|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1143 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 17:05 Temat postu: ps.jezeli chcecie jakies inne hity to piszcie mam ponad 100 |
|
|
Zapraszali oczywiĹ›cie jak bym byĹ‚ ambasadorem wszelkiego zĹ‚ota na Ĺ›wiecie. seks ogłoszenia Wcale sie nie dziwie bo wszyscy z zapaĹ‚em oczekujÄ… ostatniego tomu, pewnie tez nie chce ĹĽeby jej nazwisko kojazono z tylko jednÄ… ksiÄ…zkÄ…...moĹĽe napisze inna historiÄ™? Do podmywania uĹĽywam mydĹ‚a szarego, albo Dove i to sÄ… jedyne Ĺ›rodki, ktĂłrych mogÄ™ uĹĽywać.
Stanisław - 8 maja, 13 listopada
A macie tak czasem ze w swietle wasze zeby wydaja sie wam biale a bez oswietlenia ciemniejsze lub nawet zolte???
Przez cały czas leczenia partnerzy nie powinni ze sobą współżyć albo muszą zabezpieczać się używając prezerwatywy.
No ale to już jest sfera działania Stłumione, negowane uczucie w każdym razie to jest zły power nad którym łatwo stracić kontrolę i który rodzi w Tobie jednak frustrację bo gdybyś była happy i wychodziła z założenia kręci mnie taki jeden wikary i co z tegoP to raczej nie byłoby Cię na tym forum.
a Wy tu mĂłwicie o Zywcu (piwie) i Zywcy ZdrĂłj (wodzie) ?
Bo to prawda.
epicentrum ... seks ogłoszenia A tak na marginesie...konsultowaĹ‚aĹ› to z lekarzem...??
Jest paskudny i przewlekły... No generalnie już jak weszłam to byłam troche zawiedziona, bo salon (tak tutaj zresztą zachwalany) znajdował się w bloku i był mikroskopijnej wielkości, ale okej... PS:gdyby nie pająki to byscie teraz nażekali na komary jakie one wielkie. Robert Tokarczyk to jest gość,miałem okazję ładnych parę lat obcinac u niego włosy powiem tak jak było, facet jest ze starej szkoły praktyka nienaganna ,nie znam się na fryzjerstwie tak,jak kobiety ale ja zawsze podkreślam zawsze byłem zadowolony bez względu na to czy miałem pomysł czy nie,Robert to mistrz swego fachu i takich fryzjerów każdemu życzę.teraz mieszkam w irlandii a tu... Mam blond pasemka, w sumie robione kilka razy wiec kolor jest prawie jednolity. sex anonse
chciałabym mieć ładne sztuczne paznokcie, bo moje się łamią i wg. zaj**iscie mnie boli i jest caly czas czerwony..... me gusto(..) por favor, wolniej, a szybciej; Ja mam taki problem -nie mam umiarkowania w jedzeniu, mysle ze wszysko niskokaloryczne a zarazem sycace bylo by dla mnie dobre, to dlatego ryz Zamykając ją wyrzucasz 15,000 zł. Mało tego - nadąsana mina fryzjerki od samego wejścia sprawiła, że odechciało mi się tam chodzić. yahoo.pl????
Miłkowskiego 11A Kraków, owszem pan Klaudiusz bardzo jest czarujący i nie watpie ze wiele klientek wychodzi z jego salonu zadowolonych, i zauroczonych, ale sam jako tako malo uwagi poswieca klientce która akurat obsluguje, raczej dba o to by poswiecic wszystkim kobieta które akurat sa w salonie tyle samo uwagi i zawsze upiera się przy swojej koncepcjitak wiec ze mnie blondynki zrobil rudzielca z odcieniem kasztanu, przez dwa tygodnie mylam włosy codziennie i modliłam się żeby to g się wkoncu zmylo, usluga nie była tania jak na niecaly miesiąc trzymania się koloru!
Koniec z tym!!!!
TYLKO SPRĂ“BUJ!!!
Stad bĂłl.
przy tej chorobie liczy siÄ™ czas i natychmiastowe leczenie
Blady ogień- podaję za Małachowek, chrób jest naprawde mnóstwo, polecam ksiażkę;
ZIG TECH.
Nie ma to jak obróbka w photoshopie, wtedy kazda jest piękna |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 17:05 Temat postu: |
|
|
|