|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkacw Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Skd: Denmark
|
Wysany: Pi Mar 21, 2014 01:10 Temat postu: Jestem tydzień po operacji tarczycy i od 4 dni w domu. |
|
|
ku portal społecznościowy No ale jakby nie było, to forum jest też po to , żeby swoje doświadczenia z salonami DOBROWOLNIE opisywać , dlatego wkurzył mnie mądry tekst \a kogo to obchodzi kobieto\
innym płynem na bazie silnych zasad (kret
help!!!!!
jest metoda jak wszyscy piszą na wrastające paznokcie i są zadowoleni klamry metalowe,po wysłuchaniu i przeczytaniu wszystkich i tak każdy wybierze metodę dla siebie ,my możemy ukierunkować .Wejdzcie na galerię i zobaczcie co można z paznokciami zrobićwww.zdrowe-stopy.com a jak chcecie zasięgnąć informacji wiecej i pogadać to dzwońcie 71 7937077
Chciałam zrobić piekny blond na 4 miesiące przed ślubem, a wyszłam jako szatynka z mocno KASZTANOWYM odcieniem włosów!
Wielkie dzięki za szybką reakcje.
Jednak prostowanie nie wchodzi w grę...
Mam nadzieje ze ktoras jeszcze cos opowie
znalazlam BIRKEN CELLULITIS ÖL firmy Weleda, ale kupilam to w Niemczech
Everyone else was having a great time - but I wasn't. seks oferty \ to ja BA
jutro idę na szczepienia przeciwko żółtaczce i za miesiąc zabieg - choć bardzo się boję - szczególnie utraty głosu (guzy są po obu stronach tchawicy i ten większy któy ma ponad 3 cm. Tego samego ranka mialam dziwne bole w podbrzuszu zblizone do bolu menstruacyjnego.A poniewaz takie bole miewalam wczesniej, bo wedlug lekarza moje cialo przygotowywalo sie do porodu, po prostu nie zwracalam na to uwagi. Jestem w 21 t. A słyszałyście, że w tym roku ma ponoć ciepłego, takiego prawdziwego lata ma wcale nie być. Mała pupa , dużuy biust, a tu guzik. seks oferty
byłam na kilku kursach wcześniej i się zawiodłam. Poza tym NIE leci mi ropa ani mnie to NIE boli , jest tylko palec w tym miejscu czerwony - chodze, biegam jak gdyby nic. Powiedzcie mi jakiego terminu moge sie spodziewac. FRYZJER - STYLISTA, MANAGER SALONU - MISTRZ FRYZJERSTWA, KOSMETYCZKA/KOSMETOLOG - STYLISTKA/STYLISTA PAZNOKCI, HANDLOWIEC - branża fryzjersko - kosmetyczna Wcześniej 2tyg na diecie ubyło mi ... Z forum dowiedziałam się o skuteczności zabiegów przeciwzmarszczkowych na medycznym urządzeniu VENUS FREEZE, znajoma w Warszawie w La Perli wykonywała taki zabieg liftingujący na twarz - efekt był widoczny po pierwszym zabiegu, choć skończyła ostatecznie na 8- wyglądała fantastycznie, oko bardzo się otworzyło. Czuję się świetnie,blizny niczym nie smaruję bo lekarz powiedział ,że to za wcześnie.26 pażdziernika idę na kontrol to dopiero ma mi powiedzieć jaką maścią będę mogła smarować.Głowę mogę już skręcać na boki a co do spania ,to od początku śpię nisko.W moim przypadku przed operacją dostałam piżamę flanelową,a na sali operacyjnej musiałam zdjąć górę i zostałam przykryta niebieskim prześcieradłem.Wczoraj właśnie skończyłam robić przetwory, bo przed operacją nie byłam w stanie/tak byłam zestresowana/.Życzę wszystkim zdrówka,a kobietkom przed operacją - GŁOWA DO GÓRY - to naprawdę nic strasznego .
A ja mam pytanko do siostry księdza Ullluśśś, czy Twój brat siedząc już w swojej Parafii może (oczywiście jak ma wolne, np.
Kto mi pomoze- teraz czuje w dole brzucha po prawej stronie taki bol - co to moze byc!
Chyba przed sezonem plażowym czas na odchudzanie przyszedł.
Z przeziebieniem sobie poradzilam, ale przy okazji mojego K.
ja cwicze od roku na orbitreku....
Super i powodzenia.
Kuleczka brak sprzeciwu oznacza ,ze sie zgadzasz Luzu wiecej,mozemy przeciez pofantazjowac!!!
Poza tym czym bym miała sobie szkodzić?...
Tydzień temu robiłam usg waginalne - wszystko w porządku na razie. |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Pi Mar 21, 2014 01:10 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|