Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

bo u mnie np powodowało to mdłości.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 10:40    Temat postu: bo u mnie np powodowało to mdłości. Odpowiedz z cytatem

Oczywiście na czas postu zaprzestałam palenia jak większość doradzała, ale jak będzie po? seks oferty Jeśli już cytujesz to wypadałoby podać tytuł, autora i najlepiej - rok wydania. Nie bardzo mi ta teraźniejsza moda pasuje, ale jakbym już musiała coś wybrać z tych butów to te:
Mieszkam w mikołajkach...niestety nigdzie bliżej nie ma prywatnej kliniki, wcześniej jak nie wiedziałam o Białymstoku byłam zdecydowana na Gdansk ale zdecydowanie wole Białystok bo bliżej i taniej...a nie dam sie pokroić w państwowym szpitalu...bo wiado jak tam jest..a jak mam wkladać do koperty to wole zaplacic w recepcji wedlug cennika i byc po ludzku potraktowana.
Moja mama miała przyjechać na miesiąc, ale okazuje się że będzie tylko 2 tygodnie.
Poznaliśmy sie, później na osobności przyznał że był ciekaw kim jestem.
Electric Light Orchestra Ticket to the moon
dziękuję serdecznie za odpowiedź....
Tego wszystkiego tam jest PEŁNO czy wystawiacie swój towar na Allegro i czy opłaca się taka sprzedaż rzeczy używanych?

London Beat seks oferty Anka Mucha ma tylko 153cm wzrostu i jakos tego nie widać po niej w TV

otóż to ja ostatnio odkryłam fajny szampon, który nadaje sie w moim przypadku... na początku sie troszke pie**olilo ale to normalne. Witajcie! Fentermina przez blokowanie sygnału głodu, tak samo jak amfetamina.\ ...Chciałabym żeby ten topic pomógł choć jednej z nas całkowicie się z tego wyrwać seks oferty
bulicks nie ma chyba czegoś takiego jak odpowiednie myśli, nie powinno się czekać na pieniądze tylko tak się postarać, żeby leczyć się mimo wszystko pozdrawiam c) w Anglii jest juz tylu Polakow wiec czy znajde prace, (a jak mi sie uda to czy szczytem bedzie mycie garow?) znalazlam taki, podowiadywalam sie i juz wybralam mysle, ze bedzie ok No i teraz walczę z bólem brzuszka.Zaraz idę sobie zrobić przepyszny, duuży omlet z pomidorami i szczypiorkiem W innej pozycji w innym miejscu o innej porze itd. Joanne Brodzik
NIE MAM NIC DO IMIENIA STAŚ ALE IMIĘ NIKOLA JUŻ NIE JEST OKLEPANE A OKLEPANE SĄ WŁAŚNIE STASIA, STAŚ MARYSIA, FRANIO JÓZIO ITP.
Trwa to na tyle długo, że ja już jestem zawsze gotowa by wszedl od tyłu...
-zlociutka, a po co ci to ?, toż my tu same baby jesteśmy !...
Dysfunkcja ma rację, jest lepiej poinformowana.
rĂłzne herabtki czy woda.
Gorąco polecam Czarnowiejska 82.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 10:40    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: