|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 06:51 Temat postu: Mam nadzieje ze nie bede wygladac jak debil [?] |
|
|
Czy jak potem zmyje sie emulsje to bedzie wszystko ok? anonse erotyczne Może ktoś mi podpowie czy powinnam namówić lekarza na usunięcie czy lepjej poczekać? Widzę juz znaczna poprawe i póki co na operacje nie idę.
jestem gruba !!
gratulacje trzymam kciuki az dalszy ubytek.
Baloniku
jestem dziewczyna i wstyd mi sie przyznac ale mam włoski na piersiach robiłam badania i poziom testosteronu jest w normie wiec dlaczego???
no i bym zapomniala kierl89@poczta.onet.pl
to podobnie jak u mnie!
Makijaże dla dodatkowych osób w dniu ślubu W CENIE PROMOCYJNEJ!
Powiem tak.
Naprawde warto.Jest super i do wlosow naturalnych i farbowanych.
http://serwisy.gazeta.pl/zdrowie/1 ,51219,2158368.html
No i jak to wogole jest z tym dofinansowaniem..raczej kazdy dostaje?oczywiscie bezrobotny . ogloszenia towarzyskie Może teraz nie jest to takie smieszne ale wtedy było komicznie.Najlepsze miny jak wyszli z badania.
Przy zapisach obiecano nam główki na wĹ‚asność pod koniec kursu kazali nam je zwrĂłcić nie chodzi juĹĽ o tÄ… główkÄ™ ktĂłra jak mi powiedziano byĹ‚a w cenie kursu lecz o fakt nieprofesjonalnego podejĹ›cia do klienta. Najgorsze jest to chodzenie za nimi krok w krok, ĹĽeby nie upadĹ‚y, nie weszĹ‚y tam gdzie nie trzeba... jeĹ›li szukacie fryzjera w waszym mieĹ›cie, to polecam jakÄ…Ĺ› wyszukiwarkÄ™. w ogĂłle mĂłwiÄ™ do męża, ĹĽe musimy teraz jak najwiÄ™cej korzystać ze wszystkich atrakcji, dopĂłki siÄ™ Ĺ‚apiemy na dzieci do lat trzech - wstÄ™p wolny Po miesiacu jest luz... seks ogłoszenia
Dlaczego jakos nie widac ze inne kobiety tylko na nich lataja. Zainteresowane osoby proszę o kontakt pod numerem 663758706 Tak? troche sie boje tego wyjazdu, bo to obca kultura, inne zwyczaje, daleko od rodziny... Jak cie zwolnią żywiec dalej bedzie sprzedawał i wyrabiał normę - uwierz mi. Widocznie lekarz, który Ci to robił żle ustawił laser. Mojego wyniku ciągle jeszcze nie ma.Dziewczyny mam pytanie odnośnie
Ale podobno nie tylko mnie.
Poszłam do niego na konsultację i powiedział, że teraz ząb jest do zrobienia, ale pod mikroskopem.
WchodzÄ…c na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje.
Ja tez mialam okropne bole stawow i kosci calego ciala,tak bylo na pierwszej glodowce ,doslownie mnie narywalo.Tak porowniujac to z Toba to masz i tak lepiej bo tylko biodra Cie bola ,a mnie kazda kosc i kazdy staw w ciele bolal strasznie.Przed glodowka nigdy czegos takiego nie odczuwalam,ale widocznie tamte miejsca oczyszczaly sie ze zlogow np.soli ,roznych osadow wapniowych itp.Pomagalo mi wtedy ruszanie sie ,chociaz chodzilam z wielkim trudem.Przy grypie czasem jest takie lamanie w kosciach ,to mozna do tego porownac tylko na glodowce jest o wiele wieksza intensywnosc bolu.Przeszlam wtedy chrzest bojowy ,a raczej glodowkowy.
Pierwsze 2-3 zastrzyki są tylko nie do zniesienia, ponieważ najczęściej są one w stan zapalny lub pod paznokieć.
\Pamiętam też pytanie:
Że sepracja czy rozwód? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 06:51 Temat postu: |
|
|
|