Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Jak tak moĹĽna?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 20:38    Temat postu: Jak tak moĹĽna? Odpowiedz z cytatem

Zapominam,ĹĽe jestem na tej diecie,po pracy jednak przypomina mi siÄ™ i zastanawiam siÄ™ co kupić mam do jedzenia.. adwokat kraków NaprawdÄ™ polecam sama robiĹ‚am.
tel:
ja nie mam unieważnienia tak więc nie znam sie na tym
I fryzurka mi siÄ™ podoba, takĹĽe polecam gorÄ…co.
Marszałkowskiej 3/5 Salon Freehair.
Nie mozna sie bzykac
no tak...
mam 167 cm / waga prawie 70 kg (jeszcze nie udało mi się przekroczyć)...
Organizatorzy głodówek oferują nie tylko noclegi ale i gimnastykę, jogę, basen, saunę, masaże itd.
Ostatnio przeszłam sprawę sądową z ubezpieczycielem i w związku z tym przebrnęłam przez szereg opinii biegłych w sprawie blizn.
mam wielka prośbe od dłuższego czasu szukam jednej starej piosenki nie znam jej wykonawcy ani tytułu wiem tylko ze leci ona jakos tak:mon cheri cheri ta piosenka ma podobna melodie do jakiegos atergo przeboju polskiego ktory leci jakos tak:gaz gaz gaz wciskam do dechy gaz gaz gaz gaz policja goni nas...

Neil Sedaka - Breaking Up Is Hard To Do adwokat kraków zaraz pĂłjde po drugÄ…

nie powiedziałabym. Osłabiony? ja tez chce zmniejszyc za paaaaaaaare lat jak bede miaala kase Dokor na wizycie (przystojny).Pacjentka do niego to co doktorze,dzisiaj będziemy sie badać ?(yu uśmieszek) Doktor odpowiada nie,oj nie,badać TO JA będę panią. śmiechu było co niemiara. Natomiast jak się dużo je przy tabletkach, to i się grubnie, a jak się grubnie, to rosną także piersi - proste jak konstrukcja cepa seks oferty
Przechodziłam w tym salonie dekoloryzacje dwa razy, najpierw z czarnego na braz, a ostatnio z ciemnej czekolady na blond. Chyba, że pająki opanują cały dom czy mieszkanie, tak, że się wejść nie będzie dało, powtarzam, one bardziej się boją niż my Ktoś zna, pamięta? od 2 dni cwicze na orbitku po 30minut ale to chyba zbyt krotko wiec dzisiaj pocwicze jeszcze 30minut a od jutra po godzinie ja pierniczę Możliwość wysłania fotek na e-mail'a. Kwas który miałam podany na poczatku kosztuje w zaleznosci od ilosci zużycia.
aktywność fizyczna, ile godzin w ciągu dnia?
Ty jak harujesz tak masz - ona nie.
to chyba podrĂłba?
Zaczelam trajkotac po mniej niz 2 tygodniach.
moim zdaniem jest, ale ja to pisze w kontekście wychodzenia z domu.
znacie podobne utwory ??
nie szalej z waga to niedobrze sie za czesto wazyc .
Ciebie Regine czy Adkins Tobie sluzy w sensie spadku wagi?
Jestem zainteresowana metodą Viktora Żenni, który pisze, że kilkaset ludzi dzięki jego terapii uniknęło operacji tarczycy.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 20:38    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: