|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 02:21 Temat postu: jak uwazacie? |
|
|
aha!!dziekuje za odpowiedz. sex anonse A wy mieliĹcie dzieci?
a czy lewatywÄ mozna zastapiÄ XennÄ
?
no ale to u mnie tez norma
Nerwy straszne!!
a bez recepty trochÄ droĹźej.
Regine patrzylam za przepisami i wszystkie wydaja mi sie tak proste ze nie ma sensu ich wpisywac Napisz prosze jaka grupe potraw bys chciala ?
Mi sie okres spoznia drugi dzien ale zrobilam jakis test dzisiaj i tylko jedna kreseczka sex anonse JĂłzefowicza) w teatrze Roma (\Grease\, \Koty\ w reĹź.
No w tym roku juz wiem ze nie ma juz szans ale ja myse o wiosnie - lecie przyszlego roku. juĹź zapraszaĹ mnie abym poznaĹa Jego rodzicĂłw - chĹopak nie traci czasu ale i tak fajnie posĹuchac jak wierszami wyznaje mi miĹoĹÄ i... co sÄ
dzicie o tych bucikach? JeĹźeli ktoĹ moĹźe mi poradziÄ, czy dobrze zrobiĹam to bÄdÄ wdziÄczna. seks oferty
ĹÄ
czyĹaĹ w total commanderze?nie wiem jakiĹ kodekĂłw ci brakuje ,ale jakich to nie wiem bo sie na tym nie znam wszystko jest opisane, pozdrawiam WiÄ
Ĺźe siÄ to z szybkim przechodzeniem zĹogĂłw i toksyn z tkanek do krwi. ehhh zabawa na maxa wez swojego 18 letniego syna, bedzie lepiej Regine-ja na Ĺniadanie jem przewaĹźnie jajecznicÄ,czasem talerz wÄdlin z ogĂłrkiem i pomidorem. Koszmarna jest i tyle. Po pierwszych dwoch tygodniach to styl zycia a nie dieta.
Do ideaĹu brakuje niewiele i jeszcze wymaga maĹej korekty - ale i tak jestem w miarÄ zadowolona
No Kasioolka ja tez sie ciesze...
Siemanko, mam 17 lat i jestem w trakcie wydĹuĹźania koĹci udowej metodÄ
konzala.
byĹam u dr Zabielskiej czy jakoĹ tak ogĂłlnie bardzo miĹa i delikatna ale przepisaĹa mi luteine i tabletki anty bez Ĺźadnych badaĹ ,wczeĹniej mnie to nie zastanawiaĹo ale jak poszĹam do innej lekarki i jej powiedziaĹm jakie tabletki braĹam to byĹa w szoku Ĺźe tak od rÄki daĹa i recepty a nie daĹa skierowania na wczeĹniejsze badania
Ja mzwlekaĹam a byĹo by juz po wszystkim a tak to jeszcze musze czekac...
Kiedys byl topik o hardorowych dowc*pach,ale usunieto
Zdecydowanie odradzam wyjazdu z nim do jego kraju ...
Nie toleruje chamstwa, a to z rasizmem nie ma nic wspolnego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 02:21 Temat postu: |
|
|
|
|