|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 21:52 Temat postu: Wiadomo kaĹźdy ciuch siÄ z czasem niszczy, ale ich ubrania |
|
|
kasieĹka ciesze siÄ ze stworzyĹaĹ taki topik mam nadzieje ze wiele osob,ktore biora L znajdzie tutaj wiele spostrzezeĹ , seks oferty Witam lepszy hula hop.
WejdĹşcie sobie na ich stronÄ:www.ecks.pl
hej szukam przewoznika paczek RZYM-ANGLIA czy ma ktos mooze jakies informacje na ten temat?
NajczÄĹciej paznokieÄ wrasta ze wzglÄdu na noszenie nieodpowiednich butĂłw.
Trzymam za Was kciuki.
Mnie tez wychowala samotna mama.
w tej chwili mam na gĹowie ciemnÄ
czekoladÄ, ktĂłra wieczorem wyglÄ
da jak czarna.
Oj BlomuĹ, to Ci siÄ narobiĹo! ogloszenia towarzyskie z wielkÄ
dziurÄ
w kroku!!!
``A co ty masz innego ?``- To bylo do tego co mi odpowiedzial. W zwiazku z tym powinnam cwiczyc na wysokim obciazeniu czy raczej na niskim? my teĹź lubimy JOM i wielkie DZIENKI.... Za 3 dni bÄdÄ miaĹa okres, mam poczekaÄ i zobaczyÄ co siÄ bÄdzie dziaĹo po nim ? kalwi i remi - explosion seks ogłoszenia
ogolnie prawdopodobnie mam ten stan zapalny od ciaglego stosowania tamponow, ale on tez moze cos miec prawda?? Ale w razie czego moĹźna zadzwoniÄ i moĹźe siÄ udaÄ. - z 3 kolejnych dni pobierasz kaĹ (ale nie jeĹşdzisz codziennie do sanepidu, na 4 dzien jedziesz ze wszystkimi probkami w godzinie 8- 9 30; -------------------------------------------------------- dobrze zrobilas, ze sie wyzalilas, przynajmniej wyrzucilas z siebie to co Cie boli. Z rana odĹwieĹźyÄ wĹosy maĹÄ
iloĹciÄ
wody (tak aby rÄkÄ trochÄ zmoczyÄ). A niech sobie noszÄ
ten róşowy, skoro go potrzebujÄ
.
g7ky0f8z0b52q42ut 78c8bnpwthtuv xbwrgomadq
Maarla:mialam na mysli,ze przed rozpoczeciem diety unikalam tluszczow
IgG 9,70
Nie wiem jak oni to zrobili ale pomimo krĂłtszych wĹosĂłw po poprawce wyszĹo zaj**iĹcie.
No i widzisz Ĺźe wcale nic nie daje...
dla chÄtnych mam na drogÄ przygotowujÄ
mleko do butelki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 21:52 Temat postu: |
|
|