|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 01:41 Temat postu: Mnie pomogĹa gimnastyka metodÄ
McKenziego - niektĂłrzy reh |
|
|
jestem tu dosc dlugo ale nie czuje sie jak u siebie, i chyba jeszcze troche czasu minie zanim sie przyzwyczaje do wloskiego stylu. portal społecznościowy No i wydziela sie taka dziwna wydzielina - przejrzysta z odborinkami bialej, nie ciagnaca ale nieco lepka.
Podsumowujac.
JeĹli ktoĹ zna tytuĹ, to proszÄ o odpowiedĹş tu lub w komentarzu do utworu na Chomiku lub na e-maila...
Tatiana witaj w klubie
delikatnych i kobiecech, idealistycznie nastawionych i uczuciowych - czyli totalnego przeciwieĹstwa psychologicznego kobiet w wieku 40-50 lat, ktĂłre sÄ
zmaskulinizowane, agresywne, wyprane z uczuÄ i zainteresowaĹ, myĹlÄ
cych tylko o kasie i orgazmie.
Jak widzÄ pajÄ
ka to mnie paraliĹźuje ze strachu i nie zbliĹźÄ siÄ do takiego ani na metr.Nie bojÄ siÄ takich malutkich i tych chudych .
ByĹabym Wam ogromnie wdziÄczna. ogloszenia towarzyskie czesc,
Niedawno sprawdzaĹem czy nie poluĹşniĹy siÄ jakieĹ Ĺruby, bo wiele uĹźytkownikĂłw tych tanich orbitrekĂłw na to narzeka, a u mnie nic!! A co tam w Bydgoszczy sĹychaÄ??? http://kulturystyka.com.pl/a/11561 zobacz na te stronke i przeczytaj bedzie wiadomo .Powiem tylko tyle OPĹACA SIÄ to pisz na emajl Nigdy nie bylam na Sycylii, musi byc pieknie, co? anonse erotyczne
A mnie podobajÄ
siÄ skĂłrzane spodnie. DziÄkujÄ za informacje z gĂłry CzytajÄ
c róşne blogi dowiedziaĹam siÄ Ĺźe boli gĹĂłwnie w nocy no i przez to nie moĹźna spaÄ. Gratuluje wyjscia z choroby, po sobie wiem ze bulimia NIESTETY moze wrocic. Latwo jest stracic wiare w siebie, kiedy przez dluzszy czas cos sie nie udaje :/ Ale ciesze sie, ze mimo tego jestes zadowolona ze swojego wyboru. ByĹam juĹź u Berendowicza i Kublina, w Welli itp itd i nie zostaĹam tak profesjonalnie obsĹuĹźona jak tam. Juz jadĹospis znalazlam ;d ^^ tej diety.
WIELE HALASU O NIC .
ProszÄ o odpowiedĹş!
A jak ja mialam jakieĹ zapalenie, to jemu na maĹym zrobiĹa siÄ jakaĹ maĹa wysypka i zaczÄĹa swÄdzieÄ, moja gin przepisaĹa mu jakieĹ tabletki (nie pamiÄtam jakie ale kosztowaĹy ok.1zl ) i maĹÄ(Laticort,kolor niebieski) - i tak przy okazji te Ĺźylaki zniknÄĹy ;]
NiektĂłrym wraca w pierwszym cyklu brania bromka, sprawa caĹkowicie indywidualna
Acha szczypanie i pieczenie jest normalne
KupiĹem to w centrali nasiennej.
http://dobradieta.pl/about_atkins.php |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 01:41 Temat postu: |
|
|