Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

bo mnie cos strasza ze ok 800zł

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 16:00    Temat postu: bo mnie cos strasza ze ok 800zł Odpowiedz z cytatem

RĂłwnieĹź thermage na oczy, itp. ogloszenia towarzyskie tez tak mam Najwazniejsze, to poznaj co to jest choroba alkoholowa.
dobranoc
Juz ytle mam tego kolczyka,że chyba moge sobie na to pozwolić...
cewnik puścił i nic więcej.
Może ktos jeszcze cos powie ze swojego doświadczenia?
Na mnie wystarczyla jedna fiolka i placilam 990 zl.
Tradzik jest wazniejszy od alergii, wrzodow zoladka czy chorej watroby ?

Eh... portal społecznościowy Jeśli zęby są jaśniejsze to dlatego, Ĺźe zniknęły osady.

Ale juz sie do tej codziennosci przyzwyczailam, choc czasami dopadaja mnie dolki..Ale coz..zycie. ja mialm bardzo intensywne masaze i bardzoooo mi pomogly endo wiedziala o nich i tylko powiedziala ze napewno mi pomoga zabrze jeszcze nie płacili trzynastek trzynastki płacą w kwietniu jak wszystko jest ok czyli musimy jeszcze poczekać a dco do trasy to dziennie robie średnio 160 km i faktur teĹź jest róşnie od 18 do 28 mam takie dwa dni co mam po 28 faktur ale daje rade juĹź 6 rok a co do sobĂłt to robimy kaĹźdą ale poniedziałki są do wybrania lub zamieniam się z kumplem co jeĹşdzi po moim rejonie on bierze mĂłj i swĂłj rejon ja mam wolne a za tydzień zmiana no i hl to jest róşnie teraz jest taki okres Ĺźe się wozi mało koło 45 hl Ale w razie konieczności torba będzie spakowana w 5 min. Czytaj etykietki w sklepach. portal społecznościowy
maslem-to nie zart a nast. Hej! Wrocilam w zeszly poniedzialek poznym wieczorem, powrot smutny jak zawsze, a moze jeszcze bardziej, skoro przed wyjazdem cale popoludnie przeryczalam w domu. Hanka,czemu się czepiasz?Ja tylko powiedziałam jakie jest moje wyobrażenie fryzury pasującej do prostej czarnej sukienki.Wolno mi wyrazić własne zdanie.A poza tym ja w ogóle nie wiem jak Juleczka wygląda (o czym pisałam),więc nie wiem też jakie ma włosy!Doradzam po prostu fryzurę do stroju.A ty zamiast się czepiać to dziewczynie lepiej doradź bo taki jest temat!Pozdrawiam Pacjenci często biorą kilka leków naraz, nie wiedząc, że w ich skład wchodzi ta sama substancja. 2 Okupnik http://e-prawnik.pl/dc/forum.php/dj0yMTEmY2lk PTExMTU
łodzkiego, jeżeli chcielibyście namiary na dobrego specjaliste, to napiszcie na forum - skontaktuje się z wami.
To co spotykamy się po Rozmowach w toku
Jeśli nie nie było pytan.
Ale wszyscy mają niesamowite teorie.
Czesc!
Waga moja 75-76kg.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 16:00    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: