Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Ja mam wind i jestem zadowolona.Ale dzwonie na tel.komorkowe

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 03:25    Temat postu: Ja mam wind i jestem zadowolona.Ale dzwonie na tel.komorkowe Odpowiedz z cytatem

Ona nie ma strony www. seks oferty Na dworze jest tak pieknie, ze grzech nie skorzystac
Szanuje go tylko dlatego ze jest ojcem mojej corki ...
pozdrawiam
Witam wszystkich wygnanych z łóżek przez te parszywe stwory jakąś godzinę temu kątnik (tak podejrzewam) wlazł na moją rękę kiedy szykowałam się do snu...
ProszÄ™ Was o odp., bo jestem bardzo zdesperowana
Nie chodzi o podanie swoich prawdziwych wad tylko o ładne wybrnięcie z tego pytania bez yyyyy.
Dopiero z MeridiÄ… dajÄ™ radÄ™.
U mnie łądnie się układała do 23tc.
Ale czas szybko mija i wracam do rzeczywistosci.
Pierwsze co to zdębiałam i tak leżąc w łóżku przez jakieś ok pięciu minut (może więcej) wstałam i zapaliłam światło i chciałam się go pozbyć ale strach był tak ogromny że nie wiedziałam się do tego zabrać.
Jeśli ktoś nie ma przeciwwskazań do stosowania sibutraminy to M.

mam nadzieje ze skonczyly sie juz moje problemy z zasypianiem i ze nie pojawia sie jakies nowe. sex anonse wypadaly mi jak szalone koncem lata - kupilam Wax Henna Treatment w aptece (cena okolo 20 zl za 240 gramĂłw) i zaczelam stosowac 2 razy w tygodniu - wypadaly z kazdym razem mniej i mniej, po 2 miesiacach wypada mi przy myciu tylko kilka wlosow

weĹş ĹĽycie w swoje rÄ™ce !!! d&g , Just cavalli,gianfranco ferre czy marc cain...to niestety se pozwolic na nie nie moge (choc moze kiedys ) ,ale nie omieszkam ze sÄ… swietnej jakosci..... MiaĹ‚am robione Juvederrmem Ultra Smile i efekt super. sama resekcja tak 300 zĹ‚ + wypeĹ‚nienie + znieczulenie + robocizna i wyjdzie z 800 stĂłw k.....wa A moĹĽe jednak oni sÄ… razem?? portal społecznościowy
============================================== Myslałam,że będzie szybciej. Blizny dosłownie śladowe. no ja teraz zaczęłam drugi rok.. Cezary Pazura, Bogusław Linda, Marcin Dorociński. Witam, dopiero kolacje jem -kanapeczki dwie.
Stanik powinien TRZYMAĆ, wskazane jest żeby było ciut mniej w staniku niż w obwodzie pod biustem.
a na kiedy masz termin dokładnie?
Hej dziewczyny!
Tak się jakoś przyjęło, że 2 to taka idealna liczba dzieci, a jeszcze lepiej jak nie ma między nimi dużej róznicy wieku.
babaj,chętnie będę służyć Wam radą jako mama \starych bliźniaków sprostuję tylko,ze ja mam parkę pierwszy urodził sie syn z wagą 3400 a po 10 min córka-1900 i trafiła odrazu do inkubatora gdzie przebywała 10 dni,
Troche żałuje że nie wyciągniemy jej do końca lipca ale trudno poczekam jeszcze troszkę...
Był szok i doł.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 03:25    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: