Forum Sligo i my Strona Gwna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkacw Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

już tu byłam-Ona ---- dzialasz wbrew regulaminowi.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Gwna -> Co w miecie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Wto Mar 25, 2014 05:19    Temat postu: już tu byłam-Ona ---- dzialasz wbrew regulaminowi. Odpowiedz z cytatem

mi się wydaje że te wizyty są nawet co tydzień (doktor przyjmuje w piątki) ale może i częściej. adwokat kraków Zatrzymał mi się okres i jestem załamana. jestem instruktorka fitness, wiem troche o dietetyce, wiem ile trzeba włozyć pracy by miec zgrabne ciało, teraz jestm 8 mc po porodzie, wróciłam do swojej wagi 54 kg juz pół roku temu a w ciazy przybyło 30, nie mam zwiotczałej skóry, jedra , gładka, ale teraz NIE CHCE MI SIĘ ĆWICZYĆ, po całym dniu przy 2 dzieci padam na twarz a wygladać lubię ładnie, te 45 to naprawdę dla mnie zbawieni.
sciemniala albo nie chce sie z nami podzielic swoim sposobem odchudzania
Wystarczy kropelka i nie ma problemu Skutków ubocznych nie odczuwam, stosuję na noc, na zmianę.
Na wadze 74,9 kg !!!
Owszem, człowiek ma w sobie czar wewnętrzny, ale bez przesady...
Te wiecej dni plodnych jakie napotkamy w kalendarzykach na necie to ostrożnosc ze wzgledu na mozliwosc przezycia plemnikow.tak wiec tydzien przed okresem mozna kochac sie bezpiecznie do konca (tak wynika z ksiazek, nie podam tytulu bo napotkalam je w bibliotece i ksiazkach mojej mamy ktore sa niestety u babci na drugim koncu Polski)
Polcam Ci z czystym sumieniem ta warzywno-owocowa ,je sie na niej tyle ile masz ochote ,bez zadnych ograniczen ilosciowych wiec glodna nie bedziesz,ale zeby osiagnac efekty trzeba zrobic jej 6 tygodni.Nikt nie jest w stanie mnie przekonac ,ze monodieta 10 dniowa oczyszcza gruntownie organizm,to nie jest prawda dlatego,ze nawet 10 dniowa glodowka na samej wodzie nie jest w stanie tak gruntownie go oczyscic ,chyba ze jest systematycznie powtarzana i miedzy glodowkami zachowasz calkowicie zdrowe odzywianie,a to jest malo prawdopodobne zeby ktos sobie narzucil taki bezwgledny rezim.
BEZ PRZESADY ZARAZ BYSMY MIAŁY MDLEC TO TYLKO DWA TYGODNIE NIE DWA LATA

smutno mi ...znowu myślę o operacji i powiedziałam mężowi i siostrze ,że maja ze mna być non stop w szpitalu bo sama nie chcę tam być...przy siostrze po cesrce i po powikłaniach malutkiego ,siedziałam non stop i ja tak chce nawet jak sie obudze chcę ich widzieć i czuć i trzumać za ręke i dalej spać ...całe życie jak chorowałam to babcia ze mna jeżdziła i była ze mną i tak mi zostało ...dobranoc...jestem takie duże małe dziecko ,chyba jak każdy z nas ,pa ,smutno a,z tak boli ,tylko nie wiem gdzie ,chyba dusza bo serce to na bank portal społecznościowy i moge tez Cie pocieszyc ze mamy podobnie, od wczoraj jest mi zle niedobrze i boli mnie po prostu wszystko mm zgage jest moi niedobrze boli mnie glowa zoladek to mam wrazenie ze ktos moi wykreca tam w srodku a jeszcze na dworzew gorac taki ze jak tylko tam wychodze to mam wrazenie ze zemdleje i zwymiotuje po drodze.

Hej i jak wasze efekty? I bede Ci bardzo wdzieczna za strony z tymi ofertami I mam zamiar dłużej się poodchudzać - do skutku Znacie Ich? ja już potulnie poczekam do poniedziałku... adwokat kraków
dziękuje Bogu że rodziłam właśnie tam ze względu nma mój skarb, bo nie wiadomo jak by to było gdybym leżała w prywatnej klince gdzie nie ma specjalistycznego sprzętu. Jak się czułam? Jednak prostowanie nie wchodzi w grę... Hoobastank- The Reason W zeszłym roku kupiłam taki (ponad 500 zł) w praktikerze i niestety już po 4 miesiącach pękła śruba w pedale niestety nie było mozliwości naprawy uszkodzenia (ponieważ jak sie dowiedziałam cześci zamiennych do takich sprzetów nieznanych firm - przede wszystkim made in china itp - nie produkuje sie !!! my się wczoraj wyrwaliśmy z mężem na 2h, byliśmy w kinie 7D, niesamowite wrażenia - polecam! * decrease triglyceride levels
Ej Aneeczka ja wiem co to za kawałek sam go szukałem ponad 4 lata
Dziś zjadłam dużo mniej niż w czoraj.
Myslę jednak, że z obu stron okupione jest dużym rozdarciem.
Mama zaniosła do krawocwej moje normalne spodnie krawcowa sobie wszystko wymierzyła, tata podał krawocwej wymiary ramy i tak powstały spodnie w pasie, pupie i udach normalne a od kolana w dól szersze na wymiary ramy, po jednej stronie przez cała długośc krawcowa wszyła kryty zamek, także ułatwia to ubieranie spodni,..
i chce ustalic jedno zapoznałam sie ze wszystkim dostepnymi informacjami na temat L(skutki uboczne ,itd...) i z pelna swiadomoscia podjełam decyzje o zakupie i chce sie na tym topiku dzielic wszystkimi spostrzezeniami dotyczacymi stosowania i obiecuje ze jesli eksperyment sie nie powiedzie przyznam sie do tego i zrezygnuje z brania L.
Ja jestem ciekawa czy ktoś robił takie odmładzanie fotolaserem gdzieś we Wrocławiu ?
Z moim porodem było fajnie...
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Wto Mar 25, 2014 05:19    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Gwna -> Co w miecie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Sligo i my  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!