Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Juz Twoja sprawa jest znana na całym necie.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 14:36    Temat postu: Juz Twoja sprawa jest znana na całym necie. Odpowiedz z cytatem

zamienic na 60 kg. sex anonse Co do linkow to z przyjemnoscia tylko musze pokopac w kompie
Jak szukacie starych utworów ja mam całkiem sporo pisać jak coś to wyśle na maila Pozdrawiam
a zycie codzienne...?
hej
Sam zabieg nie jest bardzo przyjemny i zostają na jakiś czas ślady, ale kiedy zejdą blizny również minimalizują swoją widoczność.
z góry dziękuję
39-41.
Capuccino-a jaki masz rozmiar?
Blizna zagoiła misię całkiem nieźle - nie używałam żadnych maści ani nie robiłam opatrunków - myłam tylko dekolt - czytaj :bliznę - szarym mydłem i robię to do dziś, nie noszę apaszek, bo bardziej rzucały się w oczy niż blizna.
Gdy ja emocjonalnie byłem dojrzały, rówieśnicy myśleli o imprezach i robieniu nastepnych nieudaczników.
I ROLNEJ 60 32 2058092

Witam wszystkich. ogloszenia towarzyskie Dzisiaj jestem pierwsza Akle to tylko dlatego,że zaraz uciekam na uczelnię i nie będę mogła nic napisac do wieczora

A rozumiem weekand No to sobie wypoczywajcie u boku swoich facetĂłw , marząc o swoich facetach w czerni opuchlizna zeszła...miałam malutkie usta, w tej chwili są troszkę większe. a czy lewatywę mozna zastapić Xenną ? Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazło się 9440zl. mysle ze dobrze wygladalby z czyms brazowym, czerwonym lub pomaranczowym, a swoja droga to musi byc bardzo fajny gdzie go kupilas? seks ogłoszenia
Nie maltretuje się bardzo męczącymi ćwiczeniami - ćwiczę jogę od paru lat więc nie powinno być to zaskoczeniem dla organizmu, zwykła rutyna. kapiel rozjasniajaca polega na zmieszaniu jednej miarki rozjasniacza jednej miarki oksydantu ( mozesz zmieszac 3% z 6% 1:1 ) miarki wody h2o miarki szamponu i odzywki wcierasz to we wlosy wytwarzajac cieplo i kolor schodzi oczywiscie pozniej bedziesz musiala nalozyc na calosc kolor docelowy ten ktory chcesz miec. Jasne, ze wolałabym 3 a boli ze aż szkoda pisać... Dzięki za wszystkie wypowiedzi Moje zęby są w zasadzie białe,tylko kły takie żółte Domyślam się,ze to od kawy i herbatki- bo nie palę. no tak w Canadzie ludzie się dopiero budzą do życia Pewnien pan doktor z kliniki bodajze w Bremen(jak znajde link to wstawie tutaj) stosujacy u swoich pacjentow lewatywy powiedzial na ten temat:
Pij duzo wody, jedz wiecej bialek by budowac tkanke miesniowa( im jej wiecej tym lepsze spalanie tluszczu i nie obawiaj sie kobiety maja za malo testosteronu by rozwinac miesnie zbyt mocno, kulturystki to co innego, ale to Ci nie grozi), oczywiscie jedz warzywa, owoce tak nie za wiele, zdrowe i korzystne przy diecie, ale to cukry proste, wiec rowniez trzeba z nimi ostroznie, i nie pozbywaj sie weglowodanow, to bez sensu, organizm potrzebuje cukry by spalac energie i utrzymac metabolizm w normie, w momencie gdy ten spada ( np od glodowek) spada spalanie tluszczu a organizm wrecz zaczyna go magazynowac wiecej w \obawie\ przed utrata skladnikow odzwczych, ktorych dostarczasz za malo i zbyt rzadko.
Wczoraj byl dzien ojca, bylismy u taty mojego chlopaka.
Jeszcze trochę badań i - RZS czyli reumatoidalne zapalenie stawów - wredna i długotrwała choroba.
ja mysle, ze taka grudka nie przeszkodzi w zabiegu ale i tak musi to zobaczyc specjalista bo ja sie na tym nie znam tak mi sie tylko wydaje
Nie wiem dokładnie jak Twoja blizna wygląda, czy większym problemem dla Ciebie jest jej gładkość (nierówna powierzchnia) czy tylko kolor.
bardzo chciałabym wam pomóc, al emoim zdaniem na forum dużo sie nie dowiecie..
zobaczymy jak to wyjdzie.
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2206032& start=300
Takie sa czasem okolicznosci,ze nie mozemy sami decydowac o pewnych sprawach ...bo sa jakies uwarunkowania.
Aktualnie pisze o rosyjskich poeatkach, mam na liscie już takie nazwiska jak Ахматова ,Цветаева, 1040;хатова, Бергголь
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 14:36    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: