Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

A jesteście zazdrosne o swoich czarnych jak np.rozmawiają

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 04:44    Temat postu: A jesteĹ›cie zazdrosne o swoich czarnych jak np.rozmawiajÄ… Odpowiedz z cytatem

u mnie dzis byĹ‚a ulewa pĂłl dnia,paskudnie portal społecznościowy Widze ze podobnie jak ja myszkujesz w nadziei na cos co nam
ładnych, naprawdę, często po studiach wyższych, znających kilka języków.Są też namiary na turystki, czasami ze zdjęciami!!!
http://pl.youtube.com/watch?v=9muzyOd4Lh8
Mi sie kolczyk goił około 4 miesięcy.
Jak długo po stosowaniu go pojawił Wam sie okres?
nie wiem co mam Ci poradzić kochana, moja mama też pare lat temu próbowała ją stosować, ale źle się na niej czuła i było jej cały czas zimno.
rozmiary sÄ… od D ;( Nienawidze tych cycĂłw.
To nie jest ĹĽaden wynik!
Okropnie..., pozniej byla kolejna pani gonekolg tez niedelikatna, a teraz chodze do faceta i jest naprawde bardzo delikatny.

czy tam mi doradza fryzurke? adwokat kraków Bardzo sie ciesze bo teraz to juz efekty bardzo widze

No właśnie, z tego co słyszałam, to najlepiej zrobić to jednocześnie. Możemy od jutra Witam macie mojego meila jeśli chcecie wiedziec skąd jestem odezwijcie się A możesz mi powiedzieć, kiedy (data) doszło u Ciebie do poronienia i czy miałaś zatrzymane (ciąża obumarła), czy samoistne? Zdecydowałam się na kettler cross me, koło zamachowe 14kg. sex anonse
I drugie pytanie: http://www.joico.com.pl/katalog.php posrednika w obrocie nieruchomosciami i zarzadcy nieruchomoscia?? Macro,ja w stronę wawy ,a Ty? ... ale dla mnie jest dużo lepiej niż np. Ale koleżanki mówiły ze to nie boli ..
Chyba dopada mnie ciezki okres, wpadam w dolki, ktore trwaja i trwaja...Najchetniej ucieklabym na kilka tygodni gdzies daleko...troszke sie naladowac, przemyslec...
Kilka godzin dziennie takiego ucisku i potem zaczynają się nocne drętwienia kończyn.
Murzynek bambo teraz w londynie mieszka
Odwiedziłam ostanio salon Carlo Biani an Wawelskiej, byłam u p.
chociaĹĽ albo aĹĽ ;-(
Dziewczyny ja juz kiedys pisalam na tym forum na str 115.
czy jest możliwość zamówienia (lub dostarczenia) wybranej przez siebie szczepionki?
U mojej wychodziły cztery jedynki jednocześnie (górne i dolne), było masakrycznie, ale i tak najbardziej przerażają mnie trójki i czwórki, bo ponoć są najbardziej uciążliwe i bolesne dla dziecka
Witajcie!
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 04:44    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: