Forum Sligo i my Strona G³ówna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkañców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

p.s Mój kolczyk ma się świetnie, już go kilka razy zmie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona G³ówna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Pi± Mar 21, 2014 00:16    Temat postu: p.s Mój kolczyk ma siÄ™ Å›wietnie, już go kilka razy zmie Odpowiedz z cytatem

każda z nas ma swojego ulubieÅ„ca ja też mam swojego i jest nim Kuba z wspomnianego wyżej salonu przy Akademii Stylizacji. seks ogłoszenia Fuj.
Na pewno Ci nie zaszkodzi, a może pomóc.
Chciałąbym iść do fryzjera z którego będe zadowolona , nie chce żadnych ekstrewagancji.
Ja niestety jeszcze z aparatem kosc sie zbuntowala i pomimo brania tabletek zwolnila tempo zrostu wiec termin zdjecia tego zelastwa zostal przelozony na 30kwietnia, oficjalnie lekarz powiedzial prosze wiasc ketonal dwie tabletki mlotek drewniany do znieczulenia i przyjechac Mam do was pytanie czy majac aparat na udzie jestescie w stanie lezac podniesc noge do gory?
sok z marchewki, pomaranczy moze pomoc
A poza tym żadna z nas nie ma patentu na nioeomylność i n a w e t meridia z gazety nie jest nieomylna.
Żartuje,od jutra zmieniam diete,dla mnie każda szansa jest na wagę złota i każda rada.
Pozdrawiam!!

prawda, że jeden to węglowodan prosty a drugi złożony ale różnica dla organizmu polega tylko na szybkości trawienia i wchłaniania przez organizm. Ja pominę fakt, że celuloza obecna w jabłku (konkretnie w skórce) i skrobia obecna w ziemniaku to polisacharydy -zatem węglowodany złożone, jabłko nie składa się tylko z cukrów prostych (no i te kutyny na skórce). seks oferty (wiem wiem większość terrarystów nie poleca ze względu na stres wywoływany u pająka więc się już z tym ograniczam.)

Wielki to splendor , wygrać eurowizjÄ™ :/ Dajcie spokój , taki wieÅ›niacki festiwal , najlepiej to by byÅ‚o nikogo nie wysyÅ‚ać i nie zawracać sobie d**y takÄ… tandetÄ…. Zdrówko najwazniejsze. Polecam Ci kupic ksiazke Malachowa pt. Dlatego 85C może zmienić siÄ™ w 70G - sÄ… na ten sam wymiar w biuÅ›cie, tylko majÄ… różne obwody. ZaÅ‚atwiÅ‚am sobie od chirurga skierowanie na zabiegi(JONOFOREZA,ULTRADŹWIĘKI) NA LEKU CONTRATUBEX. portal społecznościowy
Po co moja córeczka ma miec tłusta mamę? (i seksownie przede wszystkim !) ja zaczelam kiedys te ćwiczenia, ale jak mialam przejsc po tych paru dniach do 2woch serii to po prostu nie moglam. Jestem po 16 dniu. Zastanawiam sie jak ćwiczyc odrywając stpe od pedała czy nie odrywajac? NIE WOLNO W TYM DNIU JEŚĆ ŻADNYCH OWOCÓW!!!! Ale oczywiscie glodowka to niewszystko, po diecie najwazniejsza jest wizyta u dietetyka(przedewszystkim rozmowa i usyskanie informacji o laczeniu produktow itp)ale tez regularne cwiczenia (glupia godzinka basenu raz w tygodniu i spacerki wystarcza)potrzebne sa terapie i grupy wsparcia bo same z tego niewyjdziemy i w tym miejscu chcem wam podziekowac ze wlaczylyscie sie do tego tematu bo teraz wiem ze niejestem sama.
Witam,czy ktoś może mi opisać uzupełnianie fiberglasu krok po kroku,bo nigdzie nie mogę znależć.
Efekty nie sa oszalamiajace pije ja 2 tyg czego wymagac.
-żel na tipsie (tips french, tips mleczny) + hologramy 40 zł.
Nie zapytalam czy robisz lewatywy?
Monika 24 ale ja to bede miec robione prywatnie a nie na kase chorych.Najpierw ide na konsultacje i zobacze co mi powie Pani doktor wizyta 80 zl a kazdy zabieg 400 zl ale mam nadzieje ze jakiegos efektu bede mogla sie spodziewac Pozdrawiam pa
Spowolnienia metabolizmu na skutek operacji?
Operowana byłam w Siedlcach w Szpitalu Miejskim przy ul.
Totalnie nic nie robie czekam aż maluch podrośnie i zadomowi się w macicy na dobre
Trzymajcie siÄ™ laski
Nie przechodziło i nie przechodziło, więc poszłam do lekarza przy okazji robienia bilansu zdrowia.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 00:16    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona G³ówna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Sligo i my  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!