Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

jak uwazacie?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 02:21    Temat postu: jak uwazacie? Odpowiedz z cytatem

aha!!dziekuje za odpowiedz. sex anonse A wy mieliście dzieci?
a czy lewatywę mozna zastapić Xenną ?
no ale to u mnie tez norma
Nerwy straszne!!
a bez recepty trochę drożej.
Regine patrzylam za przepisami i wszystkie wydaja mi sie tak proste ze nie ma sensu ich wpisywac Napisz prosze jaka grupe potraw bys chciala ?

Mi sie okres spoznia drugi dzien ale zrobilam jakis test dzisiaj i tylko jedna kreseczka sex anonse JĂłzefowicza) w teatrze Roma (\Grease\, \Koty\ w reĹź.

No w tym roku juz wiem ze nie ma juz szans ale ja myse o wiosnie - lecie przyszlego roku. już zapraszał mnie abym poznała Jego rodziców - chłopak nie traci czasu ale i tak fajnie posłuchac jak wierszami wyznaje mi miłość i... co sądzicie o tych bucikach? Jeżeli ktoś może mi poradzić, czy dobrze zrobiłam to będę wdzięczna. seks oferty
łączyłaś w total commanderze?nie wiem jakiś kodeków ci brakuje ,ale jakich to nie wiem bo sie na tym nie znam wszystko jest opisane, pozdrawiam Wiąże się to z szybkim przechodzeniem złogów i toksyn z tkanek do krwi. ehhh zabawa na maxa wez swojego 18 letniego syna, bedzie lepiej Regine-ja na śniadanie jem przeważnie jajecznicę,czasem talerz wędlin z ogórkiem i pomidorem. Koszmarna jest i tyle. Po pierwszych dwoch tygodniach to styl zycia a nie dieta.
Do ideału brakuje niewiele i jeszcze wymaga małej korekty - ale i tak jestem w miarę zadowolona
No Kasioolka ja tez sie ciesze...
Siemanko, mam 17 lat i jestem w trakcie wydłużania kości udowej metodą konzala.
byłam u dr Zabielskiej czy jakoś tak ogólnie bardzo miła i delikatna ale przepisała mi luteine i tabletki anty bez żadnych badań ,wcześniej mnie to nie zastanawiało ale jak poszłam do innej lekarki i jej powiedziałm jakie tabletki brałam to była w szoku że tak od ręki dała i recepty a nie dała skierowania na wcześniejsze badania
Ja mzwlekałam a było by juz po wszystkim a tak to jeszcze musze czekac...
Kiedys byl topik o hardorowych dowc*pach,ale usunieto
Zdecydowanie odradzam wyjazdu z nim do jego kraju ...
Nie toleruje chamstwa, a to z rasizmem nie ma nic wspolnego.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 02:21    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: