|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 03:02 Temat postu: CzekaĹam w kolejce 3 godziny a sama wizyta trwaĹa 3 minuty |
|
|
Mam nadziejÄ, mnie zrozumiecie... seks ogłoszenia miaĹam fotoodmĹadzanie ale nie laserem i polecam, warto naprawde nie warto zwlekac i tego odĹadac, przedĹuza sie tylko wĹasne cierpienie.
Lady Pank - Ratuj tylko mnie
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=745687&s tart=26790
chirurg powiedzial ze napewno do mnie wrocisz wiec wrocilem bo juz nie wytrzymalem tego ciepienia przez pare lat.
Naprawde polecam.
OLEJ TRZEBA DOBRZE ZMYÄ Z GĹOWY...
JeĹli jest niemoralne- to tak wĹaĹnie to okreĹlam.
a teraz jaki mam plan: seks oferty BĂłl brzucha jest normalnym objawem ciÄ
Ĺźy, choÄ nie zawsze wystÄpuje.
u mnie start z 5-cio dniowÄ
gĹodĂłwkÄ
pozdrawiam i szczescia zycze i wytrwalosci innym, poinformuje o efektach a ja dziĹ zakupiĹam gruszkÄ- i bÄdÄ prĂłbowaÄ... Pregers cieszÄ siÄ,Ĺźe stronka Ci siÄ podoba TeĹź jÄ
bardzo lubiÄ no comments ) Wczesniej pytalam, moze jestes przed okresem?, a moze nie masz za bardzo z czego zrzucac? seks ogłoszenia
ByĹam na siebie wĹciekĹa!! Niestety wiekszosc moich znajomych zostala w moim rodzinnym miescie, dlatego w akcie desperacji szukam kumpelek w internecie;p Witam Maaadzik i Jola 67 gutek WczeĹniej chodziĹam do innego lekarza, ktĂłry nie dawaĹ Ĺźadnych lekĂłw i w ogĂłle tylko mnie zwodziĹ, wiÄc jak u tego dostaĹam plik recept to nawet nie zapytaĹam po co i na co? Nawet w telewizji pracuja ludzie Twojego wzrostu. PóŠroku temu wstrzyknieto mi zastrzyki (steryd)- pomogĹo na 2 miesiace, teraz jest coraz gorzej Zakwalifikowano mnie do testowania nowego leku na to schorzenie, jakieĹ plastry, niestety nie znam szczegĂłĹow, ale trwa to przez 20 tygodni, strasznie dĹugo!
To co piszesz to sÄ
Twoje przekonania ktĂłre skÄ
dĹ siÄ wziÄĹy- np.wyniosĹaĹ z domu rodzinnego, wbiĹ Ci do gĹowy twĂłj mÄ
Ĺź, zasĹyszaĹaĹ od koleĹźanek,itp.
WES
witaj o0monika0o !
mory kante-ye ke ye ke
Nie do konca sie zrozumielismy, oczywiscie geny itd.
Klimat jest inny, nawet przy takich \okazjach\ to widac.
Chudnie sie naprawde super szybko pod warunkiem ze sie przestrzega zasad. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 03:02 Temat postu: |
|
|
|
|