Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Nie wiem ile masz lat, ja zaczęłam miesiączkować od 12-g

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 05:56    Temat postu: Nie wiem ile masz lat, ja zaczęłam miesiączkować od 12-g Odpowiedz z cytatem

jak myslicie : ogloszenia towarzyskie na poziomie i możecie obie w nim się wypowiadać.
Jest to prawdziwa bomba witamin.
Tylko bioder nie posiada ona w ogĂłle.
Ale tym razem twój numer konta przesunie się na 4 pozycje.
Jednak znowu sie powtarza sytucja sprzed ostaniej glodowki.
przyznam
fryzjereczki wyśmiewają się ze wszystkich dookoła a same kompletnie nic nie potrafią do tego Revlon to tylko z nazwy bo po myciu szarpały włosy jakby zwykła odżywka była posmarowana kiedyś chodziłam do Gabriela to znam te kosmetyki i było super a tam to farby jakieś sklepowe pewnie a obcięcie totalny shitt!

Z kolejnymi było podobnie. seks oferty Hej!!!

Drugi raz chyba nie robiłabym takiej drastycznej zmiany - zrobiłabym to powoli pasemkami. to rodzina mojego narzeczonego jest przekonana,że jestem panną, bo Narzeczony nie chce, by mnie traktowali jako tą gorszą, bo to środowisko ludzi z małej miejscowości z resztą pisałam Wam wcześniej o Jego Proboszczu, jak nas -mnie potraktował - Nie wiem jak to się będzie miało do rzeczywistości, ale każda próba to już coś Teraz też się do niego wybieram bo zamierzam w klinice rodzić. Sa tez Polscy ginekolodzy w Niemczech , poznasz po nazwisku . ogloszenia towarzyskie
Nie dajcie sie nabrac!!! W ciągu dnia nie spadła ani jedna kropla ale chmury wielkie i ciężkie były na niebie. skakać W KUPIE SIŁA! w sumie to blisko i da sie zarobic... tylko przed slubem nie powiedziała o tym przed slubem? jaki jest tytuł polskiej wersji piosenki richarda marxa right here waiting
nie był tak spektakularny jak w wersji amerykańskiej.
Dawno nikt tu nie zaglądał.
najszybcie dostaje się takie unieważnienie na śląsku, w katowicach max 2 lata,
Po tygodniu stosowania tej kuracji stan zapalny minal.
Miałam wyrywane dwie ósemki.
e-mail:
ściełaś kiedyś włosy na krótko na głowie?
Musze koniecznie dzisiaj kupic sobie wage
Myślę, że trzeba mieć zrozumienie dla nas :
Ciekawi mnie jak będzie wyglądała fabuła nowej książki, skoro Harry i ska nie zamierzają powrócić do Hogwartu .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 05:56    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: