|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 06:12 Temat postu: ja teĹź uwielbiam wielkie torby. |
|
|
nie tĹumacz powodĂłw, dla ktĂłrych z niÄ
JesteĹ. sex anonse aha A czas ucieka
nie jest tu wcale tak zimno jak siÄ wydaje - tzn.
znalazĹ sie spec od 7 boleĹci
Ja przedluzam wloski .
dziewczymy, czy Gravistat to piguĹki antykonvepcyjne ??
Ja tez mam duzy, bardzo duzy biust i uprawiam sport 5x w tygodniu
tylko tyle hahaha adwokat kraków Nikola w koĹcu siÄ uspokoiĹa, musiaĹa wszystkich poprzepraszaÄ, potem grzecznie robiĹa to co jej kazaĹam, zjadĹa, i po myciu poszĹa do Ĺóşka.
ps.2- ide dzisiaj kupiÄ kelp Nazywam siÄ Artur Broma. Co do wagi - waĹźÄ, ile waĹźÄ, 58 byĹo po Nowym roku, waĹźyĹam siÄ z ciekawoĹci i mÄ
z mnie nastraszyĹ, Ĺźe tyjÄ. jakos trwam i raczej nie odczuwam glodu,predzej mam ochote np na cos slodkiego ale jak do tej pory dzielnie sie 3 mam JeĹźeli to kogoĹ interesuje to adwokat kraków
czy warto zostawic chlopaka i wyjechac realizowac sie?? Zniszczone po farbowaniu , pofalowane nierownomiernie , wypadajace i bez polysku. Jeszcze raz straszni z was szczÄĹciarze/ry, Ĺźe macie kÄdziorki na gĹowie Jest bardzo kobieca i wolÄ
jÄ
niz inne chude szkapy kobietÄ) do wspĂłlnych spotkaĹ przy kawie i w wypadĂłw po sklepach. no wĹĹnie jak tam jest? Pozdrawiam
3700kcal (jak pracujÄ), w weekend 3000kcal - Ĺźe na wiÄcej nie ma juĹź miejsca, a jem zgodnie z zapotrzebowaniem.
pozdrawiam
SkĹada siÄ ono z dwĂłch czĹonĂłw:
http://ikf.com.pl/fryzury-krecone/fryzura1704 8.htm - grzywkÄ mam w takim stylu;'D
krzysia
a ja mam pytanie????
P.S.2
i powiedziaĹabym ci to samo co i teraz tylko odrobine mocniejszymi sĹowami. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 06:12 Temat postu: |
|