Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Takze, one działają, tylko minimalnie trzeba się ogranicz

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 12:19    Temat postu: Takze, one dziaĹ‚ajÄ…, tylko minimalnie trzeba siÄ™ ogranicz Odpowiedz z cytatem

Witam, poszukujÄ™ Pani Ani Stach, kiedyĹ› A. portal społecznościowy Moj mail lena488@o2.pl buzka hej dziewczyny mam pytanie, ostatni okres mialam 3.06 dni pĹ‚odne trwaĹ‚y od 12 do 20 czerwca...kiedy najwczesniej powinnam zrobic test??
do loonie
Im dluzej sie gloduje tym waga stopniowo wolniej spada.
KÄ…tniki sÄ… wyjÄ…tkowo bezpieczne...
Jestem po inseminacji i wiem, że to nie może być np ciąża pozamaciczna bo owulacje miałam z prawego jajnika a poza tym mam drożne jajowody.
W coli nie robilem, kierowca nie bylem, koordynatorem nie jestem...
ufff A przed na czczo 80.
Febe, jakie sa ceny silowni u Ciebie?
Na początku robiłam codziennie, a ostatnio zrobiłam sobie 2 dni przerwy i to był pewnie błąd.
A to moj mail :
Poki co jedynki ma tylko na dole.

Ja miałam już i żelowe i akyle. anonse erotyczne Wykupiłam sobie drugi kupon jednak przeprowadzka unimożliwiła mi wykorzystanie go.

No i siÄ™ zaczęło. wymieszac z jajecznica i popic duza iloscia wody. Ja niestety, albo na szczescie nie mam sie czym pochwalic. fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tez to mam... adwokat kraków
to wlasnie to! Wiem, już że jestem zakażona toksoplazmozą ale czy na podstawie tych wyników można stwierdzić czy kiedy mogło dojść do zakażenia i jakie jest zagrożenie dla maluszka? jestes.strasznie zanieczyszczony Ja biorę Lidę od 10.05.06 schudłam 3 kg ale przesiadłam się na rower i prawie codziennie śmigam tak do pracy ok 30minut intensywnej jazdy, miałam w zeszłym tygodniu mały kryzysik w sobotę wieczorem okropnie się czułam coś jakby mnie dusiło powietrze łapałam jak ryba z obawą poszłam spać przerwałam na trzy dni i znowu łykam teraz jest jakby lepiej. 1 lub 2 - puszki pomidorów (mogą być świeże) to ja sobie rekonwalescencję zrobię a nie podcięcie gardła kurcze ale amm problem bo w poniedzialek mam okres...i chyba bede musiala przrwac kuracje bo inego wyjscie chyba nie ma???
Mnie 142 kalorie wystarczÄ….
ja mam takie same wymiary jak Ty - waga, wzrost i wcale nie wygladam jak klucha moze przesadzasz???
Jednak to nie znaczy ze jest beznadziejny.
Nie jest jeszcze tak, że przesypiam spokojnie 7 godzin ale widać jestem trudnym przypadkiem i potrzebuję więcej czasu
http://www.kapif.pl/srednia.php?photoId=29909 5 zdjecie swieze,wczorajsze....
Napiszcie na maila...
mogą baaardzo ucierpieć, gdy z sexem są problemy.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 12:19    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mie¶cie? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: