|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkacw Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Skd: Denmark
|
Wysany: Czw Mar 20, 2014 05:19 Temat postu: Wynik oczywiście dobrze skonsultować na forum Lobby Biuśc |
|
|
??? seks ogłoszenia Raz na trzy miesiace chodzę do fryzjera, ostatnio zmieniłam, i już wiem że to ten jedyny - fryzjer- oczywiście.
GIN powiedziała że wczoraj pękł pęcherzyk,a ja się wczoraj kochałam;D Kazała jeszcze dzisiaj,powiedziałą,że jest ich baaaardzo bardzo dużo a na dodatek owulacja z dwóch jajników,może będzie ciąża bliźniacza,heheh.
Cześć Dziewczyny
mucha
Wiecie, mam niedługo urodziny i nie mam pojecia w co sie ubrać.
piszecie, że bałyście się operacji, ja właśnie zawsze panicznie bałam się porodu siłami natury, nawet nie chciałam słuchać, jak ktoś o tym opowiadał.
Impreza promująca nowe dzielo Tomasza Lisa „Polska, głupcze!”.
Dysfunkcja ma rację, jest lepiej poinformowana.
to źle się wyraziłam skoro mnie nie zrozumiałaś... sex anonse Październik był
przez święta wrócił kilogram, który straciłam przed, ale nie poddaje się i ćwiczę nadal. Póżniej planuję troszeczke sera pleśniowego, na obiad barszcz czerwony z jajkiem i na kolację znowu tuńczyk ale jak tu jeść sam żółty ser? Chodzi mi o kamuflaz .Napiszcie mi nazwy bo chciałabym sie spytac kosmetyczki czy na moj problem mi pomoga czyli blizne na twarzy zatuszować.Prosze o pomoc i odpowiedz za co wam z gory dziekuje.Co wiecie o makijazu permanentnym na blizny i gdzie taki wykonuja?Czy chodzi ti o mikropigmentacja ? przestancie z tym upalem, alurat to to ja najmniej powinno obchodzic, ma wygladac jak czlowiek,a nie kukla, ma byc elegancka wydaje mi sie jest jakas niepisana zasada ze to ma bbyc jakis kostium elegancki, jesli bedzie sie pococi to zareczam ze nie z powodu upalu. adwokat kraków
ile kosztuje operacja nosa i piersi u Bromy? \Careless Whisper \ George Michael \\\tak by nam sie serce rwalo do ogromnych, wielkich rzeczy\\\ luku! ZDECYDOWANIE ODRADZAM doktora P. Dlaczego jesienna mama zdecydowana na poród naturalny ma się nie martwić że trzeba pomysleć nad awaryjnym miejscem? zwłaszcza ze za tydzień ide na wesele i te 3 czy 4 kg w dół by się przydało.
pieczone udko z kurczaka (ze skórą czy bez?) i zielona sałata z czosnkiem olejem, majonezem i musztardą.
A ja pytam, szukam osób, które sprawdziły na sobie.
Pozdrawiam wszystkich
teraz uciekam na obiad do uslyszenia
Chciał by najlepiej ciąża doszła do 14 tyg.(bo to bezpieczniejsze dla dziecka by było), ale jak zobaczył ile urosła od poprzedniego badania, dał skierowanie na kolejne USG po 2tyg i kontrolnie Ca 125.
Planuje kurs fryzjerski, najprawdopodobniej w select na Al.Krakowskiej i to w weekendy - wiadomo dlaczego.
Problemem u mnie są te włochate ruskie pająki, duże, tak jakby pół ptasznika....
To jest generalnie dzień w którym nigdy w życiu nie zastaniesz danego księdza na parafii (jeśli jest zdrowym i normalnym facetem Dzień wolny to nie jest też dzień na spotkania trzeciego stopnia z kolegami, koleżankami itd...
Antoninka powodzenia !!!!
Szydełkiem podważyłem wrośnięty paznokieć i odgiąłem go do góry, po czym obciąłem cążkami ten wredny zadzior tak, żeby już mi nie przeszkadzał. |
|
Powrt do gry |
|
 |
Reklama
|
Wysany: Czw Mar 20, 2014 05:19 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|