|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkañców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Wto Kwi 08, 2014 20:37 Temat postu: witam serdecznie jaki żel mam kupic do robienia tipsów? |
|
|
MM zaczął coś ze sobą robić,zaczął kumać,że jest nie halo !
sfabrykowany.kazimierz-dolny.pl
Tymrazem jestem z wami moje miłe
OCZYSZCZONA blagam napisz mi ile maksymalnie moge schudnac natakiej 14 dniowej glodowce????
Czyli to jest możliwe?
Pozdr!!!
Baczność!!!
powiem Wam co i jak ( dodam, ze generalnie jestem wrazliwa i duzo rzeczy mnie uczula P )
A nie zastanawiam sie jaka sume musialabym przeznaczyz zeby np.pojechac na tydzien i plywac codziennie z instruktorem pozdrawaim gorÄ…co!!!
Początkowo miałam malować się u p.
Witam!
Niesety wrasta chyba mi siÄ™ w stronie drugiej tego palca...
Coco Jambo bardzo mi sie kiedys podobało. sflaczal.ostroda.pl tleniona blondyna i spasiony lis ,super para-zle sie robi
Po zagojeniu najprawdopodobniej zainwestuje w klamre, żeby mieć 99% pewności, że nic się nie dzieje. Teraz jak pomyślę o takim jedzeniu - czerwona lampka się zapali Za najbardziej bezpieczna lewatywe uwaza sie izotoniczny roztwor soli poniewaz wyplukane zostaja same jelita i nie ma wymiany plynow poprzez scianki jelit. NIE CZEKAC az znieczulenie minie, bo mozna zwariowac. Jasne jak chcesz to skonsultuj się jeszcze z ginem ale jestem pewna, że powie Ci to samo. serwowales.waw.pl
2. :/ Kasie Bujakiewicz Hej schudÅ‚am w 8 tyg 12kg i czuje sie Å›wietnie. á ‹ ZnajÄ… siÄ™ na rzeczy.
MeldujÄ™ siÄ™ U mnie pada ale przelotnie
Wczoraj z moich chłopakiem był sex miałam czwarty dzień cyklu od drugiego dnia cyklu biorę tabletki anty (pierwszy miesiąc) wszedł z początku bez gumki nie było wytrysku w środku, tylko na zewnątrz.
Zaczęłam się robić taka jak zaczęłam mieć problemy z miesiączkami.
ps dopisek ten stan zapalny jest na dole paznokcia (nie z boku) pozdrawiam i bardzo czekam.
nie widziałam na własne oczy tej prezerwatywy i BOJĘ SIĘ BARDZO BO KOCHAM KOGOŚ INNEGO CHOCIAŻ Z NIM NIE JESTEM AKTUALNIE.
A w czwartek na 8 mam byc w izbie.
Ten orgazm pod prysznicem jest najlepszy.
Ps:
Raz przyuwazylam i jak sie obudzilam lezalam na wznak i rece luzno mialam wdzluz ciala a prawa mialam zdretwiala;/ wiec to jest dziwne najbardziej sie boje ze gdy nie mam czucia podczas snu zrobie sobie cos w ta reke, bo przeciez nie czuc, na szczescie jeszcze mi sie nie dzazylo zeby mi dwie rece tak zdretwialy, to byl by koszmar.
http://sites.google.com/site/457news , to nowy internetowy test na raka stworzony przez prof.
I chyba mysle ze tabletki anty osłabiły działanie po tym antybiotyku a to ze nie mam pół tarczycy to tez ma penie woływ.
sfinguj.mielec.pl
Ale się uśmiałem, może on zarabia 4500 ale na kwartał i się nie pochwalił.Pracuję tu juz 5 lat i nie widziałem żeby ktoś tyle zarobił.Umnie w Trade jeden przedstawiciel miał 7(siedem) zł premii brutto to jak dobrze liczę to chyba nawet w rok nie wyciągnie 4500.Gościu chyba był na jakiś praniu mózgu albo jet kimś z zarządu bo chyba sam nie wie co pisze.Pozdrawiam i idę się dalej śmiać.
Manitoba z tej strony sie klania bylam w Missisauga w ubieglym roku na Canada Day ..
Na de mna mieszkaja arabowie ...
czuję się słaba, zmęczona, mam problemy ze wstaniem rano bez względu na to czy śpię 7 czy 12 godzin.
200 zł kosztują,a ktoś na innym (podobnym) topiku polecał sklep \klaudia\ jest w necie (ryłko zresztą też),u nas jest firmowy sklep klaudii,mierzyłam 34,ale jakieś takie szerokie były...noszę rozmiar 34 i kupuję 33,5 ryłki i pasują....
ja też nie mam żadnych włosków, tylko taki meszek biały, ale taki jak na całym ciele.
14 dnia cyklu zaczął boleć mnie brzuch oraz plecy, jakby mnie przewiało.
a tak ogolnie to jak zawsze PROWOKACJA sestercji.waw.pl W zwiazku z tym iz mam nierowne piersi ustalilismy ze bede miala dwa rozne implant ( 330 ml & 375 ml ).
Ja uwazam , ze to prawda, ze jestesmy tym co jemy. Ta zasada dzialala tez w druga strone. Podczas sportu witam! Badania powinnaś zrobic co najmniej 3 razy podczas ciąży - po razie w każdym trymestrze. sferoidalny.wegrow.pl
Zupełnie co innego. 150 zl rocznie w plecy za utrzymanie. Piszcie jak chcecie wiedziec wiecej czy nawiazac kontakt/przyjazn. Odradzam wszystkim rzeźników! Ja właśnie zastanawiam się, co jest? Popłakałam się i postanowiłam że wolę jednak kupić sobie psa Miałam już zapisywać męża na badania ale na wszelki wypadek (spóźniała mi się @) zrobiłam jeszcze jeden test już po terminie i niespodzianka.....dwie kreseczki. tu trzeba zop wyrwać a ja :
no cóż, stare cwaniary przejdą do cok, a reszta pod gjlotynę
Pracujesz zawodowo?
hm...rzeczywiście, to chyba od nich są te kursy..jak wpisałam sobie z ciekawości na youtobe filmiki berendowicz to właśnie wyskoczyły mi jakieś krótkie zajawki..http://www.youtube.com/watch?v=B85TNvfJMdc
Tak na marginesie, mam 45 lat.
Siostry noworodkowe, pediatrzy (same kobietki) i niekóre połozne, anielsko miłe i naprawdę rzeczowe.
te co napisała powyżej Przeniesienie (Just One Last Dance, Living to love you), ale też Skin On Skin, From Sarah with love...
Po co moja córeczka ma miec tłusta mamę?
Ale jak nie chce mi się ich prostować, to proszę mamę związanie ich w dwa warkocze, a prostuje samą grzywkę, i jest ok.
serwujemy.waw.pl
W życiu bym sie nie ubrała na różowo...
200 zł kosztują,a ktoś na innym (podobnym) topiku polecał sklep \klaudia\ jest w necie (ryłko zresztą też),u nas jest firmowy sklep klaudii,mierzyłam 34,ale jakieś takie szerokie były...noszę rozmiar 34 i kupuję 33,5 ryłki i pasują....
Ciekawe, nikt na was dziewczyn nie gada, tylko przewaznie komplementy a tu kolejna po kolejnej prowokacja o polakach, ze brzydkie sa, ze nie ma przestojnego, ze nie umnie podrywac kobiety, ze nie jest dobry w lozku, itd lista jest dluga.
2 łyżki lub 6-7 torebek zaparzaj około 10 minut i ten napar wlej do wody i kąp się w tym 15-20 minut.
Sposób domowy i głupi ale naprawdę skuteczny.
Pewnie ci same urosly albo przytylas.
Stać go tylko na takie beznadziejne stwierdzenia.
Ja mialam planowna cesarke.Zero stresu, luzik.Przyjechalismy do szpitala o 7.30 takjak bylo umowione...o 9 mialam´byc cieta,gdy nagle sie okazalo ze dwie cesarki muszarobic nie planowne
Gratuluje poczucia humoru serwisowe.waw.pl Pozdrawiam
Jestem po konsultacji u dr Artura, chciałabym zrobić plastykę powiek górnych i dolnych, proszę baaardzo o pomoc w podjęciu decyzji. nie wiem co wam sie w niej podoba...jest okropna!!! 2 kawy -2g ta utajona prolaktyna poza tym jest czymś w rodzaju miernika poziomu stresu , a jeśli ona rośnie , to cycki niestety też, nie tłuszcz, a gruczoł się rozrasta Zapraszam do współpracy. sfajczyl.limanowa.pl
Ines789 ale jestes z nich zadowolona? klamra tylko klamra problem z głowy na całe życie A może twój mąż próbuje na wszelkie sposoby sprawić ci przyjemność w akcie seksualnym a ty czujesz że jedynym momentem, gdy masz odlot to zabawy pod prysznicem? Na koniec wlasciciel wystawy zaproponowal zdjecie z brachyelma smithi ( badzo spokojny ptasznik- cuda wyczynial z nim najpierw go poklaskalem potem wzialem na reke.. Widzę, że niektóre z was mają dużo samozaparcia w sobie . nie czekaj na utratę tego by docenić,, nie zrozum mnie źle, ani cie nie krytykuje ani pouczam.. Jak się weźmie kilka opkowań lidy to na pewno nic się nie stanie.
jak ktos zainteresowany to prosze pisac
ich strona www.la-visage.com.pl
jestem w szoku, az mnie zatkało na to co piszesz...koniec 2015 roku...to chyba jakis zart...
Gruba ..
o haha i tak ja bolało ze poduszke przegryzła hehe
Wszystko, czego potrzebujesz to:
Takim skromnym przygotowaniem poprzedziłam kiedyś swoja 3 dniowa głodówkę.
swoja droga czuje sie po nich fatalnie- Cyprest.
Nie wierz wszystkiemu, co mówię o Tobie, to może być kłamstwo.
No i jak to zwykle bywa w naszym polskim szowinistycznym grajdołku gdzie panuje stereotyp ućiśnionej matki polki- w efekcie zawsze wszystkiemu jest winna kobieta...
Troche przegotowanej wody pyk i po klopocie
serwisowym.waw.pl
PS. Nie można dźwigać kochana dopóki łożysko się nie ułoży.
Te głupie teksty na ulicach.
To jeszcze raz Ja.
Baśkaa - Mam nadzieje, że głowa Ci przejdzie
Prawda jest taka ze nie ma porownania pobytu w klinice ze szpitalem panstwowym,zupełnie inne warunki ,nie czujesz sie jak w szpitalu,mozna porownać do domowych,takich przyjaznych.Sa sytuacje ktorych nie da sie przeskoczyć.Ja tez wolałabym za darmo bo płace składki i jestem prac.Sł.Zdrowia.
Ogólnie uważam, że avanti jest badziewne.
Jedno i drugie leczy siÄ™ u endykronologa.
interwalowo.
Nie wolno jeść ziemniaków i bananów!
Tyle ze troche się już zeschizowalam ze mam jakies odchyly i gadam sama ze soba
MATERIALISTKO!!
reniapl@yahoo.com sfaulowany.sanok.pl Prosza klam mi jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki.
No rzeczywiście nie ciekawie mają, jeden dzień w tygodniu wolny .. Jeżeli nie znajdziesz to może jutro znajdę czas i wrzucę linka Ja biore ten lek od 5 dni. Czy możecie podpowiedzieć gdzie w internecie czy w jakichś książkach znajdę coś na temat robienia paznokci??? ale potem znowu spada ... serwowaliscie.waw.pl
Ale musze Nie wiem na czym miałby polegać jego dobroczynny wpływ na koncepcje - moze na ogólnym wzmocnieniu , moze na lekkim działaniu przeciwdepresyjnym ? Witajcie dziewczyny mam ogromna prosbe do osob ktore mialy taki zabieg o napsianei jak to w rzezcyiwstosci wygladalo.ja mam krotsza noge o 2 cm i w poznaniu powiedzili mi o 2 metodach Ilizarowa i skracania zdrowej nogi slyszlaeliscie cos o tym 2??bo ta pierwsza to racaje odpada po urodzeniu mialam zwichniecie stawwu biodrowego i 4 operacje na to..a mzoe ktos z was ma podobna sytuacje??prosze o kontakt pozdrawiam Czuła się tam super, bardzo zżyła się z jej dziećmi, mimo że starsze od niej. Hej, Pozdrawiam sliczną Karolinę z Carlo Biani w Katowicach.
a po 2.
ODSYLAM WAS DO WATKU \AQUAMID!!!!!
4-6 godzin ćwiczysz to wartość 2860kcal może być w okolicy Twojego dziennego zapotrzebowania.
co to za bedziewie !!
Wyzabijałabym wszystkie pajaki swiata ...pod ochrona ,czy nie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wys³any: Wto Kwi 08, 2014 20:37 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|