Forum Sligo i my Strona Gwna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkacw Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

no cóz artysci no i Figura -tez przegięła,natomiast bardz

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Gwna -> Co w miecie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Czw Mar 20, 2014 07:30    Temat postu: no cóz artysci no i Figura -tez przegięła,natomiast bardz Odpowiedz z cytatem

Walcz z całych sił, nie daj się, w miarę możliwości pomogę portal społecznościowy Po siódmym dniu, jeśli nie oszukiwałeś i stosowałaś się do powyższej diety, stracisz od 4,5 do 7,7 kg hm..
Witam, przeczytałm wasze wpisy i wierzyc mi si e nie chce ze wolicie spekulowac domyślac się i martwić na zapas.
Jeśli chodzi to polecam na Krolewskiej chyba ?
jestem , wirus wolnymi kroczkami mi odpuszcza ale na wszelki wypadek nie wziełam dziś L czały czas mnie nudzi i oprocz przyjaciółki wody mam jeszcze miske ale dziś juz lepiej .
Latem tego roku wróciłam z wczasów, staję na wagę, a tam - 76 kg!!!
Kiedy już urodzisz w klinice czy gdzieś indziej to interesujesz się resztą, tzn.
Odchudzanie ciągle trwa,a efekty są coraz bardziej widoczne.

Ze mnie straszny nerwus- lubie miec wyniki od razu, chociazby 5dag No nic, dieta uczy cierpliwosci ogloszenia towarzyskie Warto czasami coś zmienic w swoim wygladzie, zwłaszcza ze wiosna się zbliża

Jeśli chodzi o to, gdzie się udać to myślę, że warto wspomnieć o Akademii Stylizacji pani Babicz. Siemka!Ja też mam problem z wrastającymi paznokciami raz miałem robiony zabieg wtedy paznokieć wrósł się u lewego kciuka nogi a teraz wrasta się u prawego.Ale uważam że zabieg chirurgiczny to głupi pomysł ponieważ po zdjęciu szwów palca nie można dotknąć przez rok bo boli.Bardzo proszę o pomoc ponieważ gram w klubie piłkarskim i muszę jakoś to wyleczyć.Mam używać żelu?polewać riwanolem?czy może wkładać nitkę między palca a paznokcia?BŁAGAM O SZYBKĄ ODPOWIEDŻ. Mieszkam w anglii, juz troszke ale mazy sie australia, moze niedlugo dobra spadam,ale sie tu naprodukowalam hehehe,do potem,pa nie lubie jablaka bo jest wsciekle przemadrzala i nie podoba mi sie jak wymach*je tymi lapami przed kamera, zeby namowic ludzi zeby na nia glosowali. portal społecznościowy
(wiem wiem większość terrarystów nie poleca ze względu na stres wywoływany u pająka więc się już z tym ograniczam.) Ale to nic ja sobie poradzę, zawsze powiem jej kiedy przesadza, ale ile można walczyć. anka - od emocji to się pewnie wszystko zaczyna (pozdrawiam mamę i tatę ), ja się wyleczyłem także emocjonalnie, bez problemu mogę wrócić do przeszłości, teraz już na mnie to w ogóle nie wpływa, nie potrzebuję już uciekać w jedzenie, ale kiedyś tak było - pewnie, chociaż u mnie jakoś poczucie niskiej wartości nie występowało. Przeszkadz mi w przełykaniu bo umiejscowione jest przy tchawicy, jest mi ciągle duszno i jestem typem total furiat !!! Ja się cieszę, że już po weekendzie bo cały spędziłam na uczelni, sesja trwa więc 3 egzaminy miałam Podaje telefon 12 648 42 11. Fanka co u Ciebie?skrobnij coś
Dziekuje i pozdrawiam wszystkich serdecznie milego wieczoru
ale nam zrobiłaś niespodziankę
na jakim obciazeniu mam cwiczyc ratujcie!!!!!!!!!!!!!!
A jak to jest z tym dodawaniem płynnego mydła?
jasne ze je dobrze wykonuje 6 robie juz poraz 3 ale ja przed odchudzaniem mialam ogrooomna falde tluszczu teraz jak leze mam plaski,ale jak usiade to jeszcze mam mala faldke dlatego mowie ze plaskiego jak decha to jeszcze nie mam pozdrawiam
chodzi mi przedewszytskim o ich jakosc...nie chce kupowac jakiejs chinszczyzny za 15zlotych co sie zara rozleci...tak wiec chcialabym wiedziec czy Conversy warte są swej ceny?
właśnie jestem po zabiegu chirurgicznym..
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Czw Mar 20, 2014 07:30    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Gwna -> Co w miecie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Sligo i my  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!