|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 05:33 Temat postu: na sniadanie codziennie miaĹa buĹke grahamke .. |
|
|
Pozdrawiam i ĹźyczÄ duĹźo zdrowia oraz dobrego samopoczucia anonse erotyczne I miaĹas racjÄ Alicecooper .Po 12 dniach ciszy...odezwaĹ siÄ...
Potem zrobiĹa na mnie kupÄ
Kolega mi polecil zeby go wogole nie ruszac...mowil ze bedzie ciekla mi z niego ropa a pozniej zacznie rosnac normalnie.
przy okazji mam pytanie, wie moĹźe ktoĹ gdzie mogÄ naostrzyÄ swoje narzÄdzia w trĂłjmieĹcie?
ByĹem klientem znanego salonu w centrum Katowic blisko ulicy Wawelskiej.
WG MNIE ONE WYGLADAĹY JAK PRZECIETNE POLKI ( ZEBY NIE POWIEDZIEC ĹANIEJSZE) A CO DO PROGRAMU TO ZERO PORĂWNANIA Z ZAGRANICA ALE SIE NIE DZIWIE ZE WYBRALI TAKIE BO JAK BY BYLY NAPRAWDE BRZYKIE TO NIE ALI BY RADY I JESZCZE BY COS ZJ**ALI POZA TMY Z TEGO CO WIDZE TO BARDZIEJ PROGRAM KTĂRY MA ZA ZADANIE ZAREKLAMOWNIE TEGO TRENERA Z SILOWNI (W ZAGRANICZNEJ WERSJI NIE MA MOWY O PODAWAINIU NAMARĂW NA STUDIO W KTĂRYM PRACUJE) ALE TO JEST POLSKA NIE WIEM PO CO WOGOLE ZROBILI TEN PROGRAM POLSAT CHIAL POBIC OGLADALNOSC DROGI DO GWIAZ ALE JAK ZAWSZE SIE ZBĹAZNIL POWIDZENIA NIECH ZROBIA KOLEJNY BAR ALBO IDOL
znam to z autopsji- byĹam z jednym, jego koledzy i rodzina sÄ
zwiÄ
zani z polkami i traktujÄ
je od wielu lat jak ksiÄĹźniczki.
wspierac sie dodatkowymi badaniami lekarskimi jezeli pojawia sie
Jak moĹźesz to podaj mi jakis namiar na siebie.
Urodzimy na Z. seks ogłoszenia Raz wycialem i znowu mi wrasta.
Witaj Oktavko. pospolitÄ
......... u mnie wyglada to tak: To samo z Ĺokciem opartym o fotel. Optymalny ukĹad to siedmiu mÄĹźczyzn i jedna kobieta. ogloszenia towarzyskie
no ale skoro wiesz lepiej to mozesz sie madrzyc a ja nie bede sie z nikim klocila bo to nie moja sprawa, nie moje usta, mam na ten temat inne zdanie i jesli POZWOLISZ to je wyraze a Ty nie musisz ludzi od bezmozgow czy jak tam piszesz wyzywac bo ich nie znasz i nie masz takiego prawa!!! Ja bylam chora i nie moglam cwiczyc przez 4 dni i zaczynam od poczatku. zobaczymy czy coĹ siÄ zmieni jak zwykle pisali do swoich kapownikĂłw i jak bÄdÄ
na zebraniu zarzÄ
du to bÄdÄ
coĹ robic NajbliĹźsze dla mnie to to w Rzeszowie, czy warto tam podejmowaÄ praktykÄ, wiem, Ĺźe to dosyÄ drogie? zapomniaĹam siÄ zalogowaÄ Serdecznie zapraszamy na Forumwww.feelbeauty.eu/forum o operacjach plastycznych. dzieĹ i noc maile od fatalnego i tak przez caĹe dĹugieee miesiÄ
ce
Mam spory problem z wolnym czasem, ale razem z PaniÄ
z recepcji udaĹo nam siÄ sprawnie dobraÄ odpowiedni termin.
ja chyba wole krĂłcej
W ofercie rĂłwnieĹź wypeĹnianie zmarszczek od 550 ( lwia zmarszczka), od 790 zĹ (bruzda nosowo - wargowa).
zjadĹam wĹaĹnie ostatni juĹź dziĹ talerzyk zupki:-\\ czy to aby nie za późno?
UdaĹo mi siÄ!
Lekarka stwierdziĹa lekki stan zapalny, ale powiedziaĹa, Ĺźe to moĹźe byÄ z powodu zaburzonego poziomu hormonĂłw.
Po co ci ta.sol?
Podczas gĹodĂłwki najwaĹźniejsza jest woda. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 05:33 Temat postu: |
|
|
|