|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 00:31 Temat postu: Nie wolno ich wyrywac. |
|
|
- TSH w normie seks oferty Pozdrawiam. Nigdy nie byłam nawet u kosmetyczki.
Fanka hej
kwaśniewska - waga z 60 to przesada w życiu tyle nie waży na moje oko to 55- 56.
Jakiegos dobrego specjalistÄ™ , ale tylko lekarza .
Porozmawiać na spokojnie i zdecydować czy warto zaufać temu fryzjerowi i czy potrafi coś sensownego doradzić.
Na temat urynoterapii czytalam,Malachow sporo pisze o tej metodzie.Jak pisalam wczesniej jest to jedna z metod,ja jej nie wybralam bo wiem,ze za pomoca glodowki mozna doskonale sie oczyscic,wyzwolic z wielu schorzen,miec doskonale samopoczucie,prawidlowa wage.Do praktyk glodowania trzeba oczywiscie dolaczyc praktyki na oczyszczanie watroby ,jelit-wtedy sa wyniki.Mam ksiazke Romualda Stanislawskiego na temat gldowek.To jakby zapiski w formie pamietnika,pisze w niej tylko o sobie i swoich chorobach,z ktorych wyleczyl sie calkowicie.Mial potezny bagaz schorzen ,w tym uznawanych za nieuleczalne.Czasem dzwonie do tego pana zeby porozmawiac
Jak dostała moją skargę podobno na nią odpisała coś, zaprzeczając całej prawdzie.
Szczególnie uzupełnianie włosów.
Tygrysq poczytaj dokładnie najpierw, myślę że tydzień wystarczy, jeśli w ostatnich dniach nie jadłaś jakichś ciężkostrawnych potraw i dwa dni przed głodówką, tylko owoce i warzywa, najlepiej surowe. sex anonse Jestem zła - płace za badanie a dostaje takie a nie inne.
i jak już wcześniej pisałam wyszły bardzo grubaski ;-( eh proszę o pomoc... ;Ludzie mi nie wierzą,że mam takie loki bez lokówki.=) Wszyscy podziwiają moje sprężynki. Dawno mnie tu nie było, nie mam czasu, bo co robię? Grubosc scianek jelita grubego stanowi 1-2 mm.Przez tak cienka scianke do jamy brzusznej latwo przedostaja sie toksyczne zwiazki ,zatruwajac sasiednie organy:watrobe,nerki,narzady plciowe itd. nie chcę pisać o lekarzach tak wiesz...publicznie seks oferty
Klaudia doradziła mi lakier shellac i jest super. ja ciagle pracowalam, ale za to jadlam biala kielbaskie, polska wedlinkie, sernik, jablecznik, galarete wszystko miami miami moze jakies delikatne sandalki. Cześc dzielne Kobiety! dokladnie dla mnie tak samo---> 6 pelnych tygodni picia pierwszej fazy herbatki wspomagajacej spalanie, zero cwiczen, jedzenie wszystkiego(poza slodyczami), lecz w malych ilosciach (bez obrzarstwa i zapychania sie na maxa, jak dotychczas) i regularnie 3 x dziennie Dziewczyny ja juz kiedys pisalam na tym forum na str 115.
Co za fryzjerki zatrudniliście, nawet nie mam gdzie teraz poprawić, bo przed tym weekendem nigdzie nie ma miejsc u fryzjera.
Czesc dziewczyny!
Od początku stycznia byłam 2 tyg.
to że pojawia sie osocze to normalna sprawa, przemywać spirytusem i jeszcze można smarować specjalna maścią z apteki, nie pamietam nazwy ale jest biała i sprzedawana w takich małych saszetkach.a jeśli was coś swędzi to nie jest to czasami uczulenie?
moze braz?
P O L E C A M !!!
ale moje przyjaciółki który,m doradzałam schudły skutecznie po jakieś 7 - 8 kilo w dwa miesiące.
Od jutra chcÄ™ jeszcze 5 dni, tylko nie jestem pewna, czy tak moĹĽna.
Pozdrawiam
Hej hej,ja tez po wizycie,nie panikujcie-z miejscami ok,lekarka się uśmiała |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 00:31 Temat postu: |
|
|
|