Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

pozdrawiam

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 03:40    Temat postu: pozdrawiam Odpowiedz z cytatem

Eurydyke i Santana ogloszenia towarzyskie Moze to jakas narodowa cecha..? Masz rację w tym co piszesz.
Kto next?
Witajcie...!!
Tatlim ...
O której planujesz wizytę w outlecie?
Ja trafiłam do niego jakoś w maju tego roku, a w tym momencie jestem już do zabiegu operacyjnym.
Składa się ono z dwóch członów:
NiewaĹźne.
Chyba najlepszy w Warszawie.

Witam,pracuje na IBD oraz Christrio.Polecam świetne w obrĂłbce i wytrzymałe... seks ogłoszenia chce zeby do mnie wrocila

Bomba, a ile schudłaś, kiedy i czy udało ci się utrzymać wagę? Byłam na niej w kinie, potem oglądałam w tv, stwierdzam, że też mi się ta część podoba. czynsz ok 200-300 f w okolicach Edynburga, Glasgow...ale reszta ile? Nie wiem czy to sie komus przyda ja zgubilem tluszcz za pomoca reklamowek zwyklych przy bieganiu i robieniu spietych brzuszkow po czasie zniknol ten problem tluszcz wtedy wydziela sie szybciej o wiele po jakis 1-2 miesiacach powinien tluszcz zejsc calkowicie ale idea sie nie zmieniła...Pozdrawiam i życzę miłego dnia. sex anonse
Ja poprzednim razem jak stosowałam ta dietę to w pierwszym tygodniu tez spadek prawie 3 kg a w drugim wzrost o prawi 1,5. Przeszło mi po 2 dniach ale dostalam okresu i musiałam przerwać kurację. ale nie umiałem, stąd metoda liczenia. Poza tym nie ma prawie talii. Mam znajomą/ponieważ mnie DSH na razie także obcy, przynajmniej ten WŁAŚCIWY/, która w Polsce zdała na b.dobry maturę z jęz. Pończoszanka dziękuje neolka1@o2.pl
czy normalne sa dla Ciebie laski z rozczochranymi wloasami, w glanach przy 30 stoniach, z kostka na plecach??
jak doprowadzic je do ladu tak zeby wszystkie byly krecone i nie puszyly sie?
buziam!
ale mowie Wam z tego da sie wyjsc na stale!!!!!!!!!
A przy cc jest dwóch ginekologów, anestezjolog, instumentariuszka, położna i pediatra.
Mój gin wykrył u mnie nadżerke i zastosował GYNALGIN, 2 razy dziennie, co 12 godz, przez 5 dni.
Dziewczyny sprostowanie- to co pisałam było do Magdaleny przepraszam Madziołek,choć ty też masz spoko wagę no ale,każdy z nas tutaj jest dorosły i wie co robi...więc nie gniewajcie się na mnie to było takie moje oburzenie,ale przynajmniej dało mi to kopa i przejechałam wieczorem 80minut
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 03:40    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: