|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 16:00 Temat postu: bo mnie cos strasza ze ok 800zĹ |
|
|
RĂłwnieĹź thermage na oczy, itp. ogloszenia towarzyskie tez tak mam Najwazniejsze, to poznaj co to jest choroba alkoholowa.
dobranoc
Juz ytle mam tego kolczyka,Ĺźe chyba moge sobie na to pozwoliÄ...
cewnik puĹciĹ i nic wiÄcej.
MoĹźe ktos jeszcze cos powie ze swojego doĹwiadczenia?
Na mnie wystarczyla jedna fiolka i placilam 990 zl.
Tradzik jest wazniejszy od alergii, wrzodow zoladka czy chorej watroby ?
Eh... portal społecznościowy JeĹli zÄby sÄ
jaĹniejsze to dlatego, Ĺźe zniknÄĹy osady.
Ale juz sie do tej codziennosci przyzwyczailam, choc czasami dopadaja mnie dolki..Ale coz..zycie. ja mialm bardzo intensywne masaze i bardzoooo mi pomogly endo wiedziala o nich i tylko powiedziala ze napewno mi pomoga zabrze jeszcze nie pĹacili trzynastek trzynastki pĹacÄ
w kwietniu jak wszystko jest ok czyli musimy jeszcze poczekaÄ a dco do trasy to dziennie robie Ĺrednio 160 km i faktur teĹź jest róşnie od 18 do 28 mam takie dwa dni co mam po 28 faktur ale daje rade juĹź 6 rok a co do sobĂłt to robimy kaĹźdÄ
ale poniedziaĹki sÄ
do wybrania lub zamieniam siÄ z kumplem co jeĹşdzi po moim rejonie on bierze mĂłj i swĂłj rejon ja mam wolne a za tydzieĹ zmiana no i hl to jest róşnie teraz jest taki okres Ĺźe siÄ wozi maĹo koĹo 45 hl Ale w razie koniecznoĹci torba bÄdzie spakowana w 5 min. Czytaj etykietki w sklepach. portal społecznościowy
maslem-to nie zart a nast. Hej! Wrocilam w zeszly poniedzialek poznym wieczorem, powrot smutny jak zawsze, a moze jeszcze bardziej, skoro przed wyjazdem cale popoludnie przeryczalam w domu. Hanka,czemu siÄ czepiasz?Ja tylko powiedziaĹam jakie jest moje wyobraĹźenie fryzury pasujÄ
cej do prostej czarnej sukienki.Wolno mi wyraziÄ wĹasne zdanie.A poza tym ja w ogĂłle nie wiem jak Juleczka wyglÄ
da (o czym pisaĹam),wiÄc nie wiem teĹź jakie ma wĹosy!Doradzam po prostu fryzurÄ do stroju.A ty zamiast siÄ czepiaÄ to dziewczynie lepiej doradĹş bo taki jest temat!Pozdrawiam Pacjenci czÄsto biorÄ
kilka lekĂłw naraz, nie wiedzÄ
c, Ĺźe w ich skĹad wchodzi ta sama substancja. 2 Okupnik http://e-prawnik.pl/dc/forum.php/dj0yMTEmY2lk PTExMTU
Ĺodzkiego, jeĹźeli chcielibyĹcie namiary na dobrego specjaliste, to napiszcie na forum - skontaktuje siÄ z wami.
To co spotykamy siÄ po Rozmowach w toku
JeĹli nie nie byĹo pytan.
Ale wszyscy majÄ
niesamowite teorie.
Czesc!
Waga moja 75-76kg. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|