Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

i jaki balsam??

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 17:43    Temat postu: i jaki balsam?? Odpowiedz z cytatem

na prawde godny polecania dla osób z okolicy. ogloszenia towarzyskie Łątkowskiego zrobił mi najpierw przeszczep kości i póżniej korekte nosa , wycioł mi garba skrócił mi nos i teraz mam śliczny zgrabny nosek i prosty. Albo coś gorszego?
to jeszcze raz ja nie wrzucili całej moje wypowiedzi
Na infl.
2 ZIELONE PAPRYKI
Co prawda to prawda, ćwiczenia są ciężkie ale czuję że napewno się nie poddam!
Milego dnia!

różaniec tak ściskany w ręce, że zostawiał odciski i powtarzanie jak mantrę: ogloszenia towarzyskie Tam znajdziesz treść umowy z komentarzami, dane o marżach i obrotach sklepów sieci,kosztach działalności z wyliczeniami opłacalności prowadzenia sklepu.

Ja jestem rĂłwnieĹź kobietą ale absolutnie nie wstydzę się swojej seksualności , nie poddaję się temu stereotypowi absolutnie a juĹź napewno nie będę brała na siebie winy za to Ĺźe jakiś facet jest po prostu kiepskim , cieńkim bolkiem ale jego wybujałe ego niestety nigdy się do tego nie przyzna.No cóş . Nie mam dalej zaufania do fryzjerĂłw i chyba nigdy nie znajdę, bo zamiast słyszeć o nich coś dobrego to słyszę tylko jak oszukują klientki. Jesli chodzi o staze to niestety nic za usmiech nie dostalam. pomozcie Schudłam, ale cere miałam ziemistą, puls 100-120, oczy omal mi nie wyszły z orbit - wzrosło ciśnienie w gałce ocznej, i co najgorsze i najdłuĹźej z tym walczyłam to nerwy. portal społecznościowy
Bardzo prosze o info. gosc3 powodzenia, pamietaj jak mozesz to nie idz na skroty, niech to oczyszczanie bedzie swiadomym i jak najlepszym doswiadczeniem Mona - radze wypić z 3 litry to ci sie jeść odechce kaja50 ciesze sie ze napisałaś bo ja to we wrzesniu bede pisac.. kiki5 - ból brzucha w czasie miesiączki jest normalnym zjawiskiem,jednak jeśli niepokoi Cię ten ból to udaj się do ginekologa,wtedy będziesz miała 100% pewność,czy jest wszystko w porządku W końcu stwierdzono, że mała jest zdrowa.
ja bym chciala zobaczyc brodzikowa z małaszynskim...
Znalam ludzi, ktorzy bez znajomosci jezyka znalezli prace w fabryce.
spiewa ja babka z gosciem.
Obiad u mamy I jak jej wytłumaczyć,że nie chcę zupy ,nie chcę placuszków- tylko CHCE jajecznicę??
pierwsze słysze...
Heavy - 1h - beigam godzine dziennie
Co do innych obecnych na forum prosze o cierpliwosc poniewaz nie siedze 24/h przed komputerem.
Regine a ja dziś zaliczyłam pierwszą dietetyczną wpadkę!!
ja jakoś z tego wyszłam choć walczyłam z tym przez 7 lat w połączeniu z depresją, na zmianę z anoreksją.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 17:43    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: