|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 14:36 Temat postu: Juz Twoja sprawa jest znana na caĹym necie. |
|
|
zamienic na 60 kg. sex anonse Co do linkow to z przyjemnoscia tylko musze pokopac w kompie
Jak szukacie starych utworĂłw ja mam caĹkiem sporo pisaÄ jak coĹ to wyĹle na maila Pozdrawiam
a zycie codzienne...?
hej
Sam zabieg nie jest bardzo przyjemny i zostajÄ
na jakiĹ czas Ĺlady, ale kiedy zejdÄ
blizny rĂłwnieĹź minimalizujÄ
swojÄ
widocznoĹÄ.
z gĂłry dziÄkujÄ
39-41.
Capuccino-a jaki masz rozmiar?
Blizna zagoiĹa misiÄ caĹkiem nieĹşle - nie uĹźywaĹam Ĺźadnych maĹci ani nie robiĹam opatrunkĂłw - myĹam tylko dekolt - czytaj :bliznÄ - szarym mydĹem i robiÄ to do dziĹ, nie noszÄ apaszek, bo bardziej rzucaĹy siÄ w oczy niĹź blizna.
Gdy ja emocjonalnie byĹem dojrzaĹy, rĂłwieĹnicy myĹleli o imprezach i robieniu nastepnych nieudacznikĂłw.
I ROLNEJ 60 32 2058092
Witam wszystkich. ogloszenia towarzyskie Dzisiaj jestem pierwsza Akle to tylko dlatego,Ĺźe zaraz uciekam na uczelniÄ i nie bÄdÄ mogĹa nic napisac do wieczora
A rozumiem weekand No to sobie wypoczywajcie u boku swoich facetĂłw , marzÄ
c o swoich facetach w czerni opuchlizna zeszĹa...miaĹam malutkie usta, w tej chwili sÄ
troszkÄ wiÄksze. a czy lewatywÄ mozna zastapiÄ XennÄ
? Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazĹo siÄ 9440zl. mysle ze dobrze wygladalby z czyms brazowym, czerwonym lub pomaranczowym, a swoja droga to musi byc bardzo fajny gdzie go kupilas? seks ogłoszenia
Nie maltretuje siÄ bardzo mÄczÄ
cymi Äwiczeniami - ÄwiczÄ jogÄ od paru lat wiÄc nie powinno byÄ to zaskoczeniem dla organizmu, zwykĹa rutyna. kapiel rozjasniajaca polega na zmieszaniu jednej miarki rozjasniacza jednej miarki oksydantu ( mozesz zmieszac 3% z 6% 1:1 ) miarki wody h2o miarki szamponu i odzywki wcierasz to we wlosy wytwarzajac cieplo i kolor schodzi oczywiscie pozniej bedziesz musiala nalozyc na calosc kolor docelowy ten ktory chcesz miec. Jasne, ze wolaĹabym 3 a boli ze aĹź szkoda pisaÄ... DziÄki za wszystkie wypowiedzi Moje zÄby sÄ
w zasadzie biaĹe,tylko kĹy takie şóĹte DomyĹlam siÄ,ze to od kawy i herbatki- bo nie palÄ. no tak w Canadzie ludzie siÄ dopiero budzÄ
do Ĺźycia Pewnien pan doktor z kliniki bodajze w Bremen(jak znajde link to wstawie tutaj) stosujacy u swoich pacjentow lewatywy powiedzial na ten temat:
Pij duzo wody, jedz wiecej bialek by budowac tkanke miesniowa( im jej wiecej tym lepsze spalanie tluszczu i nie obawiaj sie kobiety maja za malo testosteronu by rozwinac miesnie zbyt mocno, kulturystki to co innego, ale to Ci nie grozi), oczywiscie jedz warzywa, owoce tak nie za wiele, zdrowe i korzystne przy diecie, ale to cukry proste, wiec rowniez trzeba z nimi ostroznie, i nie pozbywaj sie weglowodanow, to bez sensu, organizm potrzebuje cukry by spalac energie i utrzymac metabolizm w normie, w momencie gdy ten spada ( np od glodowek) spada spalanie tluszczu a organizm wrecz zaczyna go magazynowac wiecej w \obawie\ przed utrata skladnikow odzwczych, ktorych dostarczasz za malo i zbyt rzadko.
Wczoraj byl dzien ojca, bylismy u taty mojego chlopaka.
Jeszcze trochÄ badaĹ i - RZS czyli reumatoidalne zapalenie stawĂłw - wredna i dĹugotrwaĹa choroba.
ja mysle, ze taka grudka nie przeszkodzi w zabiegu ale i tak musi to zobaczyc specjalista bo ja sie na tym nie znam tak mi sie tylko wydaje
Nie wiem dokĹadnie jak Twoja blizna wyglÄ
da, czy wiÄkszym problemem dla Ciebie jest jej gĹadkoĹÄ (nierĂłwna powierzchnia) czy tylko kolor.
bardzo chciaĹabym wam pomĂłc, al emoim zdaniem na forum duĹźo sie nie dowiecie..
zobaczymy jak to wyjdzie.
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2206032& start=300
Takie sa czasem okolicznosci,ze nie mozemy sami decydowac o pewnych sprawach ...bo sa jakies uwarunkowania.
Aktualnie pisze o rosyjskich poeatkach, mam na liscie juĹź takie nazwiska jak ĐŃ
ПаŃОва ,ЌвоŃаова, 1040;Ń
Đ°ŃОва, ĐĐľŃĐłĐłĐžĐťŃ |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 14:36 Temat postu: |
|
|
|