmm ajajaj taka fryzura moglaby byc ciekawa tylko nie do końca umiem sobie ją wyobrazić, może masz jakieś zdjęcie? wiec wiecej ... mam 25 lat i jestem mamą 3,5 rocznej dziewczynki. wyrwano mi dolna lewa osemke 10 dni temu, byly antybiotyki i ketonal, bole minely ale nadal mam male zapuchniecie. ja we wroclawiu Anie bieszczad zamowila.
Proponuje nie korzystac z ogloszen o prace w polskich gazetach poniewaz mozesz sie naciac.
40 blach ciasta to przegięcie, tego ciasta nikt nie zje, a obdarowana nim rodzina połowę będzie musiała wyrzucić.
Tak to pani Magda
Polecam siÄ™ modlitwie Wioli.
sory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!klikło mi się przez przypadek-
Marceli przeczytaj od pierwszej strony cały wątek.
ale to nie koniec. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 02:27 Temat postu: |
|
|
|
|