Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

I to się nazywa na indiańca

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 22:52    Temat postu: I to siÄ™ nazywa na indiaĹ„ca Odpowiedz z cytatem

Może spaść przy wychodzeniu.z.głodówki to też normalne ale zły znak. sex anonse Ja na szczęście po 3 tabl.zaprzestałam stosowania,bo z dziwnych przyczyn zaczęłam wcinać słodycze(których generalnie nie lubię jeść) i przytyło mi się po kilku dniach jakieś 3kg-porażka-NIE POLECAM! rozumiem ze jestes rozgoryczona z tego powodu ale jak mozesz atakowac doktora ktorego nawet na oczy nie widzialas???!!!
jesli mozesz to wyjasnij bardzo plisss
Wiecie co mam zamiar kupic sobie orbitreka tylko teraz nie wiem jaki.
kiedyś ładnie mi sie kreciły a teraz...
A mam pytanko dla dziewczyn po operacji.
no wlasnie najwiekszy problem z walizkami, a raczej z kg w sumie moge wziazc 20 kg plus 10 podreczny, ale co to jest 30 kg jak z 10 to same kosmetyki hihih Narazie wyciagnelam wszystkie rzeczy ktore wydaje mi sie ze bede brac.
a pytalas czy mam tu rodzine..
Niektóre osoby wypowiadające się na tym forum nawet nie wiedzą jakie mają szczęście ze swoim dużym C albo nawet z DD.

jesli tak, to jak to sie zalatwia? anonse erotyczne Nie chciałabym spędzać długich godzin na zajęciach teoretycznych, bo to nie ma sensu (usiadę w dwa wieczory i nauczę się całego roku sama).

To moje drugie dziecko, ale tak jakbym uczyła się wszystkiego od nowa. http://tnij.org/85ddzmena70h i moze razem z dobra dieta, poduktami z wit. W domu pomaga, potrafi ugotowac i posprzatac. A co do zabrza to i nasz trade na tym przekręcie ucierpiał bo nam ucieli kasy z trzynastki na pokrycie strat.Ludzie tyrają cały rok żeby dostać dobrą premię a oni pokrywają straty w zabrze trade .Na tym chyba ucierpiał każdy oddział............Zabrze powinno za to odpowiedzieć samodzielnie a nie inne trade????????????? anonse erotyczne
Moglabys podac jaki kontakt? Witaj Klaudiad. Widze ze kobiety najczesniej macie problemy z cenami... A jak od kad je wyprostowala to byly jeszcze gorsze!! znalazł sie spec od 7 boleści a dodam jeszcze ze lewa noga tez mi dretwieje ale w dzien i mnie nieraz boli, kregoslup tez mnie czasem boli w roznych odcinkach, i stawy biodrowe baardzo czesto. Normalka taka.
mam 28 lat, jestem informatykiem, skonczylem Politechnike na w/w kierunku.
Wiecie o co mi chodzi, najwyzej bedziemy sie ratowac moim psem, powyrzucamy go za balkon czy cos
w czwratek ide do fryzjera moze bym zaryzykowala...
odzywka w sprayu gliss kur z płynnym jedwabiem jest boska ..ok 14 zł
...Chciałabym żeby ten topic pomógł choć jednej z nas całkowicie się z tego wyrwać
u Szymka sami zakręceńcy i lekko \rozczochrani\ tak jak i sam prowadzący
Ja mam tak pocieniowane i się super kręcą.
p.s.
Życzę Wam udanych paznokietków
Załamał się, że już nie będzie normalnym mężczyzną.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 22:52    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: