Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Ciao!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 10:16    Temat postu: Ciao! Odpowiedz z cytatem

Noga ja tez wierze w len tylko swiezo mielony Wlasnie dodajcie sobie jesli chcecie pare lyzek oliwy z oliwek tylko takie wysokiej jakosci ogloszenia towarzyskie Z żeli to chyba lepiej wybrać takie bardziej znane.
jestem katoliczką praktykującą i co niedziela chodzę do Komunii św.
nie ma tam jakis Polskich zwiÄ…zkow ani organizacji ktĂłre pomagajÄ… w znalezieniu mieszkania, pracy?
prosze pomozcie !
Odradza sie jedzenia owocow kwasnych(niewiem nawet czemu)codziennie jedz kasze(ja jadlam jedna torebke dziennie rozdzielajac na 2 porcje), mozna jesc ciemne pieczywo wieloziarniste,gdy najdzie cie chota na jajka pamietaj ze mozesz je zjesc lecz wczesniej lub zaraz po posilku zledz polowke grejfruta(zapobiega zwiekszeniu sie cholesterolu) Pamietaj by jesc 3 razy dziennie(miedzy posilkami jabluszka->blonnik)ostatni posilek przed 18 a po pij wode i idz spacq(ja chodzilam juz o 20 zeby zapomniec o glodzie) Radze kupic sobie ANANASA to taki specyfik(kazda z was pewnie wie o co chodzi)3 kapsulki 3 razy dziennie przed posilkiem zapychaja te wiadro w naszym brzuszku i nieodczuwamy glodu, NALEZY JESC POWOLI,delektuj sie jedzeniem.
WchodzÄ…c na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje.

Mam nieciekawe rzęsy- takie ani to gęste, ani długie, czy będzie lepiej sprawdzać się tradycyjna szczoteczka, czy moge poeksperymentować z grzebykiem? seks oferty Witajcie

Trzymam za Was kciuki!! Nie zapomnÄ™ intensywnego zapachu perfum zmieszanego z zapachem papierosĂłw. z drugiej jednak strony nie wiadomo czy bedzie wiecej niz 15zĹ‚ licytowane ... Marzy mi siÄ™ smaĹĽona rybka.. Video studyjne, na podwĂłrzu przed blokiem gra zespĂłl. portal społecznościowy
i musze ci powiedziec, ze mam tutaj wielu znajomych, ktorzy sa dluzej niz rok-dwa i sporo z nich intensywnie mysli o powrocie do polski, albo chociaz probach powolnego powrotu (np. Ale jak zobaczyłam moje konto po kilku tygodniach to się załamałam! a to nie do końca prawda. Dla mnie wszystkie kolczyki wykonane z różnych stopów, mosiądzu, miedzi itd. Teraz biorę przez 5 pierwszych dni tygodnia 75mg w sobotę i niedzielę 100mg. http://allegro.pl/gumowe-sandalki-dziewczece- r-21-rozowe-i2308518212.html Ciekawa jestem....
Tutaj nie ma półśrodków .
Do Faceta ktĂłry zna temat:
ja na alkohol pozwalam, wiem, że nasze rodziny nie będą się bawić bez alkoholu, więc niech sobie piją i oblewają nasze szczęście.
i to jak oni tancza ....
jesli to prawda to ile kosztuje taka wizyta u takiego lekarza?
Teoretycznie nie mozna Wcale.Zwlaszcza owocow.
skonczylas juz kurs html?
Zuzia a bardzo ciężko jest na tym kierunku?Bo ja tez wybieram licencjat i nie wiem czy cięzko jest sie dostać,jaki jest najtrudniejszy przedmiot,czy duzo jest praktyk i jakie,kiedy sa praktyki jakbys mogła to prosze odpowiedz tu lub na moj e-mail angkr@o2.pl.Z jednej strony mało osob wybiera ten kierunek ,większość wybiera lekarski,stomatologie
Dosłownie kropla na dłoń, rozetrzeć i przeczesać lekko podsuszone włoski.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 10:16    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: