|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 04:58 Temat postu: Palec nie wyglÄ…da za dobrze, ale przynajmniej juĹĽ nie boli |
|
|
ale narosli nie dało sie w zaden sposób pozbyc dlatego udałam sie z tym do specjalisty, chirurg usunał to dzikie mięso które narosło i usunał brzeg paznokcia, palec wyglada wreszcie normalnie, sam zabieg nie boli, bolało mnie jedynie jak przestało działac znieczulenie ale wziełam proszki przeciwbółowe które przepisał mi lekarz i to były jedyne 2 jakie wziełam i juz wiecej nie potrzebuje bo nic mnie nie boli. seks oferty Miał ktoś tak? i za siebie
Ja polecam salon na malince Ambra i pania beatÄ™.
bardzo dobrze potraktują Twoje włosy w atelier Bernady,moje włosy i ja odżyły po ostatniej wizycie w tym salonie.
do iĹ›
Powodzenia
filterfunk - SOS (message in the bottle)
Jak znieczulenie przejdzie, to palec boli.
P O L E C A M !!! seks ogłoszenia tak wiec to czy bliznowca mozna usunac zalezy od tego w jakim on jest miejscu (miejsca powyzej pasa sa na nie najwiecej narazone ).
Jeszcze trochÄ™ badaĹ„ i - RZS czyli reumatoidalne zapalenie stawĂłw - wredna i dĹ‚ugotrwaĹ‚a choroba. Nie piaskujcie zÄ™bĂłw szkoda kasy,zaprzyjaĹĽniony kowal i Ĺ›lusarz w jednym bardzo dobrze robi to flexÄ… efeket dĹ‚ugotrwaĹ‚y,polecam. powiem odrazu z gory przecyztalem pare wÄ…kĂłw ale jest a duĹĽo tego i niejestemw stanie przecyztac i ogranac wszytskiego. teĹĽ szukam tylko brÄ…zowych i nic obiecuje ze w trakcie brania zrobie test na amfe i badania podstawowe i napisze co i jak adwokat kraków
Nie do końca się zgodzę. zobaczymy - okres mam dostac planowo w piatek, a dzisiaj sroda wieczor... Kolczyk przeszkadza w seksie bo tej akurat mialam sporo, a wiec ide na spodkanie i mysle, hee he, to bedzie ubaw, nooo ! Widze że zrobiło się tu niezbyt miło, ale najlepiej jak nie będziemy zwracać uwagi na co poniektóre wpisy ... HaoS obudził we mnie nadzieję -niby ściągał nie wiem skąd...no ale się nie odzywa, więc albo zapomniał, albo MIMI gdzieś się ulotniła Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i zyczę szczęścia,wiem że nam wszystkim się uda;D
ale z drugiej strony co jak skĂłra sie opali, wtedy znowu bedzie inny kolor skory a inny blizny
Poza tym dla mnie 800zł za poród naturalny to są śmieszne pieniądze, i nie idę tam rodzić, bo mam luksusową pościel i kartę menu, tylko po to by urodzić po ludzku w ludzkich warunkach wśród ludzi, którzy mnie zdąrzyli poznac przez całą ciąże i nie traktują mnie i moje dziecko jak intruza !!
okrągłe
Nigdy nie slyszalam o lewatywach w temperaturze pokojowej.
dobra zabawa:
pytanie do anakondy,
gratulacje trzymam kciuki az dalszy ubytek.
bardzo proszÄ™ o interpretacjÄ™ wyniku toksoplazmozy: |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 04:58 Temat postu: |
|
|
|
|