Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Czekałam w kolejce 3 godziny a sama wizyta trwała 3 minuty

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 03:02    Temat postu: Czekałam w kolejce 3 godziny a sama wizyta trwała 3 minuty Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieję, mnie zrozumiecie... seks ogłoszenia miałam fotoodmładzanie ale nie laserem i polecam, warto naprawde nie warto zwlekac i tego odładac, przedłuza sie tylko własne cierpienie.
Lady Pank - Ratuj tylko mnie
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=745687&s tart=26790
chirurg powiedzial ze napewno do mnie wrocisz wiec wrocilem bo juz nie wytrzymalem tego ciepienia przez pare lat.
Naprawde polecam.
OLEJ TRZEBA DOBRZE ZMYĆ Z GŁOWY...
Jeśli jest niemoralne- to tak właśnie to określam.

a teraz jaki mam plan: seks oferty Ból brzucha jest normalnym objawem ciąży, choć nie zawsze występuje.

u mnie start z 5-cio dniową głodĂłwką pozdrawiam i szczescia zycze i wytrwalosci innym, poinformuje o efektach a ja dziś zakupiłam gruszkę- i będę prĂłbować... Pregers cieszę się,Ĺźe stronka Ci się podoba TeĹź ją bardzo lubię no comments ) Wczesniej pytalam, moze jestes przed okresem?, a moze nie masz za bardzo z czego zrzucac? seks ogłoszenia
Byłam na siebie wściekła!! Niestety wiekszosc moich znajomych zostala w moim rodzinnym miescie, dlatego w akcie desperacji szukam kumpelek w internecie;p Witam Maaadzik i Jola 67 gutek Wcześniej chodziłam do innego lekarza, który nie dawał żadnych leków i w ogóle tylko mnie zwodził, więc jak u tego dostałam plik recept to nawet nie zapytałam po co i na co? Nawet w telewizji pracuja ludzie Twojego wzrostu. Pół roku temu wstrzyknieto mi zastrzyki (steryd)- pomogło na 2 miesiace, teraz jest coraz gorzej Zakwalifikowano mnie do testowania nowego leku na to schorzenie, jakieś plastry, niestety nie znam szczegółow, ale trwa to przez 20 tygodni, strasznie długo!
To co piszesz to są Twoje przekonania które skądś się wzięły- np.wyniosłaś z domu rodzinnego, wbił Ci do głowy twój mąż, zasłyszałaś od koleżanek,itp.
WES
witaj o0monika0o !
mory kante-ye ke ye ke
Nie do konca sie zrozumielismy, oczywiscie geny itd.
Klimat jest inny, nawet przy takich \okazjach\ to widac.
Chudnie sie naprawde super szybko pod warunkiem ze sie przestrzega zasad.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 03:02    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: