|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 10:40 Temat postu: bo u mnie np powodowaĹo to mdĹoĹci. |
|
|
OczywiĹcie na czas postu zaprzestaĹam palenia jak wiÄkszoĹÄ doradzaĹa, ale jak bÄdzie po? seks oferty JeĹli juĹź cytujesz to wypadaĹoby podaÄ tytuĹ, autora i najlepiej - rok wydania. Nie bardzo mi ta teraĹşniejsza moda pasuje, ale jakbym juĹź musiaĹa coĹ wybraÄ z tych butĂłw to te:
Mieszkam w mikoĹajkach...niestety nigdzie bliĹźej nie ma prywatnej kliniki, wczeĹniej jak nie wiedziaĹam o BiaĹymstoku byĹam zdecydowana na Gdansk ale zdecydowanie wole BiaĹystok bo bliĹźej i taniej...a nie dam sie pokroiÄ w paĹstwowym szpitalu...bo wiado jak tam jest..a jak mam wkladaÄ do koperty to wole zaplacic w recepcji wedlug cennika i byc po ludzku potraktowana.
Moja mama miaĹa przyjechaÄ na miesiÄ
c, ale okazuje siÄ Ĺźe bÄdzie tylko 2 tygodnie.
PoznaliĹmy sie, później na osobnoĹci przyznaĹ Ĺźe byĹ ciekaw kim jestem.
Electric Light Orchestra Ticket to the moon
dziÄkujÄ serdecznie za odpowiedĹş....
Tego wszystkiego tam jest PEĹNO czy wystawiacie swĂłj towar na Allegro i czy opĹaca siÄ taka sprzedaĹź rzeczy uĹźywanych?
London Beat seks oferty Anka Mucha ma tylko 153cm wzrostu i jakos tego nie widaÄ po niej w TV
otóş to ja ostatnio odkryĹam fajny szampon, ktĂłry nadaje sie w moim przypadku... na poczÄ
tku sie troszke pie**olilo ale to normalne. Witajcie! Fentermina przez blokowanie sygnaĹu gĹodu, tak samo jak amfetamina.\ ...ChciaĹabym Ĺźeby ten topic pomĂłgĹ choÄ jednej z nas caĹkowicie siÄ z tego wyrwaÄ seks oferty
bulicks nie ma chyba czegoĹ takiego jak odpowiednie myĹli, nie powinno siÄ czekaÄ na pieniÄ
dze tylko tak siÄ postaraÄ, Ĺźeby leczyÄ siÄ mimo wszystko pozdrawiam c) w Anglii jest juz tylu Polakow wiec czy znajde prace, (a jak mi sie uda to czy szczytem bedzie mycie garow?) znalazlam taki, podowiadywalam sie i juz wybralam mysle, ze bedzie ok No i teraz walczÄ z bĂłlem brzuszka.Zaraz idÄ sobie zrobiÄ przepyszny, duuĹźy omlet z pomidorami i szczypiorkiem W innej pozycji w innym miejscu o innej porze itd. Joanne Brodzik
NIE MAM NIC DO IMIENIA STAĹ ALE IMIÄ NIKOLA JUĹť NIE JEST OKLEPANE A OKLEPANE SÄ WĹAĹNIE STASIA, STAĹ MARYSIA, FRANIO JĂZIO ITP.
Trwa to na tyle dĹugo, Ĺźe ja juĹź jestem zawsze gotowa by wszedl od tyĹu...
-zlociutka, a po co ci to ?, toĹź my tu same baby jesteĹmy !...
Dysfunkcja ma racjÄ, jest lepiej poinformowana.
rĂłzne herabtki czy woda.
GorÄ
co polecam Czarnowiejska 82. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 10:40 Temat postu: |
|
|