|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 15:08 Temat postu: Eurydyke |
|
|
Jedz. ogloszenia towarzyskie boze laseczki jak super ze ktoĹ wymysliĹ aquamid bosko cudnie ja mam zamiar sobie odwalic hyba z 4 ml w gĂłrna warge i z 3 w dolna musze komnbinowac kase na lewo i prawio ale marze o takich bosko wielkih ustach damy rade hhihihihi mnie na to nie staÄ...
przerwanie uzaleĹźnienia od cukru, produktĂłw zboĹźowych.
Poza tym reka jest troche sina.
Przeciez to on zostaĹ oszukany....
PiĹam gorÄ
ce piwo z sokiem z dzikiej róşy...
Pozdrawiam!
Upinka, tak naprawdÄ to chyba kaĹźdy sposob jest dobry, byle by coĹ pomagaĹ Wyrzucenie senesu byĹo dobrym pomysĹem
http://www.electro.pl/produkt-MPM_PRODUCT_Odk urzacz_CL_333_Apollo_2000_2B_szczotka_elektryczna_do_kurzu_M SP_01_GRATIS_2B_Karty_do_-12370 ,170.html
masujace fotele wypas
manius30 - ja mam dostac @ 9.12 i tez mam nadzieje ze tym razem nie przyjdzie.
Zalezy jak bardzo zaawansowany jest stan. portal społecznościowy moja endokrynolog powiedziaĹa mi, ze prl to jest problem na caĹe zycie, moĹźna lekami wyrĂłwnaÄ poziom, ale nie da sie tego wyleczyÄ...i u mnie tak rzeczywiĹcie jest.
Dorka123 a peeling kawowy na cellulit teĹź dziaĹa? ZachÄcam do poczytania o teorii egoizmu genĂłw i jak siÄ ona objawia u kobiet , a jak u mÄĹźczyzn. 42.Simple Plan - Untitled Statystyki? No oberwaĹo mi sie troche...W koĹcu jestem tu po porade i jak widaÄ na szczÄĹcie dla mnie.To polecacie coĹ koĹo brÄ
zu buty i torebka i coĹ na szyje? adwokat kraków
Tez jest tak, ze im szersza tym trudniejsza do usuniecia. witajcie. Ja pje herbatkÄ 4 dzieĹ CzujÄ siÄ..hmm... Ona ma gĹowÄ wielkoĹci dyni i krzywe oczy! 3- Ĺźe to niby mÄskie imiÄ? na zmiane pogody ciut swedzi tylko w srodku jeszcze czasem zakuje ale juz zadko . No jak bym zrobiĹa jak mi poradziĹas to by babka zgona zaliczyĹa.
TrafiĹam do Pana PawĹa Okuniewskiego i jestem zachwycona.
Nie traktuje ich jakos nadzwyczajnie.
nie owinno sie pic alkoholu w czasie kuracji, jest to niewskazane, moze wywolac zaczerwienienie twarzy i mdlosci, takze nie radze
Jan z Serocka a kto tu pisze,Ĺźe nikola to polskie imiÄ ?
prosze podaj mi adres do tej kosmetyczki, albo strone internetowa jesli maja.Musze isc do niej skoro mowisz ze jest taka rewelacyjna a bradzo zalezy mi na kims profesjonalnym.
wpisze to sobie do stopki, Ĺźeby to stale widziec i sie motywowaÄ ( mĹoda dziwczyna Ĺźeby tyle miaĹa w pasie?
czyli generalnie na taka okazje mozna sie tak ubrac. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 15:08 Temat postu: |
|
|
|
|