Forum Sligo i my Strona G³ówna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkañców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

wiem co mówie, pisze bo krew mnie zalewa, jak ktos komus ra

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona G³ówna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Sro Kwi 09, 2014 01:07    Temat postu: wiem co mówie, pisze bo krew mnie zalewa, jak ktos komus ra Odpowiedz z cytatem

Polecam na miłą odmianę!
sfeminizuj.starachowice.pl
więcej informacji mozecie znalezc posty wczesniej ! choć pierwsze wrażenie to że strażnie mocny - ale makijaż był robiony ok.
DOBRANOC
ja też podobnie to zrozumiałam.
nie pusza sie i pieknie ukladaja polecam tez serum nablyszczajace!
NIestety taka jest prawda.
stagnacja jest deprymujaca i potrafi skutecznie zniechecic do dalszych cwiczen i diety...
Krwiak jest dosc spory, ale nie boli.
Ja mam 29 lat i bardzo mi zalezało , bardzo się staraliśmy aby mieć dziecko przed 30, jak widac nie zawsze jest tak jakbyśmy chcieli.
nic nie dodawaj,
bo cieplo rozluźnia mieśnie, które w danym momencie są bardzo ponaciągne i twarde..

Jakoś nie mam apetytu i od dwóch dni, wychdzi max 7 węgli na dzień i przez 2 dni 1,1kg mniej. sfigmomanometr.zgorzelec.pl Macie szczerą rację:
Pozdrawiam. Nie pozwól mi wywołać u Ciebie złości. Na pudelkach od biustonoszy nie ko niecznie panie maja sylikony to fotomontaz tak jak w playboyu czy ckmie bo moja 2 cm,i chyba jest za gruba,a jak to jest u was? praca w gż nie jest zła, wszystko zalezy czy trafisz na normalnych ludzi czy na j..e hieny ktore beda robic wszystko by cie psychicznie zniszczyc, w tej firmie wystepuja jedno ciekawe zjawisko- syndrom towarzystwa wzajemniej adoracji. sfinansowanie.lebork.pl
Wchodze tam dot ego biura a tam juz 4 kobitki siedza i sie naswietlaja, rozebralam sie usiadlam i no i ta Pani zaczela mi robic ten lifting, przyjemnie bylo, kawa ciostko, takie rozmowy z babeczkami, no i opowiadala ta Pani o tym co w danech chwili robi co do czego sluzy i o samym swietle w lecznictwie opowiadala, takze bylo swietnie, malo tego efekt po 30 minutach tego naswietlania, rewelacja, caly policzek mi sie uniosl, skora sie zrobila bardziej jedrna na twarzy, no jak w spa ale przyjemniej i tylko swiatlo i kosmetyki szwajcarskie bodajze... super że troszkę wyluzowałaś !!!! wlosy farbowałam tzw szamponetka [garnier color&shine odcien 9] ok szesciu razy az w koncu uzyskalam kolor ktory chce. Wszystkie preparaty które piszę są przeze nie sprawdzone! Ja też piję colę light, ale od dzisiaj odstawiam, bo jakoś nie czuję aby waga schodziła. Moim zdaniem żelowe są lepsze, jednak przed zrobieniem takich należy pamiętać o prawidłowym zadbaniu o skórę rąk i płytki paznokcia, aby po usunięciu żelowych nasze wyglądały w miare dobrze. juz kiedyś sprawdziłam, że warto
tak się składa, że miałam niedawno robione piaskowanie i PRZED piaskowaniem był usuwany kamień, zupełnie innym narzędziem i w innych miejscach (głównie przy dziąsłach i spomiędzy zębów) ta maszyna do piaskowania zrobiłaby z dziąseł krwawą miazgę Już nie mówię o tym, że usuwanie kamienia trwa 5 minut i jest refundowane przez nfz a piaskowanie to łaźnia trwająca godzinę za którą trzeba zapłacić, bo to jest usuwanie osadów z powierzchni zębów.
niestety o dr Filipiuku pierwszy raz słyszę i nie wiem jaki jest zakres jego specjalizacji bo każdy z lekarzy ma swój konik, Polak znajdzie przyczynę problemów, za to Jarosz na USG zobaczy nawet najmniejszy problem i podtrzyma każdą ciążę.
hahah
to co zrobila z moja twarza jest niebywale.
Mamamagdalena-gratulacje!
Czu tam u ciebie glowki do cwiczen sa tanie?albo dobre nozyczki np.Jaguar?.Tu glowka kosztuje ponad 100zl.Czy niema tanszych?nozyczki to kumam,tez kosztuja od 100zl takie naprawde super!Ja powoli bede kupowac ksiazki,swoj sprzet no i moze glowke albo dwie
i jak sie czujecie, boje sie straty glosu i bolu
Ukladaja sie jak chca...Codziennie z samego rana mocze je i ugniatam aby nadac im jakis ksztalt znosny hehehe...potem nakladam odzywke z nivei..Jestem z niej zadowolaona i polecam
A co ja będę więcej pisać.
ja mam Conversy i wytrzymały już ponad rok.

Ja mam tez ten problem.....
sfilmowal.elblag.pl
Może ktoś doradzić? Ja pisałam kiedyś że po operacyjnym usuwaniu blizny zrobił mi się dołek.
a inne leki
Mam Pytanie
I od tego czasu czuję straszny ból i pieczenie twarzy-jakby mi ktoś na nią wrzatek wylewał.
Powodzenia, ja jako osoba jasnowlosa i w miare proporcjonalna i ladna, bylam dla nich wieksza atrakcja niz mur chinski haha .
Jutro mam ją odebrać w aptece.
Witam wszystkich.
N
Jak robisz to staraj sie jak najmniej poruszac, bo jak to rozruszasz to zaczyna wtenczas naciskac i musisz biec do ubikacji, dopiero po wlaniu wszystkiego troche poczekaj i wtedy wykonaj TANIEJ BRZUCHA
Zupę można przygotowywać zarówno z kapusty białej, jak i włoskiej, ale w związku z lepszym trawieniem kapusty włoskiej, to właśnie ją w głównej mierze polecają dietetycy

) sobie poleżeć... seryjce.waw.pl Moj tez dzis dzien numer 1
Pasty wybielające niewiele dają. chyba ze facet jest totalnie podniecony to szybciutko mrowisku - nie jestes w stanie tak naprawde zrozumiec ludzi z a próbowałyście już kosmetyków od dslaboratories? Miłego dnia życzę. seryjna.waw.pl
jaki srodek bedzie dla mnie najlepszy????? ANDZIA 32 Ps. Pracowałam na matrixie, już nie pracuję od ponad 6 miesięcy. jutro kupie PIGMENTUM CASTELLINI ale chyba i tak pojde do lekarza jednak za cholere nie dam sie ciac!!! czy w czasie miesiaczki mozna stosowac lewatywe? Polopiryna zabila na swiecie ok.
Gulczas, a jak myślisz? Normalnie posiurałem się ze śmiechu
zaczynaja draznic mnie zapachy...
Mam bardzo grube uda i rozstępy mam mi mowi ze to dlatego ze szybko rosne ale moim zdaniem to nie prawda, po prostu strasznie utylam!a bardzo chcialabym chodzic w spodniczkach!
mialo byc
odrazu chce mi sie cwiczyc...
Czasem może klepnę ale to było kiedyś!
Zdecydowanie z Patrickiem Swayze
Przechadzajac wczoraj tamtedy widzialam kilka ogloszen na pubach i barach.

Teraz są modne złote butki,
sfeminizujesz.suwalki.pl
Witaj renia2214.
Ja jeżdzę na rowerku od tygodnia ok 30 min dziennie .
Nie wiem czy ma sens to co napisze ale moze w czyms Ci pomoze - jesli nie chcesz powiekszac ust, a jedynie nadac im inny ksztalt albo wywinac i chcesz to zrobic na stale to mysle ze najlepszy bedzie aquamid.
niewiem co robić!???
Taka bulwa pełna krwi i ropy, przykrywająca to miejsce, gdzie paznokieć wrasta.
rzuca mnÄ… po calej wannie!!!!!

To, że zjadłaś tą czekoladę nie musi wcale wpłynąć na dalszy spadek wagi, jeśli M działa, to poradzi sobie tak samo z czekoladą jak i z sałatą np. sfilmuje.kalisz.pl Nie podoba mi się to imie.Teraz jest moda na Dżeski,Dżeniferr,Nikola i inne beznadzieje imiona.Myślisz że dając takie imie swojemu dziecku będziesz w centrum uwagi ?
Pamietam to, bo do technikum chodziłem.A i na dyskotekach bywał grany. nr tel. przeczytałam cały topik...i tam jak jedna z was mam co złapać do rki jak siedze... Zapraszam do wspólnej dyskusji to nawet w szkole mamy wiecej czasu dla jednej sflaczej.pisz.pl
http://forum.gazeta.pl/forum/71 ,1.html?f=46412 Każda praca jest ważna tylko niektórzy zapominają , ze zadowoleni ludzie lepiej pracują . Masę można zdjąć u stylistki (nie po to je wzmacniasz żeby później chałupniczo je zarżnąć) jw Glowy do gory i zycze wam aby waas stres ńie blokowal a jesli chodzi u mnie o prolaktyne czekam na wyniki, objawy wskazuja na wysoki(takie same objawy jak przed ciazo z tym ze teraz sie nasilily) no nic, pozostaje mi wierzyć, że wiecie co robicie, ale uważajcie na siebie Kochane! Witam!
Forumwww.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan!
Wyobraz sobie zycie gdy patrzysz w lustro i widzisz cialo ktorego nie akceptujesz, masz poczucie ze nie masz sily woli,jestes do niczego....
tu znalazłam fajne:
zdegustowana klientka
O, jeszcze coś mi się przypomniało.
2.
a w szczególności maskę Power Mask - jest zbawieniem dla zniszczonych włosów
Na obiad będę robić wątróbkę na masełku.

rodzinnego a ten skierowal mnie na podstawowe badania...
sfalcuje.malbork.pl
jestem joasia, to moj mezus, ktory zarabia pieniazki
Nawet kiedy sÄ… zwiÄ…zane wyglÄ…dajÄ… fatalnie.
Ja tak żyję od dawna.
Wreszcie pokazała mi swoją L.
I znając mnie, pewnie do czwartku włącznie będę się zastanawiać
Rygorystycznie przestrzegają wszelkich zasad czystości i sterylności.
Ja swojego chłopaka podczas okresu też nie dopuszczam do siebie, tzn.
Ryanair, zgadza siÄ™.
Wraz z nią wydostają się zbędne produkty przemiany materii.
żelowe lepsze

Tym bardziej warto byś się zapoznała i zasadami ostrożności i ich przestrzegała seston.waw.pl Trzymam kciuki za cala reszte ktorzy juz zaczeli
I stal sie cud. W 2005 roku Ivan i Delfin był 11 i zabrakło mu 4 punktów, w tym roku Ich Troje było także 11 i znów zabrakło punktów, tym razem 6. Martwimy się o Ciebie????? Dziś mam urodzinki,chę tylko Wam o tym napisać bo z ust lubego padło takie zdanie na ten temat:jesteś jak trzydziestka...śmietanka.. Ja chcę się pomalować sama (wg. sfaulowac.rybnik.pl
U nas też cisza zaczyna mnie to wkurzać,we wrześniu miało się ruszyć a tu cisza my też pewnie się przypomnimy o sobie bo oni umieją tylko brać kasę!pamiętaj,że nie jesteś sama!wszystkie czekamy zanim zaczelam tez mnostwo przeczytalam i skonsultowalam watpliwosci z kilkoma trenerami, stad wiem ze robilam dobrze A co , myslałaś , że te wszystkie gwiazdy to tak pieknie same z siebie wyglądają ? Na slub mam zamiar pomalowac sie sama, by dobrze, naturalnie sie czuc i wygladac normalnie , natomiast sesje zrobimy sobie kilka dni pozniej i wowczas skorzystam z uslog wizazystki, gdyz nie mam doswiadczenia w robieniu sobie makijazu do zdjec. Po jakiemu jest twoja stopka, Miss? Ja staram się sobie przypomnieć ten pierwszy raz, ale nie pamiętam. Sama to przechodzilam i powiedzialam koniec.
podobno baaardzo boli, depiluje sie nawet wloski miedzy posladkami, ja tego nie chcialabym miec
cos moze wymyślimy.
czy na deser można wciąć np pół galaretki?
- a tak psychika jednak otrzyma sygnał, by się nie obżerać, bo później będzie źle Próbować warto różnych metod
Myślałam o chirurgu kosmetycznym, ale czytając opinie, że bliznowiec może powrócić zaczynam się zniechęcać, żeby nie wywalić tysiąca w błoto...
Wybierz sobie jedną maskę którą uwazasz za najlepsza i stosuj raz na jakiś czas, a po umyciu włosków dodaj na włosy odżywkę bez spłukiwania(dobrze ejst dolać do tej odżywki oliwę z oliwek i wymieszać) - napewno nie chemikuj zbyt wiele na swoich włosach.
Przemyslałam wszystko i stwierdziłam,że trudno!
W refrenie tej piosenki mozna uslycsec mniej wiecej takie cos:
W kazdym razie lekarz stwierdził, ze trzeba obnizyc prolaktyne, przepisał mi parlodel, bo niby nie pa po nim takich skutków ubocznych jak np.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Sro Kwi 09, 2014 01:07    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona G³ówna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Sligo i my  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!