Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Duzy biust pogrubia nawet bardzo szczuple osoby, a figura gr

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 00:36    Temat postu: Duzy biust pogrubia nawet bardzo szczuple osoby, a figura gr Odpowiedz z cytatem

A macie tak czasem ze w swietle wasze zeby wydaja sie wam biale a bez oswietlenia ciemniejsze lub nawet zolte??? sex anonse hej dziewczyny w kazdym normalnym panstwie kobieta w czasie macierzynskiego ma benefity, dodatki itd niezaleznie czy pracuje czy nie, a w naszym zakichanym panstwie dostaniesz 500 zl becikowego...
ciąży ale cóż kochanka była w 4 m - cu.
A planowała wszystko od początku ciąży.
prosze!!!
a z facetĂłw:
Znacie Ich?
Trzymajcie się kobitki!

To prawda Ĺźycie z alko to Ĺźycie na bombie zegarowej kaĹźdego dnia, nawet jak przestanie pić to nigdy nie będzie pewności na jak długo, więc ciągle i tak będzie lęk paraliĹźujący nie do opisania, takie jest Ĺźycie z alko. adwokat kraków kto jej niema ten nieda rady.Ja juz jestem wariatem????????????????????

mialam znieczulenie lekarskie to bardziej bolało niz samo przekłucie Ja np. Jak pytałam o ten salon koleżanke, która pracuje na tej samej ulicy gdzie znajduje się Q10 to odpowiedziala, że on jest bardziej znany z tipsów (oprócz fryzjera jest tam również kosmetyka). Polecam Pana Dominika! Do gola23 w przyszłosci postaram sie nie dopuscic do takiego stanu i pomysle o klamrze. seks oferty
uwazam ze zagadywanie na gg ko nczy sie tak samo nak na chacie czy randkach internetowych. Jest też animacja poklatkowa m.in. Suchość w ustach. a na allegro są już takie o objętość 2 litrów.. Czy woda ma kapać czy leciec małym strumyczkiem? Na arachnofobie polecam kupic soebie ptasznika :d polubi się pająki przy takiej hodowli To znaczy nabiał odrzucić, a jeść owoce,razowy chleb itp.
na zdrówko gdybyś mogła o tej ważnej dla mnie sprawie napisać kilka słowek na mail byłabym Ci wdzięczna do końca życia.
Takie myslenie to raczej przy koncowce i po udanym stosunku.
a czy oczyszczałaś jelita??
Żyjemy w jakim kraju żyjemy, może i ludzie są bardziej tolerancyjni niż kiedyś, ale nie zniosłabym nawet jednego spojrzenia obrzydzenia obcej osoby Co robić?!!!
nastawiłam sie na coś lepszego, ale mam wrażenie , że poszła trochę \NA AKORD\ - to była sobota, ludzi dużo itp...
cieszę się, że Tobie udało się spotkać dobrego Turka...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 00:36    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: