|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 10:46 Temat postu: Tak sobie szukaĹ‚am opinii, bo moĹĽe ja miaĹ‚am zĹ‚e wraĹĽen |
|
|
ubarwienie raczej bym powiedzial, ze czarnawe, tymczasem nie jest to gryziel, gdyz jak ogladalem zdjecia, gryziele sa bezwlose a ten jednak ma wloski no i na odwloku rowny wzorek kolory jasnobrazowego przypominajacy cos takiego: ogloszenia towarzyskie NIe czekaj kobieto tylko idz do najbliĹĽeszgo szpitala tam CiÄ™ zbadaja i uspokojÄ…...teraz dzidziuĹ› jest najwaĹĽnijszy.....powodzenia. 2:
pelerynki urabane z past fatalnie a fryzjerka to totalna porazka moze mogla by obcinac owce ale ja sie balem ze mi ucho odetnie bo 3 razy jej grzebien spadl jak cieła a rece jak galareta.....
Margatka...Ty tez daj znac!
Człowieku przeciez chodziło tu o Xawieraa i Fabienne i Vinceta.
albo mozesz przyjechac na wize turystyczna i starac sie stad o PR card.
To nas zmienia, to nas od środka zabija i tak jak ktoś z Was napisał - obrastamy w skorupę - dla świata śmiejemy się, a w środku wali się nasz cały świat.
nerwicÄ™ !
Kolejność jego spożywania - nie.
Maurice Jarre też się świetnie trzyma.
Z góry dziękuje!!
1,5-2 godz. anonse erotyczne Pozdrawiam!
za rok bedzie pierwszy milion zl. Mi wrasta paznokieć od okoĹ‚o bo ja wiem 4 miesiÄ™cy... Niesety z parlodelem nie miaĹ‚am stycznoĹ›ci,wieć nic nie mogÄ™ powiedzieć...sĹ‚yszaĹ‚am,ĹĽe to odpowiednik bromka,tylko mniej skĂłtkĂłw ubocznych... gdy waĹĽyszĹ‚aĹ› 58kg miaĹ‚aĹ› 56cm w talii, a jak waĹĽysz 54kg to masz 57cm? miĹ‚ego dnia wszystkim seks ogłoszenia
Od tłuszczu nie można przytyć, bo najprościej mówiąc, organizm nie ma sposobu, by tłuszcz z pożywienia odłożyć w tkankach. Problemów skóry głowy niemam. Jak wchodze na vacu to juz od 15 czuje jakbym szla zanurzona po pas w smole czy jakis gesty olej, im zwieksze cisnienie tym gorzej ('bardziej gęsto tak jakby). niemieckiego na poziomie rozszerzonym, później odbyła w Niemczech 4mczny intensywny kurs językowy, prywatnie [jeśli Was będą interesować kwoty, to się dowiem], i DSH zdała za pierwszym podejściem na \dobry\. Bylam w poradni edokrynologicznego-ginekologiczego lekarza mialam przebadane wszystkie homrmony i lekarz powiedzal mi tlk zee mam zaburzenia miesiaczkwania . zupełnie mi nie odpowiadają...No i oczywiście na koniec okazało się że to ja jestem ta zła, ta niewyżyta seksualnie i pragnąca seksu może raz na tydzień w porywach do dwóch a on natomiast musi wręcz przede mną uciekać ...Niestety ten temat jest dla mężczyzn bardzo drażliwy i oczywiście niewielu z nich jest w stanie przyznać że mają problem z utrzymaniem erekcji i w związku z tym rzadko zwracają się o pomoc do lekarza. Teraz mi przeszło, zobaczę jutro, jak będzie tak samo to odstawię na jeden dzień.
Witam wszystkich
a chciałabym urozmaicić coś w ich wyglądzie..
wojewĂłdzki tez jest gejem i nigdy sie nie ozeni ale dla niepoznaki plÄ…cze siÄ™ z ta wojÄ… Mucha i czasem bzyknie ja pewnie, ale i ...nie tylko ja pewnie......
dzieciaczki ....BLACKFIELD - Lullaby
Czasem prócz siebie zacznij dostrzegać inne osoby , nie wyciągaj pochopnych wniosków i daj trochę siebie innym Nie bądź egoistką bo to nie popłaca i tego ci życzę w nadchodzącym roku .
Dziecko na drogÄ™ ubiera siostra. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 10:46 Temat postu: |
|
|
|
|