|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 03:40 Temat postu: pozdrawiam |
|
|
Eurydyke i Santana ogloszenia towarzyskie Moze to jakas narodowa cecha..? Masz racjÄ w tym co piszesz.
Kto next?
Witajcie...!!
Tatlim ...
O ktĂłrej planujesz wizytÄ w outlecie?
Ja trafiĹam do niego jakoĹ w maju tego roku, a w tym momencie jestem juĹź do zabiegu operacyjnym.
SkĹada siÄ ono z dwĂłch czĹonĂłw:
NiewaĹźne.
Chyba najlepszy w Warszawie.
Witam,pracuje na IBD oraz Christrio.Polecam Ĺwietne w obrĂłbce i wytrzymaĹe... seks ogłoszenia chce zeby do mnie wrocila
Bomba, a ile schudĹaĹ, kiedy i czy udaĹo ci siÄ utrzymaÄ wagÄ? ByĹam na niej w kinie, potem oglÄ
daĹam w tv, stwierdzam, Ĺźe teĹź mi siÄ ta czÄĹÄ podoba. czynsz ok 200-300 f w okolicach Edynburga, Glasgow...ale reszta ile? Nie wiem czy to sie komus przyda ja zgubilem tluszcz za pomoca reklamowek zwyklych przy bieganiu i robieniu spietych brzuszkow po czasie zniknol ten problem tluszcz wtedy wydziela sie szybciej o wiele po jakis 1-2 miesiacach powinien tluszcz zejsc calkowicie ale idea sie nie zmieniĹa...Pozdrawiam i ĹźyczÄ miĹego dnia. sex anonse
Ja poprzednim razem jak stosowaĹam ta dietÄ to w pierwszym tygodniu tez spadek prawie 3 kg a w drugim wzrost o prawi 1,5. PrzeszĹo mi po 2 dniach ale dostalam okresu i musiaĹam przerwaÄ kuracjÄ. ale nie umiaĹem, stÄ
d metoda liczenia. Poza tym nie ma prawie talii. Mam znajomÄ
/poniewaĹź mnie DSH na razie takĹźe obcy, przynajmniej ten WĹAĹCIWY/, ktĂłra w Polsce zdaĹa na b.dobry maturÄ z jÄz. PoĹczoszanka dziÄkuje neolka1@o2.pl
czy normalne sa dla Ciebie laski z rozczochranymi wloasami, w glanach przy 30 stoniach, z kostka na plecach??
jak doprowadzic je do ladu tak zeby wszystkie byly krecone i nie puszyly sie?
buziam!
ale mowie Wam z tego da sie wyjsc na stale!!!!!!!!!
A przy cc jest dwĂłch ginekologĂłw, anestezjolog, instumentariuszka, poĹoĹźna i pediatra.
MĂłj gin wykryĹ u mnie nadĹźerke i zastosowaĹ GYNALGIN, 2 razy dziennie, co 12 godz, przez 5 dni.
Dziewczyny sprostowanie- to co pisaĹam byĹo do Magdaleny przepraszam MadzioĹek,choÄ ty teĹź masz spoko wagÄ no ale,kaĹźdy z nas tutaj jest dorosĹy i wie co robi...wiÄc nie gniewajcie siÄ na mnie to byĹo takie moje oburzenie,ale przynajmniej daĹo mi to kopa i przejechaĹam wieczorem 80minut |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 03:40 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |