|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 18:34 Temat postu: a ciÄĹźko zapomniec o lodach |
|
|
jutro dzwoniÄ do lokalnej gazety aby zrobili lampy bo ciemno ,dali patrole na ulice z radarem ,moĹźe garby bo nawet po pasach nie moĹźna przejĹÄ ,bo my od strony ganku mamy ruch a od strony ogrodu totalna cisza ...ja tego tak nie zostawie ,bede dziaĹaÄ i dzwoniÄ jutro a zaczynajÄ
sie wakacje i dzieci sÄ
siadĂłw biegajÄ
o tragedie czuje ,Ĺźe nie dĹugo a tak wczoraj czuĹam ,Ĺźe coĹ sie stanie ...ja tak mam ,dziwne to uczucie ale takie prorocze wĹaĹnie adwokat kraków Samotnie wychowujÄ 9-letniego syna.
pani mi powiedziaĹa w salonie Ĺźeby siÄ nie myÄ przez 48 godz.
Rozumiem...
Bez tego ani rusz!!!
Ja popadlam w oba te skrajne przypadki!
Pozdrawiam
niech kazdy nosi to co lubi .
3 Doors Down-Here without you
i jest 102,6...........wiÄcej seks oferty ciepĹo relaksuje napiÄte miesnie i ciaĹo..
SÄ
pewne granice. 1 porcja 4 g w http://kalorie.net/modules.php?name=Kalorieta b Polecam! A wiÄc tylko tak sobie wzdychaĹam, wzdychaĹam i biegaĹam do KoĹcioĹa , ale wiecie cooo to byĹo mimo wszystko PIÄKNE Fatalne zauroczenie seks ogłoszenia
ale jak mam dobry tydziÄĹ, czy dwa bez atakĂłw obĹźarstwa to chudne trzy, cztery kilogramy. PiÄkny dzieĹ, wcisnÄĹam siÄ w obcisĹe ciuchy i poszĹam na miasto a kto mi zaĹatwi dobrze pĹatna prace w Irlandii za darmo ? Moze ktoĹ mi bÄdzie mi mĂłgĹ pomĂłc i wyjaĹniÄ kilka spraw. SĹyszaĹam Ĺźe trudno z tym wrucic do normy? Ĺyk syropku,albo 1 tabletka i teĹź zasypiam.Nie mam przy tym Ĺźadnych faz.Wycisza mnie,uspokaja i w koĹcu zasypiam. To kwestia stracenia tĹuszczu, a nie wyrobienia miÄĹni.
Ja jak widzÄ pajÄ
ka cienkonogiego,to biorÄ ĹapkÄ w chusteczkÄ, biorÄ go za nogÄ i wyprowadzam na dwĂłr.
Kasia, dzieki za wyjaĹnienie.
jakieĹ 10 kilo i chcÄ wkoĹcu to zrzuciÄ i mam jeszcze jedna motywacjÄ - FACET.
No i jak po pierwszym dniu?
kefir,nabiaĹ to jednak, ale raczej taki kefir nie zaszkodzi.
Czy istniejÄ
lepsze i gorsze aparaty do fotoodmĹadzania bo oglÄ
dam cennik salonu z Krakowa -tam cena 1000zĹ za twarz u mnie w dawnym mieĹcie wojewĂłdzkim to samo - 300 zĹ a na gruponie zdarzajÄ
siÄ ofery - 3 zabiegi za 100zĹ .
i znĂłw co do witam
PostanowiĹam, Ĺźe powoli oprĂłzniÄ lodĂłwkÄ wĹÄ
czajÄ
c coraz to wiÄcej owocĂłw i warzywek i pogĹodujÄ podczas urlopu - bÄdÄ miaĹa mniej stresu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 18:34 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |