Forum Sligo i my Strona G³ówna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkañców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Od dwoch lat mam umowe na czas nieograniczony.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona G³ówna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Wto Kwi 08, 2014 21:10    Temat postu: Od dwoch lat mam umowe na czas nieograniczony. Odpowiedz z cytatem

Delfin!
sferoidalny.wegrow.pl
Kupię dziś rumianek i spróbuję z tym.
Rewelacja, mówię Wam....
a jak tak to przepraszam
Wcześniej myślałam, że ma to związek z tą wysypką, ale chyba nie, skoro wysypki nie ma, a ból pozostał.
jest modny biały ładnie podkresla opalenizne
Ty o tym moze niewiesz ale wiekszosc osob z nadwaga czy otyloscia ma
W trakcie porodu marzyłam o cięciu bo miałam dość.
Niestety to prawo natury,z tym nie da dsię walczyć ale ja troszke ja utrwalam.Przed prostowaniem nakładam coś co chroni przed temperaturą prostownicy,a gdy juz wyprostuje psikam troche lakierem lub przygładzam sowkiem.Chodzi o to aby na niej było troche tych kosmetyków bo wtedy wilgoc tak łatwo sie nie przedostanie.

Ale czym Wy sie przejmujecie? sesyj.waw.pl Ale damy radÄ™...................
Dziekuje Ci za rady i za życzenia na dzien Kobiet. Bądź mądra i ....dorosła. na pewno robilas kiedyc takie proste cwiczenie - lezac obie nogi podnosisz do gory i starasz sie je opuszcic jak najnizej nad podloge, tutaj jet to samo tyle, ze zaczynasz od nog zgietych w kolanach, a nie wyprostowanych. klassssyyka, zawsze z przytrzymaniem 2-3 sekundy sie robi. jedzenie 5-6 PELNOWARTOSCIOWYCH posilkow dziennie i ruszenie sie z fotela, to jedyny sposob na stale zrzucenie wagi.. sfilcuj.czest.pl
więc jem te swoje zupki (broń boże śmietany!!!) w ilości jak dla dziecka niejadka, kanapki z chrupkiego pieczywa (bo niby od bułki urośnie mi wieeelki zad), gotowane warzywa i surowe i owoce ale też w małych porcjach, mięcha nie ruszam (bo - zad!), musli - pół na pół mleko i woda. Dzięki za odp. Czy mogłybyście podać linki do stron z biżuterią która by pasowałą do tej sukienki?? Za dwa tygodnie, moze wczesniej bede farbowac. jak ostatnio kupowalam to juz w 75D sie nie mieszcze i musialam kupi DD chodz itak weszly tam na sile ...TO JEST STRASZNE!ciagle mi wypadaja z tego cyckonosza musz je poprawiac a najgorzej jak mam ubrac biala bluzke!!! I zależy jakie brzuszki wykonujesz? Witajcie!
Bóg ewoluował na przestrzeni tylu wieków, chociaż jak sam mówił w tych ksiażkach(albo autor ksiazki skontaktował sie ze swoim wyższym Ja) nic takiego nie powiedział co w Biblii jest podawane jako jego słowo.
Z góry 100krotne dzięki.
CHodziłam z mamą do różnych lekarz aż wkońcu moja obecna Pani Doktor powiedziała, że najlepiej bedzie jak pójdę na zabieg.
Wygotowała igłę i kolczyk i przebiła...
Mam wrażenie że właśnie dlatego część środowiska alergicznie reaguje na młode absolwenti -taka22 latka od razu rzuci się w oczy panu doktorowi..
Załamał się, że już nie będzie normalnym mężczyzną.
pol godziny trzymac i wypluc.
1 MaciÄ…g
Wysokie IgG może być również sprawą indywidualnej właściwosci Twojego organizmu.

Ale jaja!
sfilcowany.cieszyn.pl
halo???
Królowo Śniegu W samą porę Aż się we mnie wszystko gotuje, ale nie zrobię tego!!
Mysza30===ja tez mieszkam 70km od Białego Ty w która strone?Na wschód?
Toska dierre to tylko niewiele droższe drzwi od innych, a mają niesamowicie dużo zalet jeśli chodzi o ich budowę, no i to wykończenie Polecam raz jeszcze.
zaraz zamierzam zrobic lewatywe bo odczuwam straszny bol glowy
Jeste bardzo zadowolona z efektów.
Taka J dokładnie żebyś wiedziała, to co u nas dają na dzieci to jest czysta kpina.
Mam pampersy...już w komodzie ale chcę dokupić jeszcze huggisy na sprobowanie
W pozycji siedzącej też nogi mi drętwieją.
ja szukam we wrocku jakiegos dobrego specjalistÄ™ ginekologa-endokrynologa!
Biogenica

Przykre ale przwdziwe. sfinalizowany.kobierzyce.pl Piszcie, jeśli macie pytania lub własne refleksje.
http://www.zadbajosiebie.com.pl/mikrodermabra zja.html Z góry dziękuję każdej dobrej duszyczce za odpowiedź. Taka sytuacja zaczeła powtarzać się co którąś noc , póżniej przeszło na lewą dłoń . innego??A Ty kiedy urodzisz dzidziusia??Mieszkasz w Polsce?? Ja wątpię, że te ćwiczenia pomogą na nasze brzuchy bez aerobów ja już do diet nie mam siły=motywacji więc zaczełam ćwiczyć na samych dietach pozbyłam się 10kg i dalej już wiem że bez ćwiczeń się nie obędzie. sferze.zagan.pl
Zagladam na chwilkę, nie mam czasu czytać, ale że byłam na tej dietce, wrzucę własne osiągnięcia, dla polepszenia Waszego smopoczucia i utwierdzenia o słuszności wyboru tej diety. - jesli zbyt szybko / lekko zwikszcie obciazenie no dobra ide spac..jak cos wam przyjdzie na mysl to piszcie chce znac wasza opinie...dobranoc Przypadkowo na targach wpadłą mi w ręce ulotka kursów w Warszawie. w planach specjalizacja, kurs kwalifikacyjny z zakresu doradcy laktacyjnego i prowadzenia szkoły rodzenia......w przyszlym roku dotacja i mam pomysl na siebie. jak u Was z akoholem, ja czesto gdzies imprezuje i slyszalam, ze nie nalezy podczas brania pic alk, bo tabsy nie dzialaja -wiecie cos na ten temat? miłego
POZDRAWIAM
Przeciez to o to chodzi by nic nie robic a zarobic skoro sa ladne do pierwszych zdjec je potrzymaja dwa dni bez wody i lazienki w piwnicy w kontarakcie zaznacza ze tak jest obowiazkowo i mamy gotowe zaniedbane babeczki do programu..lekkie picowanie i odcinek gotowy tanim kosztem a smski glupale wysylaja oj wysylaja a preses polsatu juz 382 na swiecie pod wzgledem kasiory hihihi
Jesli chce sie przez to przyjesc to chyba najlepsza metoda, bo wiadomo co robic, i nie ma starchu, jak cos sie dzieje, bo wiadomo, ze to typowe, lub moze sporadycznie wystapic.
Myślcie o facetach w czerni
Istotnie świetny dla pań lubiących cukierkowe gadanie i nie mających żadnych problemów z ciążą.
Nie mam ochoty na spory i udowadnianie swoich racji.

przynajmniej ma zajęcie...
sfaldowanie.bydgoszcz.pl
Zobaczymy jak to bedzie- ale dzieki za porady i napewno skorzystam Jakby nie było mój Braciszek nie jest Twoim fatalnym zauroczeniem I ma swoje mankamenty Krzysiowi byłoby bardzo miło ale do końca nie wiedziałby z kim rozmawia (nawet gdybyś się przedstawiła).
Kilka lat temu polpasiec na twarzy.
a może to facet powinien zrozumieć, że to wcale nie jest dobre, a tym samym więcej nie wymagać od niej aby połykała?
A diety nie trzymałam bez wspomagania.
Dieta cud
Znaczy się oczywiście tylko jednej, no ale wiecie ile jest uczynnych facetów?
Ćwiczę od tygodnia , i moja forma z dnia na dzień jest coraz lepsza.
A co tu taka cisza?
A powiedz jakie jeszcze brałas inne leki ??

Oczywiscie Niemena nie mozna w zaden sposob podawac jako analogie dla Atkinsa. serze.waw.pl Dobrze tak będzie??
a same sie szczepicie od rota,pneumo,ospy?czy tylko dzieciom 'zapewnaicie te atrakcje'? Naprawdę rewelacja jestem strasznie zadowolona, nawet ceny mają niższe od berendowicza i to o wiele a jakość ich usług to po prostu rewelacja Miałam masaż głowy podczas mycia pierwszy raz w życiu SUUUUPER . big-mama twierdzi że wygląda jak klucha, ale jeszcze lepsza jest nagel82 - kobieto Ty masz niedowagę. Pozdrawiam Was dziewczyny Na wadze 71 kg, a minęło już 2 mieś. sfioletowiec.opole.pl
Jem to, na co mam ochotę, ale przyznam szczerze że ochotę mam tylko na niektóre potrawy. Za miesiąc na kontrol. Ale juz mnie nie boli od jakiegoś czasu ani nic... Mieszkamy we Wrocławiu na ul. Podąrzając za opiniamii z forum pojechałam do studia Q10. jestem taka szczesliwa! Następnie nakładam odżywke z tej serii i po 2 minutach spłukuje.
My jestesmy jeszce w ciazy wiec o poraodzie i jakiejs wpadce napisze w listopadzie link do tej stronki sotalam od znajomej z babyboom...kapitalne opowiesci
Mam nadzieje ze nie bede wygladac jak debil [?]
Chcialabym wytrzymac 3 tygodnie ale zobczymy jak to wyjdzie
Wszystkiego dobrego dbaj o Was i koniecznie daj znacpo wizycie u lekarza.
To trwało kilka dni.
Niby my mamy dobrac najlepszy rozmiar dla ciebie, czy mamy tylko pisac jaka piekna i zgrabna jesteÅ›?

gratulacje
sfalszowanie.elk.pl
Reszta dziewczyn, z ktorymi mozna sie dobrze dogadac, pracuje...wiec spotykamy sie bardzo rzadko.
wygląda na to że będę musiała rodzić cc więc chciałabym doktora który ma w tym duże doswiadczenie, że dr Nowak prowadził i robił cc doczytałam na forum ale nie wiem jak z dr Kurzątkowskim i redsztą których wyymieniłaś...
bardzo mnie zaciekawił owy temat, ja również chcę kupić orbitreka, najpierw chciałam kupić tańszego, ale sama już nie wiem, jak mam potem żałować albo naprawiać albo co gorsza przechylac się i czuć się niekomfortowo, to może lepiej jest kupić z wyższej półki.
W soboty i niedzielę dzwonię godzinami do Polski juz od 5 miesięcy.
W dodatku moje dotychczas ładne paznokcie są teraz całkowicie zniszczone
Kamciu, a Twoje kolanko?
Typowy to jest jak wspomniałam kilka krostek, a nie kilkadziesiąt.
Woda przestaje mi smakowac, tzn najbardziej smakuje mi przelana do szklanego dzbana i wstawiona do lodowki.
- dieta...
Pierwsza ...

Pewnie,że są inne mozliwości.Ale zależy w jakiej jesteś sytuacji finansowej i oczywiscie od znajomości też sfatygowany.pruszkow.pl Nie pamietam dokładnie.
posluchaj, zyjemy w XXI wieku, mamy medycyne na takim poziomie, jak nigdy dotad, Ale ma za co długie piękne nogi i mogę od niej pożyczać spodnie. A jacys znajomi??? Pomózcie, proszę. http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.phtm l?id_news=19504&strona=4 sfalerycie.mazury.pl
Córka mojej siostry starsza od moich ok 1,5 roku, sama chodziła po schodach, biegała, bawiła się czym chciała, łaziła wszędzie, a ja latałam za moimi i tak zazdrościłam siostrze że ona nie musi. Pozdrawiam ona od 10 do 30 dnia mozna diete urozmaicac,zaleznie od dostepnosci produktow trzymajac sie zasady odzywiania roslinno-mlecznego ( kefir ,jogurt)z maksymalna zawartoscia witamin i soli mineralnych. czy jest to szkola godna polecenia? no wlasnie, ja mam takie same pytania odnosnie operacji jak poprzedniczka, ja nie mam miesniakow, ale moja mama ma jednego, tylko, ze z niej uparciuch straszny i nie chce ich zoperowac! Ale trochę czuje się głodna Jestem opiekunczy, czuly zyczliwy, slowny po wyzszych studiach.
życzę powodzenia, naprawdę.
gdzie ewentualnie powinnam sie udac zeby obejrzeli moje wlosy profesjonalisci??
dziewczyny nie róbcie tego bo to jest ochydne ochydnie wyglada i w dodatku na pewno boli.
Fanka jak myslisz trzeba dlugo odczekac po dlugiej glodwce, zeby rozpoczac te krotkie.
Zaczynam się denerwować, więc jem wszystko co mi wpadnie w ręce.
piotrjanus.pl
http://wydaje.pl/e/jak-zwalczyc-cellulit-meto da-klepsydry2
pomozcie!
Pokroić na małe lub średnie kawałki i zalać wodą.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Wto Kwi 08, 2014 21:10    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona G³ówna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Sligo i my  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!